boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
Konuya nerden başlasam bilemedim ama benim hikayem çok farklı
eşimle birbirimizi çok severek evlendik kendisi mühendis (adam diil) ben çalışmıyorum kendisi çalıştırtmadı 6.5 yıllık evliliğimiz birde kızımız var 3.5 yaşında biz çok mutlu bir çiftik nadir sorun yaşardık ona okadar güvenirdimki..
Bi maddi sıkıntı yaşadı bu sıralar evi ve arabayı sattı benim geç hbrm oldu bende sıkıntıda diye ses etmedim destek oldum birkere yalnız bırakmadım 6 aydır bulunduğum şehre 1 saat mesafede çalışıyordu herhafta sonu gelirdi mutluyduk sonra 1 ay gelmedi banada aşkım gelicem işim yoğun diyordu inandım
Uzatmıyım hafta sonu geldi 1 ay sonra benimle normal karı koca ilişkisini yaşadı hayatım dedi sonra gitti 1 gün sonra soğudum diye watsaptan yazdı iki gün kendime gelemedim 1 hafta geçincede açtım davamı çocuğumu benden mahrum etme diyip duruyor cuma günü benim avukatın yanında buluşucaz ilk defa karşı karşıya gelicez yardım edin napıyım
bu arada bakıyorum 24 saat watsapta kesin biri var yoksa o beni bırakmazdı durduk yere....

Soğudum sözünü söylerken ayrılalım anlamında mı dedi? Yoksa içini mi döküyordu, hani renk katalım ilişkiye gibi

Soğudum ayrılmak istiyorum mu dedi ? Bu bir hafta içinde başka birşey konuşmadınız mı?

Bu evliliklere ne oluyor birden bire ?

1 saatlik uzaklik çok değilmiş neden eve gelmiyordu ki?
Aradım nedemek soğudum dedim soğudum iste bitsin dedi bende yüzüne kapattım açtım davamı 1 ay oldu ilk defa yüzyüze gelicez ben sabah 5 te araziye çıkıyorum zor oluyor diyodu hafta sonu gelirdi sonrada 1 ayın sonundaki pazar geldi işte inandım nebiliyim

Çok hızlı boşanma kararı almışsınız sanki .gelseydi yüzuüze hesap sorsaydınız daha iyi olurdu soğumak neya evlnmsydin bekar ondan ona gitsydi.ay çok sinirlendim .hayırlısı nyse o olsun o üzülsün kızınızı da sık göstermeyin ders olsun aile yi yıkmk neymiş

Ben gerçekten haketmedim çok dua ettim istemeden bedduada birde msjla bitti dedi sevgilisiyim sanki...

Madem bukadar ayrılıkta benden vazgeçti kızınıda gözü görmedi diye düşünüp gurur yaptım bende ama oda yüzyüze gelmedi ailemin karşısına bile çıkamadı daha ( kendimi kullanılmış ve aptal gibi hissediyorum ailem yanımda kızıma büyüdüğünde nediyeceğimi düşünür oldum...

Evet yaa bi saatlik yol icin ayri yasamak cok sacma..siz napcaksiniz peki calismiyorsunuz da..nasil bakcaksiniz cocuga maddi olarak...kadin milletinin en buyuk hatasi zaten erkek odakli yasamak hep...erkekler kendi ayaklari uzerinde durabilen calisan kadinlari tercih eder..cok fedakar olmamak lazim bu hayatta..goruyosunuz dunyanin kIrk binturlu hali var..

Bence kızınızı sık gösterin çünkü adam ne kadar kalitesiz olsa da kızınızın babası ve o yaşlarda da çok düşkün oluyorlar biliyorsunuz anneye babaya... Yani adamı cezalandıracağım derken kızınızı üzmüş olursunuz.

Malesef bende o fedakar kadından biriyim işte şimdi nafakam ve toplu para vericek bana bende işe girip çalışıcam aylık iyi bir gelirim olucak diye umuyorum bakalım

Cezalandırmak gibi niyetim yok görüşücekler tabiki ama daha ben hazmedemedimki olayı offf

Evlenene kadar el üstünde tutuyorlar,yalvar yakar olmalar,hediyeler,komplimanlar o biçim; soğuyunca da mesajla ben sogudum ayrılcam ...6,5 yıl dile kolay mesajla bıtırmek de ne demek..bu nedır ya nasıl bır zamandayız tum ılıskıler lackalasmıs..Allah yardımcın olsun ..

Yok cnm öyle hissetme .ilerde kızın zatn görür anlar pek bişy anlatmanıza gerk yok .üzme tatlı canını ."sevene canımız feda ,sevmeyene ELVEDA" :)

Malesef bende o fedakar kadından biriyim işte şimdi nafakam ve toplu para vericek bana bende işe girip çalışıcam aylık iyi bir gelirim olucak diye umuyorum bakalım
Kizimi benden mahrum etmeden başka bir şey demedi mi? Yapma etme diye..

Bitsin derken ne bekliyordu kizi o zaman mahrum olmayacak miydi... sen dava acinca suçu niye sana atıyor...

Bence dimdik durarak davayi açarak en iyisini yapmissin karsinds oynanacak oyun olmadigini göstermişsin. ama İste pismanim vs demiyor mu bir aydir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…