boşanıyorum bunalımdayım. özellikle ikinci evliliğini yapanlar yardımm!! ..

Suan her acidan cok hassas bir donemdesiniz.
2. Evlilikte mutlu olunur mu? %50 %50 her iki ihtimalde var. Hem size hem bebeginize mutlu bir yuva verecek biri insallah karsiniza cikar. Zaten oyle biri karsiniza ciktiginda yani evlenmek niyetli birisi ama sizde iyice tartarsaniz belli kriterleriniz olursa ve o kisi bunlara uyuyorsa dusunursunuz. Bence ilk evliliklerde ki gibi gözü kapali yapilmiyor 2. Evlilik en azindan benim cevremdekiler daha akli basinda dusunerek adim attilar. Birde sizin cocuk faktoru var ki cok dikkatli adim atmak durumundasiniz. Allah iyi insanlar cikarsin karsiniza.
Once bosanin eger bosanmadiysaniz. Ilk evliliginiz izlerini silin bu zamanla olacak zaten. Bebeginizi biraz buyutun o donemde karsiniza cikacak adaylari acele etmeden iyice tarttiktan sonra degerlendirirsiniz.

P Papatyalikadin
Desteginiz için teşekkür ederim. Şu hassas lohusalık dönemim de bazıları gibi düşüncesiz davranmadığız için.
Benzer şeyleri yaşamış birisi olarak seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Ben ayrılmaya karar verdigimde kizim bir yaşında değildi; aylikti henüz.
Rabbim yolunu açık etsin inşallah.

Kendinize ve bebeğinize zaman tanıyın önce.bu sıkıntıları atlatmadan,psikolojinizi duzeltmeden ikinci evliliği düşünmeyin bile bence.

Benzer şeyleri yaşamış birisi olarak seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Ben ayrılmaya karar verdigimde kizim bir yaşında değildi; aylikti henüz.
Rabbim yolunu açık etsin inşallah.
Allah razı olsun canımm. Allah senin de yardımcın olsun

Eleştirmek için yazmiyorum ya da kınamak; fakat düşünmeden edemiyorum daha bir kaostan çıkamadan nasıl 2. Evlilik düşünüyorsunuz? Üstelik ilgi bekleyen el kadar bebeğini var.

Yalnızlık korkusu ve tek başıma yapabilir miyim korkusu, insan aynı duruma düşmeden anlayamıyor maalesef, toplumumuzda dul bayanlara ne gözle bakıldığı da belli, zor bir durum.

Eğer ikinci evliliğinizde doğru kişiyi seçerseniz (seçtiğiniz erkek karakter sahibi ise, size seviyorsa, size merhamet ediyorsa, sabırlıysa, vs vs) mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Etrafımda tanıdıklarım var size ümit olması açısından.

Çocuklu kadın-hiç evlenmemiş erkek
Çocuklu kadın-evlenip boşanmış ama çocuksuz erkek
Çocuksuz kadın-çocuksuz erkek

Var yani
Önemli olan ikincide iyi tanımak, tanıyanlardan fikir almak. Mantığı göz ardı etmemek...

merhaba canım kardeşim Allah yardımcın olsun dua edelim Allah'a aşık olmadan kadına aşık olunmaz Allah için suriyeliler için çalışıyorsa evlenin yoksa evlenmeyin kuran meali ,iman hakikatleri okuyun çocuğunuzu iyi yetiştirin Allah'a adayın hayatınızı kaderde varsa Allah verir

tahmınımce evlilikle hayallerınız yarım kaldığından yada hiç hayallerınıze uymadığından yaşayamadığınız bır suru şey halıyle bırıncı evlilikte yaşayamadım ee ne zaman yaşıycam ıkıncıde nasıl olacak merakı doğru ınsan ı bulunca yaşarsınız nıye yaşayamayasınız ancak zaman gerekli uzun bızaman doğru kararı verebılmek için

pardon surıyeliler ne alaka ?

yorumunuzu çok beğendim desteğiniz için çok teşekkürler. Yapılması gereken en mantıklı şey bunlar zaten. Namaz kılmayı özledim namazdan sonra rabbime bolbol dua edeceğim

Ya ne kadar rahat kurabiliyosunuz böyle bi cümleyi ! napsaydım olan olmuştu aldırsa mıydım Öldürse miydim bebeğimi?!!

hemen sinirlenmeyin, evliliği iyice ölçüp biçene kadar önlem alıp çocuk yapmamak çok iyi bir şey, sonra boşanma durumunda olan el kadar bebeklere oluyo diye öyle söylenmiş bence.

hemen sinirlenmeyin, evliliği iyice ölçüp biçene kadar önlem alıp çocuk yapmamak çok iyi bir şey, sonra boşanma durumunda olan el kadar bebeklere oluyo diye öyle söylenmiş bence.
Korunmadığımı nerden biliyorsunuz !

Annemle babam 2si de ikinci evliligini yapti. Babam bosandi tekrar annem yeni esiyle 12 yildir mutlu cocuklari var. 2. Eslerden cocuklariniza kendi babasi annesiymis gibi sevgi beklemeyin oz olanin veremedigi sevgiyi uvey olan hic veremez.

Biten birinci evliligimin enkazlarini topluyorum hala az kaldi ama ikinci evlilikten korkuyorummmm .. dusunmuyorum evlenmeyi..

Annemle babam 2si de ikinci evliligini yapti. Babam bosandi tekrar annem yeni esiyle 12 yildir mutlu cocuklari var. 2. Eslerden cocuklariniza kendi babasi annesiymis gibi sevgi beklemeyin oz olanin veremedigi sevgiyi uvey olan hic veremez.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama gerçekten merhametli bi insanın üvey olması hiç önemli değil. Babasının yaptıklarını kim olursa olsun eğer merhametliyse yapmaz

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama gerçekten merhametli bi insanın üvey olması hiç önemli değil. Babasının yaptıklarını kim olursa olsun eğer merhametliyse yapmaz
Yaparlar. Yapmayanini gormedim. Uvey olan herkes yapar. Merhametle ilgisi yok. Herkese iyi olsa da dunyanin en iyisi de olsa o cocuk ona batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…