boşanıyorum bunalımdayım. özellikle ikinci evliliğini yapanlar yardımm!! ..

bnmde aralıkta boşanma davam var 9 aylıkta bebeğim var bende bazen düşünüyorum acaba benimde güzel sevgi dolu bir yuvam olcakmı diye bazende diyorum aman ilkinden ne hayır gördümki çalış paranı kazan bebeginle eğlen gez diye kaderimizde ne varsa onu görücez

Benim ikinci evliliğim ama hiç mutlu değilim.Hatta ikinci eşim hayatımda görmüş olduğum en kötü adam.Adamlığı da tartışılır gerçi.

Biri bitmeden 2. evliliği düşünmek ne kadar sağlıklı bu durumda?

elbet yaralarınız iyileşir o zaman böyle şeyler düşünmeye başlarsınız ama bu defa kendiniz için değilse bile

çocuğunuz için yoğurdu üfleyerek yiyin.

Benim ikinci evliliğim ama hiç mutlu değilim.Hatta ikinci eşim hayatımda görmüş olduğum en kötü adam.Adamlığı da tartışılır gerçi.
Allah yardımcın olsun canım peki evli misin hala ?

Yarabbim ya sabır.. Nerden anlamak istiyosanız ordan anlıyosunuz. İkinci evliliği duşunmuyorum !!! İkinci evliği yapmış olanlardan yardım istiyorum çünkü ikinci evliliği yapmış olanlar boşanmış ve başından iş geçen insanlar oldukları için tecrübe edinmiş kişilerdir o yüzden özellikle ikinci evliliğini yapmış olanlar yorum yapsın diyorum

iyi tamam o zaman ben daha birinci evliliğimdeyim yorum yapmayayım

2.evliliğimi yaptığımda dönerim artık konuya

bu insanları kategorilere ayırıp sadece şunlar şunlar yorum yapsın demek ne kadar saçma bir davranış.

Ben destek arıyorum öyle yapmasaydın böyle yapmasaydın gibi cümleleri yeterince duyuyorum zaten..! Ayrıca kimseyi ayırmıyorum sadece tecrübe edinmişlerin desteğine ihtiyacım var. Siz hem edinmemişsiniz hemde destek olmadığınıza göre yorum yapmayın lütfen.

ok.

Evet evliyim maalesef 5 yıl sevgililikten sonra ona son bir şans verip evlendim keşke evlenmeseymişim.Evet şuan hala evliyim ama yarın dava açmayı düşünüyorum.
Rabbim iyileri ile karşılaştırsın çok zor Bi durum

Başta söylememiş miydi? Elbette görüşecek teyzesi sonuçta.

Anlamadım canım?

İlişkinizin başında teyzesinin kızıyla nişanlanmış olduğunu söylememiş miydi? Başta bilmiyor muydunuz böyle birşeyi sorun edeceğinizi? Ailesi sonuçta gayet doğal bir durum görüşmek istemesi. Ben çok takmazdım. Hatta kızı nişanıma, düğünüme kendim davet ederdim. Biraz özgüvenli olmanı tavsiye ederdim. Sevdiğine de sürekli kızdan bahsedip onu düşünmesini sağlama. Başkaları yüzünden kendi ilişkini neden mahvediyorsun ki?

Konuları karıştırdınız galiba

Tabii ki yeniden asik olacaksiniz, olmasaniz da seveceksiniz, bebginize baba gibi yaklasan biriyle huzur dolu guzel bir omur gecireceksiniz.

Ayrica bunlar olmadan bile mutlu olacaksiniz. Yeniden evlenmek icin sartlamayin kendinizi. Yalnizlik Allah a mahsus ve guzel bir evlilik gibisi yok bu dunyada. Ama illa olsun diye de ugrasmayin bence kucuk bir tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…