- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Benzer şeyleri yaşamış birisi olarak seni gerçekten çok iyi anlıyorum.P Papatyalikadin
Desteginiz için teşekkür ederim. Şu hassas lohusalık dönemim de bazıları gibi düşüncesiz davranmadığız için.
Allah razı olsun canımm. Allah senin de yardımcın olsunBenzer şeyleri yaşamış birisi olarak seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Ben ayrılmaya karar verdigimde kizim bir yaşında değildi; aylikti henüz.
Rabbim yolunu açık etsin inşallah.
Eleştirmek için yazmiyorum ya da kınamak; fakat düşünmeden edemiyorum daha bir kaostan çıkamadan nasıl 2. Evlilik düşünüyorsunuz? Üstelik ilgi bekleyen el kadar bebeğini var.
pardon surıyeliler ne alaka ?merhaba canım kardeşim Allah yardımcın olsun dua edelim Allah'a aşık olmadan kadına aşık olunmaz Allah için suriyeliler için çalışıyorsa evlenin yoksa evlenmeyin kuran meali ,iman hakikatleri okuyun çocuğunuzu iyi yetiştirin Allah'a adayın hayatınızı kaderde varsa Allah verir
yorumunuzu çok beğendim desteğiniz için çok teşekkürler. Yapılması gereken en mantıklı şey bunlar zaten. Namaz kılmayı özledim namazdan sonra rabbime bolbol dua edeceğimmerhaba canım kardeşim Allah yardımcın olsun dua edelim Allah'a aşık olmadan kadına aşık olunmaz Allah için suriyeliler için çalışıyorsa evlenin yoksa evlenmeyin kuran meali ,iman hakikatleri okuyun çocuğunuzu iyi yetiştirin Allah'a adayın hayatınızı kaderde varsa Allah verir
Ya ne kadar rahat kurabiliyosunuz böyle bi cümleyi ! napsaydım olan olmuştu aldırsa mıydım Öldürse miydim bebeğimi?!!Aman ikinci evlilikte de hemen cocuk yapmayında
Ya ne kadar rahat kurabiliyosunuz böyle bi cümleyi ! napsaydım olan olmuştu aldırsa mıydım Öldürse miydim bebeğimi?!!
Korunmadığımı nerden biliyorsunuz !hemen sinirlenmeyin, evliliği iyice ölçüp biçene kadar önlem alıp çocuk yapmamak çok iyi bir şey, sonra boşanma durumunda olan el kadar bebeklere oluyo diye öyle söylenmiş bence.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama gerçekten merhametli bi insanın üvey olması hiç önemli değil. Babasının yaptıklarını kim olursa olsun eğer merhametliyse yapmazAnnemle babam 2si de ikinci evliligini yapti. Babam bosandi tekrar annem yeni esiyle 12 yildir mutlu cocuklari var. 2. Eslerden cocuklariniza kendi babasi annesiymis gibi sevgi beklemeyin oz olanin veremedigi sevgiyi uvey olan hic veremez.
Allah yardımcımız olsunBiten birinci evliligimin enkazlarini topluyorum hala az kaldi ama ikinci evlilikten korkuyorummmm .. dusunmuyorum evlenmeyi..
Yaparlar. Yapmayanini gormedim. Uvey olan herkes yapar. Merhametle ilgisi yok. Herkese iyi olsa da dunyanin en iyisi de olsa o cocuk ona batar.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama gerçekten merhametli bi insanın üvey olması hiç önemli değil. Babasının yaptıklarını kim olursa olsun eğer merhametliyse yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?