arkadaşlar, boşanıyorum evet daha öncede sinir krizlerimden felan bahsetmiştim ama şimdi yaşadıklarımı tüm çıplaklığıyla anlatmak istiyorum. ben evleneli 1yıl 3 ay oldu nişanlılığımda 9 ay toplamda tanışıklılığımızla birlikte tam 2 yıldır onu (eşimi) tanıyorum. toplasanız bu zaman zarfında topu topu belki 3 ay huzurlu zaman geçirmişimdir.
evli olduğum insanla bir türlü anlaşamıyoruz. arkadaşlar sizlerin eşleri ailenize karşı negatif tavır alıp her defasında size bunları anlatıp kafanıza kakıyor mu? benimki yapıyor,ailemdeki tüm bireylerden yemin ediyorumki hiç bir neden yokken nefret ediyor,onlarla dalga geçiyor, istemiyor ve bunu bana söyleyerek onları bana kötülüyor.bana annen baban seni istemiyor diyerek onlardan uzaklaştırmaya çalışıyor. beni sokaktan aldığı bir mal gibi kullanmak istiyor.
arkadaşlar cinsel hayatımızda bu insan beni hep aşşağılıyor. senin için seninle beraber oldum afedersiniz seksini yaptırdım diyor. kilolarımla uğraşıyor, kendimi yetersiz hissetmeme neden oluyor.kendi işini bitirdikten sonra benim sıram geldiğinde saygısızlık ediyor,örnek o gün onu öpmek istediğimde ısrar edince dudağımı ısırdı.
giydiklerimi beğenmezdi önceleri tamam dedim seninle alışverişe çıkayım senin dedğini alayım dedim öyle yaptım giydiklerime sölememeye başladı.
çocuk sahibi olmak istediğimde çocuk başımın belası olur diyor.inciniyorum. zaman zaman nedensiz sinirleniyor, soru sorsam bağırıyor.
konuşarak sorunlarımızı çözelim dediğimde benimle dalga geçiyor. dinlemektense konuştun mu tamam bitti o zaman diyor. babam evine kaç kez döndüm ailem onunla konuştu ailem eğer sana karşı bir suçumuz varsa söle dediler yok dedi tamam dedi gene aynısını yapmaya devam etti.
beni aşağılamasından dolayı kendime güvenim gitti çoğu zaman beni sevmediğini düşündüm. dün yine annemlere gitme konusu açılınca kavga ettik artık kavgalarımızda şiddette var bende o da vuruyoruz birbirimize. babamlar konuşmak için gelince yine saygısızlık edip babamla kavga etti birbirlerine girdiler.ben annemlere geldim, boşanmaya karar verdim. bu duruma düştüğüm için çok üzülüyorum
evlilik terapistine gidelim dedim 1 kere gitti.devam etmedi. boşanan arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım ve ne olur bana dua edin. üzülüyorum ama içimde bir yerde rahat artık önüme bakacağım için.