- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Muhtemelen kendini isiticak birini bulmustur o. Karisini kizini bir kalemde,ortada sebep yokken sildiyse.Hepinizin yorumlarını okudum ama tek tek cvplayamadım kusura bakmayın bugün çok stresli bi gündü ilk defa yüzyüze geldik yeri geldi güldü yeri geldi ofladı saçma sapan biri vardı karşımda çok üzüldüm derdi para pul olmuş oysa onun için neler yaptım ben anlaşmayı teferruatlı bişekilde sunduk avukatımla hafta sonu düşünme süresi verdik bakalım ne olacak bilmiyorum... çok yıprandım artık 1,5 ay oldu 15 yıl gibi geldi... çok güçlü durdum sinirlenmedim tek dediğim dolaylı yoldan avukatlarla anlaşalım seninle doğrudan muhattap olmıcam dedim yüzüne...
yok arkadaşlar daha boşanamadım anlaşmalı bitirmeye çalışıyoruz beni arıyor yüzsüz yüzsüz hayata dair planlarından bahsediyor sinir basıyor benide daha orta yolu bulamadık ama konuştuğum adam benim sevdiğim adam diil bunu biliyorum... çocuğum konusunda çok hassasım kızım bugün dediki babama gitmicem bir yandan çok üzüldüm daha 4 yaşına girmek üzere olan bir çocuğa neler yaşattı rabbim versin cezasını....
yok arkadaşlar daha boşanamadım anlaşmalı bitirmeye çalışıyoruz beni arıyor yüzsüz yüzsüz hayata dair planlarından bahsediyor sinir basıyor benide daha orta yolu bulamadık ama konuştuğum adam benim sevdiğim adam diil bunu biliyorum... çocuğum konusunda çok hassasım kızım bugün dediki babama gitmicem bir yandan çok üzüldüm daha 4 yaşına girmek üzere olan bir çocuğa neler yaşattı rabbim versin cezasını....
Soğudum ayrılmak istiyorum mu dedi ? Bu bir hafta içinde başka birşey konuşmadınız mı?
Bu evliliklere ne oluyor birden bire ?
1 saatlik uzaklik çok değilmiş neden eve gelmiyordu ki?
Davayı açtiniz mi?yok arkadaşlar daha boşanamadım anlaşmalı bitirmeye çalışıyoruz beni arıyor yüzsüz yüzsüz hayata dair planlarından bahsediyor sinir basıyor benide daha orta yolu bulamadık ama konuştuğum adam benim sevdiğim adam diil bunu biliyorum... çocuğum konusunda çok hassasım kızım bugün dediki babama gitmicem bir yandan çok üzüldüm daha 4 yaşına girmek üzere olan bir çocuğa neler yaşattı rabbim versin cezasını....
Okadar güzel ve samimi düşüncelerinizi yazıyosunuz ki okurken bile bazen ağlıyorum karar benim olmaktan çıktıki biz 7 ay sıkıntı çektik tam rahata erdik derken çocuğumu uyuturken aldım msjı yıkıldım kabullenmek zor oldu halada hislerim bitmedi belki ama gurur onur bunlar hafif şeyler diilki bakın şimdi kendisine 50 günde hayat kurmuş bense kolilerin içine anılarımı yetleştirmekle meşgulüm rabbim verir umarım cezasını Allaha sığınmaktan başka bişey bilemez oldum... bitsin bakalım neyse istediği ulaşsın gitmek istediğine gitsin mutlumu olacak kızının ardından canı yanan bir kadının arkasından görücez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?