boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

Tabiki böyle insanlar için üzmeye değmez ama bu süreçte böyle oluyor demekki nebiliyim üzülüyorum kavga bile etmeden bitti bir mendil gibi bir msjla çıkardı hayatından
bende onurlu davranıp hemen açtım davamı ama bir kadın varsa değermiydi... titiz bir kadınım daha 29 yaşımdayım güzelde bir bayanım bakımlıyım evde bile güzel giyinirim üstüne titrerdim hasta olduğunda... ben bunu hakedecek neyaptım bilmiyorum şimdi ilk defa karşı karşıya gelicem nsl davransam bilemedim

Demiyor biri var herhalde ama vicdan rahatlatmak için para para diyor..

Uzulme hayatta hersey insan icin onemli olan ders cikarmak herseyden..ailen yanindaysa isine de girersin cocuguna da bakarsin alimallah..
İnş.. hayat kolaymı bukadar onda bile endişelerim var bekarken babam evlenince eşim hep yanımdaydı şimdi ailem destek ama kızımla yeni bir hayat nsl olucak bilmiyorum

Insan herseye alisiyor galiba...gunumuzde artik bosanma cok normallesti..eskisi gibi degil..bak burda birsuru insan var bosanan..cogu mutlu ..cogu pisman degil bosandigina..benim isyerinde de cok vardi..cok da neseli tiplerdi..yeyip icip geziyolardi..sen de oyle olacaksin emin ol..sadece su aralar biraz zorlancaksin..

bence eşinin hayatında birinin olma ihtimali yüksek ve ayrılmayı uzuzn zamandır düşünüyor galiba bide aklıma takıldı evi ve arabayı sattığını söyledin bu bana ilginç geldi belki senden mal kaçırmak istemiş olabilir bu benim naçizane fikrim kendini yorma inan bazı erkekler kıymet bilmiyor ve çok nankör oluyorlar zamana ırak bakalım aklındaki sorular bir bir çözülür

Evet herşey yoluna girer birgün ama zaman sizden destek bekliyorum kızlar lütfen cuma günü nsl davranıyım... çok bunaldım artık yaa

Birde şunu çok merak ediyorum kızlar kendi yaşayan yada etrafında yaşamış olan varmı bilmiyorum örnek teşkil eder di belki şimdi bu soğudum diye yazdıya bana ama 1 gün önce cinsel anlamda çok düşkündü bana deli gibi arzuladığını söyledi Allah aşkına bu nsl soğukluk soğuyan adam böyle yaparmı dokunmak istemezdi öyle diilmi

Allahallah ilginc yaa bir gun once oyle olup da bi gun sonra farkli davranmasi..dengesizmidir nedir..daha once boyle dengesizlikleri oldu mu..benim etrafimda yok oyle biri..ama cinsellige duskunse cok son kez yapmak istedi heral..anam bu erkekleri anlamak zor..

Harika bir kadinsin dimdik annelere bayiliyorum ..(senin gibi) sana yalvaracagi gunlerde gelecek bekle… ve izle sadece..
İnş canım tek isteğim budur zaten alıcağı cvp belli ana o içimi soğutucak bebeğime ve bana yaptıklarının hesabını ilahi adalet önünde vericek...

Bende anlamadımki yada benimle yüzyüze gelememesinin nedenide bundanmı off aklım karışık

Arkadasim uzulme ama hayatinda biri var kesin..ondan da sIkIlcak elbet bakalIm o zaman ne olcak..
İnş canım benim sorunsuz evliliğimi yıktı oba yuva kurmak nasip olmasın olsada kızımın ahı huzur vermesin aslubda beddua etmek istemiyorum hiç etmemiştimde ama engel olunmuyor demekki....

canım bu olayın aynısı ablamın başına geldi.eşi denizciydi.sürekli seyire giderdi 2-3 ay gelmiyordu.nette,telefonda konuşurlardı.bu gidişinde ablam farklılıklar sezmiş zaten.nette görüşmek istemedi.telefonla konuşmadı.soğudum dedi.gelince konuşalım demiş.sonra ortaya çıktı zaten eski sevgilisini bulmuş görüşmüş.kadında evli üstelik.önce pişmanım dedi.ablam çocuğum için affedicem dedi ama affetti.affedince 15 gün herşey eskiye döndü düzeldi diyordu ablam.sonra hooop 1 günde gene bozuldu.demekki 15 gün rol yapmış.eski sevgilisiyle kıyaslamaya başlamış falan.içimde bi soğukluk var geçmiyor demiş.ben ablama çok kızıyordum nasıl tahammül ediyorsun diye ama sabretmeyi denedi olmadı.1 yıl böyle geçti canım.sonunda boşandılar.senin eşininde ani değişiminin sebebi hayatında birisi olduğunu gösteriyor.ablamlar ayrıldıktan sonra kızına karşı öyle iyi bi baba olduki sorma.önceden çok ilgisiz sevgisiz bi babayken aniden sevgi yumağı oldu.arada olan çocuklara oluyor.Allah bildiği gibi yapsın..

Cok cok ş.siz bi baban vardi seni haketmedi dersiniz. Uzulmeyin

bugüne kadar açtığınız bütün konularınızı okudum.. geç bile kalmışsınız.. sizin de dediğiniz gibi bu adam "adam diil"..

eminim ki evi-arabayı satma sebebi de sizden boşanmayı düşündüğü içindi.. bunu avukatınıza mutlaka söyleyin.. maddi olarak ne alabiliyorsanız alın elinden, hiç acımayın.. çok hakaretini yemiş, çok ilgisizliğini çekmişsiniz.. hepsini fitil fitil ödetin..

kızınıza da size de yeni hayatınızda sonsuz mutluluklar dilerim..

Ne kadar basit leşti bu evlilikler...Boşanmalar...
Tek sizin için demiyorum. Genel olarak baktıgımda düşüncem bu.

Soğumuş demek...Boşanma dava açmanıza hayran kaldım.
İstikrarlı ve güçlü kadın modu işte budur...
Duygusal düşününce işler ters tepio.
Eşinizinde hayatında muhtemelen biri vardır... Onca zaman 1 saatlik yolu gelmemesinin başka nedenini göremiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…