- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Aradım nedemek soğudum dedim soğudum iste bitsin dedi bende yüzüne kapattım açtım davamı 1 ay oldu ilk defa yüzyüze gelicezSoğudum ayrılmak istiyorum mu dedi ? Bu bir hafta içinde başka birşey konuşmadınız mı?
Bu evliliklere ne oluyor birden bire ?
1 saatlik uzaklik çok değilmiş neden eve gelmiyordu ki?
Madem bukadar ayrılıkta benden vazgeçti kızınıda gözü görmedi diye düşünüp gurur yaptım bende ama oda yüzyüze gelmedi ailemin karşısına bile çıkamadı dahaÇok hızlı boşanma kararı almışsınız sanki .gelseydi yüzuüze hesap sorsaydınız daha iyi olurdu soğumak neya evlnmsydin bekar ondan ona gitsydi.ay çok sinirlendim .hayırlısı nyse o olsun o üzülsün kızınızı da sık göstermeyin ders olsun aile yi yıkmk neymiş
Malesef bende o fedakar kadından biriyim işte şimdi nafakam ve toplu para vericek bana bende işe girip çalışıcam aylık iyi bir gelirim olucak diye umuyorum bakalımEvet yaa bi saatlik yol icin ayri yasamak cok sacma..siz napcaksiniz peki calismiyorsunuz da..nasil bakcaksiniz cocuga maddi olarak...kadin milletinin en buyuk hatasi zaten erkek odakli yasamak hep...erkekler kendi ayaklari uzerinde durabilen calisan kadinlari tercih eder..cok fedakar olmamak lazim bu hayatta..goruyosunuz dunyanin kIrk binturlu hali var..
Cezalandırmak gibi niyetim yok görüşücekler tabiki ama daha ben hazmedemedimki olayı offfBence kızınızı sık gösterin çünkü adam ne kadar kalitesiz olsa da kızınızın babası ve o yaşlarda da çok düşkün oluyorlar biliyorsunuz anneye babaya... Yani adamı cezalandıracağım derken kızınızı üzmüş olursunuz.
Yok cnm öyle hissetme .ilerde kızın zatn görür anlar pek bişy anlatmanıza gerk yok .üzme tatlı canını ."sevene canımız feda ,sevmeyene ELVEDA" :)Madem bukadar ayrılıkta benden vazgeçti kızınıda gözü görmedi diye düşünüp gurur yaptım bende ama oda yüzyüze gelmedi ailemin karşısına bile çıkamadı daha( kendimi kullanılmış ve aptal gibi hissediyorum ailem yanımda kızıma büyüdüğünde nediyeceğimi düşünür oldum...
Kizimi benden mahrum etmeden başka bir şey demedi mi? Yapma etme diye..Malesef bende o fedakar kadından biriyim işte şimdi nafakam ve toplu para vericek bana bende işe girip çalışıcam aylık iyi bir gelirim olucak diye umuyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?