- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Demiyor biri var herhalde ama vicdan rahatlatmak için para para diyor..Kizimi benden mahrum etmeden başka bir şey demedi mi? Yapma etme diye..
Bitsin derken ne bekliyordu kizi o zaman mahrum olmayacak miydi... sen dava acinca suçu niye sana atıyor...
Bence dimdik durarak davayi açarak en iyisini yapmissin karsinds oynanacak oyun olmadigini göstermişsin. ama İste pismanim vs demiyor mu bir aydir?
İnş.. hayat kolaymı bukadar onda bile endişelerim var bekarken babam evlenince eşim hep yanımdaydı şimdi ailem destek ama kızımla yeni bir hayat nsl olucak bilmiyorumUzulme hayatta hersey insan icin onemli olan ders cikarmak herseyden..ailen yanindaysa isine de girersin cocuguna da bakarsin alimallah..
Hiçbirşey demedinasil ya? dava actiktan sonra bsy demedi mi? yapma etme filan gibi?
İnş canım tek isteğim budur zaten alıcağı cvp belli ana o içimi soğutucak bebeğime ve bana yaptıklarının hesabını ilahi adalet önünde vericek...Harika bir kadinsin dimdik annelere bayiliyorum ..(senin gibi) sana yalvaracagi gunlerde gelecek bekle… ve izle sadece..
Bende anlamadımki yada benimle yüzyüze gelememesinin nedenide bundanmı off aklım karışıkAllahallah ilginc yaa bir gun once oyle olup da bi gun sonra farkli davranmasi..dengesizmidir nedir..daha once boyle dengesizlikleri oldu mu..benim etrafimda yok oyle biri..ama cinsellige duskunse cok son kez yapmak istedi heral..anam bu erkekleri anlamak zor..
İnş canım benim sorunsuz evliliğimi yıktı oba yuva kurmak nasip olmasın olsada kızımın ahı huzur vermesin aslubda beddua etmek istemiyorum hiç etmemiştimde ama engel olunmuyor demekki....Arkadasim uzulme ama hayatinda biri var kesin..ondan da sIkIlcak elbet bakalIm o zaman ne olcak..
Cok cok ş.siz bi baban vardi seni haketmedi dersiniz. UzulmeyinMadem bukadar ayrılıkta benden vazgeçti kızınıda gözü görmedi diye düşünüp gurur yaptım bende ama oda yüzyüze gelmedi ailemin karşısına bile çıkamadı daha( kendimi kullanılmış ve aptal gibi hissediyorum ailem yanımda kızıma büyüdüğünde nediyeceğimi düşünür oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?