- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Biri var mı eşinin hayatında? Hala daha evliliğin devamı için yapmıyor mu bir şey?Okadar güzel ve samimi düşüncelerinizi yazıyosunuz ki okurken bile bazen ağlıyorum karar benim olmaktan çıktıki biz 7 ay sıkıntı çektik tam rahata erdik derken çocuğumu uyuturken aldım msjı yıkıldım kabullenmek zor oldu halada hislerim bitmedi belki ama gurur onur bunlar hafif şeyler diilki bakın şimdi kendisine 50 günde hayat kurmuş bense kolilerin içine anılarımı yetleştirmekle meşgulüm rabbim verir umarım cezasını Allaha sığınmaktan başka bişey bilemez oldum... bitsin bakalım neyse istediği ulaşsın gitmek istediğine gitsin mutlumu olacak kızının ardından canı yanan bir kadının arkasından görücez...
birimi var bilmiyorum kızlar ama hiç sebebsiz bir msj atınca aklıma başka bişey gelmiyor evlilik için hiç bir adımı yok uzmanlık kurslarına yazılmış onlara gidiyomuş kendine bi hayat kurmuş ben ise debeleniyorum işte kolilerin arasında bu bitmek bilmeyen soru işaretleriyle gidicem bu şehirden ama izim kalacak biliyorum istemesede hayatında hep nehir olacak vicdanı rahat bırakmıcakki...
birimi var bilmiyorum kızlar ama hiç sebebsiz bir msj atınca aklıma başka bişey gelmiyor evlilik için hiç bir adımı yok uzmanlık kurslarına yazılmış onlara gidiyomuş kendine bi hayat kurmuş ben ise debeleniyorum işte kolilerin arasında bu bitmek bilmeyen soru işaretleriyle gidicem bu şehirden ama izim kalacak biliyorum istemesede hayatında hep nehir olacak vicdanı rahat bırakmıcakki...
Seni tebrik ediyorum canım dimdik ayakta kaldın. Her kadın senin gibi olamaz bende bir çırpıda bitirmeye karar verdim evliliğimi anlaşmak istemedi uzadı ama sonunda pişman olan, yıpranan kendisi oldu. Sende haberlerini alacaksın merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz. Yanlış şeyler yaptı ve her şeyde olduğu gibi bunda da bir bedel olacak ve o bedelleri öderken sen çoktan yeni bir hayata başlamış olacaksın. Sakın durma yerinde işe gir, mücadele et şu an ne psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum ama hayat süprizlerle dolu yeter ki biz oturduğumuz yerden kalkıp hayata dahil olalım.arkadaşlar anlaşmalı boşandım buyüzden uzun süre yazamadım( üzgünmüyüm bilmiyorum diilim aslında huzurluyum sadece düzen kurmaya çalışıyorum ben onu Allaha havale ettim gerisi boş bitti işte şimdi baksın hayatına.
çok tşk ederim okadar iyi geldiki yazdıkların inan üzülemiyorum bile haksızlığın öylesi diildiki benim yaşadığım, ama maddi açıdan isteklerimi kabul etti protokolü imzaladık ve bitirdik evet buyönden şanslıyım ama manevi yıkımlarım onların bi önemi yoktu onlar için yaşadıklarımıda yanıma alıyorum ve gidiyorum bu şehirden ahımın tuttuğu gün milad olucak ama 2. hayatımada olumsuz bakmıyorum artık yaşım genç ailem arkamda bebeğim yanımda tek ev tutup yaşayacak maddi imkanlarada sahibim iş konusundada şansım yolunda gidicek gibi gözüküyor iyi bir yerden haber bekliyorum... bunların hepsi güzel huzurumda var şimdi şükür ama dediğim gibi bir msjla sebebsiz terkedilmenin bedeli vicdanı sorumluluğunu ben diil o yaşıyacak vicdanen rahatım ilerde çocuğuma veremicek bir tek hesabım yok ama o nediyecek bilmiyorum onu alet etmiyorum hırsımı kızımla sınamıyorum kötülemiyorum babasını aralarınada girmicem bana yapılan haksızlığın bedelini cezasını Rabbim verir elbet Allah a havale ettim onu ne denirki anlaşmalı boşanırkende karşımdaki adam sevdiğim uğruna herşeyi göze aldığım adam değildi bir çok sorun çıkarttı ama sonunda yola geldi ve 1 gün boyunca sürsede bitti... yazacak diyecek cümle bulamıyorum ki..Seni tebrik ediyorum canım dimdik ayakta kaldın. Her kadın senin gibi olamaz bende bir çırpıda bitirmeye karar verdim evliliğimi anlaşmak istemedi uzadı ama sonunda pişman olan, yıpranan kendisi oldu. Sende haberlerini alacaksın merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz. Yanlış şeyler yaptı ve her şeyde olduğu gibi bunda da bir bedel olacak ve o bedelleri öderken sen çoktan yeni bir hayata başlamış olacaksın. Sakın durma yerinde işe gir, mücadele et şu an ne psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum ama hayat süprizlerle dolu yeter ki biz oturduğumuz yerden kalkıp hayata dahil olalım.
Helal olsun arkadaşım.sanırım Allah'ın sevilen kulusun.tertemiz bitirdin ve kötü olaylardan korudu Rabbim seni.Her şey çok güzel olur umarım bundan sonra.çok tşk ederim okadar iyi geldiki yazdıkların inan üzülemiyorum bile haksızlığın öylesi diildiki benim yaşadığım, ama maddi açıdan isteklerimi kabul etti protokolü imzaladık ve bitirdik evet buyönden şanslıyım ama manevi yıkımlarım onların bi önemi yoktu onlar için yaşadıklarımıda yanıma alıyorum ve gidiyorum bu şehirden ahımın tuttuğu gün milad olucak ama 2. hayatımada olumsuz bakmıyorum artık yaşım genç ailem arkamda bebeğim yanımda tek ev tutup yaşayacak maddi imkanlarada sahibim iş konusundada şansım yolunda gidicek gibi gözüküyor iyi bir yerden haber bekliyorum... bunların hepsi güzel huzurumda var şimdi şükür ama dediğim gibi bir msjla sebebsiz terkedilmenin bedeli vicdanı sorumluluğunu ben diil o yaşıyacak vicdanen rahatım ilerde çocuğuma veremicek bir tek hesabım yok ama o nediyecek bilmiyorum onu alet etmiyorum hırsımı kızımla sınamıyorum kötülemiyorum babasını aralarınada girmicem bana yapılan haksızlığın bedelini cezasını Rabbim verir elbet Allah a havale ettim onu ne denirki anlaşmalı boşanırkende karşımdaki adam sevdiğim uğruna herşeyi göze aldığım adam değildi bir çok sorun çıkarttı ama sonunda yola geldi ve 1 gün boyunca sürsede bitti... yazacak diyecek cümle bulamıyorum ki..
Bravo diyorum size tebrik ederim.Ne güzel durdunuz dimdik o karakterli duruşunuzu bozmadınız işte en önemli şey gurur emin olun hi. pişman olmıycaksınız ve demdik ayakta durmanızı sağlayacak maddi gücünüz ve evladınız var inşallah işten de haber gelir herşey daha da mükemmel olur gelişmeleri hep bekliyoruz.çok tşk ederim okadar iyi geldiki yazdıkların inan üzülemiyorum bile haksızlığın öylesi diildiki benim yaşadığım, ama maddi açıdan isteklerimi kabul etti protokolü imzaladık ve bitirdik evet buyönden şanslıyım ama manevi yıkımlarım onların bi önemi yoktu onlar için yaşadıklarımıda yanıma alıyorum ve gidiyorum bu şehirden ahımın tuttuğu gün milad olucak ama 2. hayatımada olumsuz bakmıyorum artık yaşım genç ailem arkamda bebeğim yanımda tek ev tutup yaşayacak maddi imkanlarada sahibim iş konusundada şansım yolunda gidicek gibi gözüküyor iyi bir yerden haber bekliyorum... bunların hepsi güzel huzurumda var şimdi şükür ama dediğim gibi bir msjla sebebsiz terkedilmenin bedeli vicdanı sorumluluğunu ben diil o yaşıyacak vicdanen rahatım ilerde çocuğuma veremicek bir tek hesabım yok ama o nediyecek bilmiyorum onu alet etmiyorum hırsımı kızımla sınamıyorum kötülemiyorum babasını aralarınada girmicem bana yapılan haksızlığın bedelini cezasını Rabbim verir elbet Allah a havale ettim onu ne denirki anlaşmalı boşanırkende karşımdaki adam sevdiğim uğruna herşeyi göze aldığım adam değildi bir çok sorun çıkarttı ama sonunda yola geldi ve 1 gün boyunca sürsede bitti... yazacak diyecek cümle bulamıyorum ki..
Rabbim her daim senin ve guzel yavrunun yaninda olsun hayirli olsun kaybeden sen degil o cooookkmm pismanliklar yasayacak cooook senin ve yavrunun hakkini guzel Rabbim girmez mi sanki her seyde var hayir sen cocugunla dumdik dur Rabbim hayirli bir es cikarsin karsina sev sevil mutlu ol ins hrpimiz sana dua ediyiruz burda ins guleceksin ben inaniyorum sana pisman olup doner mi bilmem ama zaten bu adamdan koca cicuguna da baba olmazmis bencil adamlat maalesef boyle oluyor benim esimde cok bencil bende kuskuyla bakiyorum gelecegime evliliktearkadaşlar anlaşmalı boşandım buyüzden uzun süre yazamadım( üzgünmüyüm bilmiyorum diilim aslında huzurluyum sadece düzen kurmaya çalışıyorum ben onu Allaha havale ettim gerisi boş bitti işte şimdi baksın hayatına.
Aynen oyle insallah karsina seni hak eden birisi cikar. Su an acin tazedir, benimki de oyle. Seni cok iyi anliyorum. Ama biraz sure gecsin toparlaniyorsun Allahin izniyle. Boyle okuz herifler bizi hak etmiyor iste. Sahip cikamiyorlar. Biz bile onlardan daha cok 'adamiz'. Daha cok sahipleniriz. Onlar erkek degil sadece cinsiyetleri erkek. Okuz esekler.Bütün msjlarınızı tek tek okudum okuyorumda okadar güzel şeyler yazmışsınızki yüzünü bile görmediğim insanların benim için dua etmeleri iyi temennide bulunmaları öyle büyük bir maneviyat ki anlatamam... ben kötü bir şekilde terkedildim ama Rabbime sığındım umutluyum hayattan zaten değmez öyle insana o beni çok arar ama bulamaz... eşine benim kadar fedakarlık yapan kusurlarını aşkıyla örten karşısında hep bakımlı tertemiz duran eve kahkahalarıyla neşe veren hazırladığım gece specialleriyle mide ziyafeti sağlayan hayatımızı renklendirmek için ev içi 2 kişilik etkinlikler hazırlayan kızına aşık kocasına şevkatli bir kadın daha bulursa kaçırmasın... beni kaçırdı o üzülecek ama benim umrumda diil artık yeterki düzenimi kuruyım güçlü hissediyorum inş hep böyle gider benim gibi haksızlığa uğraşan hemcinslerimede bol bol dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?