ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
TamamYaparlar. Yapmayanini gormedim. Uvey olan herkes yapar. Merhametle ilgisi yok. Herkese iyi olsa da dunyanin en iyisi de olsa o cocuk ona batar.
Benim ikinci evliliğim ama hiç mutlu değilim.Hatta ikinci eşim hayatımda görmüş olduğum en kötü adam.Adamlığı da tartışılır gerçi.Herkese meraba 5 ay evli kaldık eşim tarafından bir sürü iftiraya maruz kaldım beni eve hapis etti 6 aydır annemlerin evindeyim ve 28 günlük bir bebeğim var. Bi insan bi insana nasıl bu kadar zulm eder aklım almıyor. Benimle evlenmek icin çok uğraştı ama bana evliliğin ilk gününden hayatı zehir etti. Onca zaman o kadar iyi oynamış ki hem o hem de ailesi, gerçek yüzlerini evlendikten sonra gösterdiler. Buna benzer durumlar yaşayıp ikinci evliliğin de mutlu olan var mı?
DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM
not:ikinci evliği yapıpta mutlu olan var mı diye soruyorum. Düşündüğümden değil, sonsuza kadar bekar kalmayacağımdan ve Çocuğumun şimdi olmasa da ilerde baba sevgisine ihtiyacı olacak. Ayrıldığım eşimde babalık yapabilecek merhamet yok
Allah yardımcın olsun canım peki evli misin hala ?Benim ikinci evliliğim ama hiç mutlu değilim.Hatta ikinci eşim hayatımda görmüş olduğum en kötü adam.Adamlığı da tartışılır gerçi.
Yarabbim ya sabır.. Nerden anlamak istiyosanız ordan anlıyosunuz. İkinci evliliği duşunmuyorum !!! İkinci evliği yapmış olanlardan yardım istiyorum çünkü ikinci evliliği yapmış olanlar boşanmış ve başından iş geçen insanlar oldukları için tecrübe edinmiş kişilerdir o yüzden özellikle ikinci evliliğini yapmış olanlar yorum yapsın diyorumBiri bitmeden 2. evliliği düşünmek ne kadar sağlıklı bu durumda?
elbet yaralarınız iyileşir o zaman böyle şeyler düşünmeye başlarsınız ama bu defa kendiniz için değilse bile
çocuğunuz için yoğurdu üfleyerek yiyin.
iyi tamam o zaman ben daha birinci evliliğimdeyim yorum yapmayayımYarabbim ya sabır.. Nerden anlamak istiyosanız ordan anlıyosunuz. İkinci evliliği duşunmuyorum !!! İkinci evliği yapmış olanlardan yardım istiyorum çünkü ikinci evliliği yapmış olanlar boşanmış ve başından iş geçen insanlar oldukları için tecrübe edinmiş kişilerdir o yüzden özellikle ikinci evliliğini yapmış olanlar yorum yapsın diyorum
Evet evliyim maalesef 5 yıl sevgililikten sonra ona son bir şans verip evlendim keşke evlenmeseymişim.Evet şuan hala evliyim ama yarın dava açmayı düşünüyorum.Allah yardımcın olsun canım peki evli misin hala ?
Ben destek arıyorum öyle yapmasaydın böyle yapmasaydın gibi cümleleri yeterince duyuyorum zaten..! Ayrıca kimseyi ayırmıyorum sadece tecrübe edinmişlerin desteğine ihtiyacım var. Siz hem edinmemişsiniz hemde destek olmadığınıza göre yorum yapmayın lütfen.iyi tamam o zaman ben daha birinci evliliğimdeyim yorum yapmayayım
2.evliliğimi yaptığımda dönerim artık konuya
bu insanları kategorilere ayırıp sadece şunlar şunlar yorum yapsın demek ne kadar saçma bir davranış.
ok.Ben destek arıyorum öyle yapmasaydın böyle yapmasaydın gibi cümleleri yeterince duyuyorum zaten..! Ayrıca kimseyi ayırmıyorum sadece tecrübe edinmişlerin desteğine ihtiyacım var. Siz hem edinmemişsiniz hemde destek olmadığınıza göre yorum yapmayın lütfen.
Rabbim iyileri ile karşılaştırsın çok zor Bi durumEvet evliyim maalesef 5 yıl sevgililikten sonra ona son bir şans verip evlendim keşke evlenmeseymişim.Evet şuan hala evliyim ama yarın dava açmayı düşünüyorum.
Elbirliğiyle altüst ettiniz beni. Umarım başınıza gelmez saolun5 aycık evli kalmışsınız korunmadınız sanırım.
Anlamadım canım?Başta söylememiş miydi? Elbette görüşecek teyzesi sonuçta.
Anlamadım canım?
Konuları karıştırdınız galibaİlişkinizin başında teyzesinin kızıyla nişanlanmış olduğunu söylememiş miydi? Başta bilmiyor muydunuz böyle birşeyi sorun edeceğinizi? Ailesi sonuçta gayet doğal bir durum görüşmek istemesi. Ben çok takmazdım. Hatta kızı nişanıma, düğünüme kendim davet ederdim. Biraz özgüvenli olmanı tavsiye ederdim. Sevdiğine de sürekli kızdan bahsedip onu düşünmesini sağlama. Başkaları yüzünden kendi ilişkini neden mahvediyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?