• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

Aldatılma vakkası daha.Allah sabır versin , ailelelr nediyor.Neyle geçiniyorsunz

karşısında dik dur, asla üzüldüğünü onu özlediğini neden böyle oldu der gibi durmayın.. asla boyun eğmeyin, ne derse desin inanmayın.. görsün elmi yaman beymi yaman... alabildiğiniz ne varsa alın, size yaşattığı acıyı azaltmaz doğru ama yavrunuz için yapmalısınız...
oyuncak oldu evlilikler kesin anladım artık..

Evet ne olursa olsun dik dur hatta ilk karşılaşmada o kadar dik dur ki tebessüm et hoşgedin gibi bir ifadeyle senden kurtuluyorum oh mutluyum gibi o senin yıkıldığını düşünsün ama sen okadar dik dur ki o yıkılsın

üzülerek söylüyorum ki,eski konularınızı okuduğumda tek bir şey görüyorum;
bu adamın öyle gelip geçici de değil kalıcı uzun zamandır beraber olduğu biri var bana göre.dava da açmışsınız,en doğru şey,bu ilişkiyi ispat edip ortaya çıkarmanız.
bir ark. yazmış ,evi arabayı satma nedeni boşanacağı için diye..n-mantıklı geldi bana da..

Bilemiyorum ne kadar doğru ama ben olsam işin gerçek yüzünü ne yapar eder öğrenirdim. Böyle bitmesine izin vermezdim. Seni yanlış yönlendirmek de istemiyorum ama yüreğinin soğuması için bu gerekli.

Senden yazdıklarından çok etkilendim nehir. Çok zor bir durum, 6 yılı bir soğudum mesajıyla bitirmeye kalkmak. Sizin duruşunuz ise çok şaşırttı beni. Çok onurluca.
Ancak 6 yılın emeği için, kızınız için hesap vermeliydi size.
Avukatınız ne diyor ? Bu birlikte olduğunuzun ertesi gunu böyle birşey yazmasına yorumu oldu mu? Var mı cezası ?

İnşaallah çok pişman olur ve eğer hayırlısıysa boşanmadan affettirir kendisini.

sizden habersiz evinizi-arabanızı satmış 1 saat uzaklıkta olduğu halde tam 1 ay yanınıza hiç gelmimiş insan düşünüyor kızınıda mı hiç özlemedi diye..

maalesef hayatında başka bir kadın var gibi.sizinle birlikte olduğunun ertesi günü ayrılmak istiyorum demesi de bence diğer kadına karşı hissettiği duygulardan olabilir sizinle olduğu için pişman olup ani bir karar vermiş olabilir.

gerçekten ben de duruşunuzu takdir ettim.ve çok üzüldüm.

1 saatlik mesafe için ayrı yaşanmaz.
Orada nerede kalıyor, kimle yaşıyor belli değil.
Balık baştan kokmuş gibi bir durum var.
Hareketleri de hayatında başka biri olduğunun kanıtı gibi...

Nehir hanım 2011 yilinda actiginiz konularda dahi esinizin bir işler karistirdigi çok net hic mi şüphelenmediniz? Buram buram bagiriyor adam ne halt yediğini bir mesaj bir mail yok mu?

sen yazınca konu sahibinin açtığı konulara baktım daha doğrusu sadece başlıklarına baktım ve 10 konu açmışsa hepsi de eşiyle olan sorunlar üstüne..

ben artık böyle konuların başına yazılan "eşimli çok iyiyiz,gıpta edilen bir çiftiz,herkes bize özenir,hiç sorunumuz olmadı" gibi cümlelerden korkar oldum.

bu konuda o tip cümlelerle başlamış ama eşin neler karıştırdığının sinyali hep varmış.sadece konu sahibi ya sorunları görmezden gelmiş ya da inanmak istememiş.bir anda atılan bitsin msjıyla bitmiyor bu ilişki bence.

Çok iyi giden bir evliliğiniz varmış. Eşiniz evi arabayı satmış savmış, sizin geç haberiniz olmuş
Ben buna takıldım biraz. Bu ev araba paraları tam olarak nereye gitti..??
Eşler bu tür önemli kararları beraber almalı. Burda çok büyük bir kopukluk var.
Çok güzel giden bir evlilikti.. biranda nasıl böyle oldunuz.
Bu ev araba önemli! paraları ne yapmış???

1 saatlik uzaklık için ayrı evlerde yaşamak hiç mantıklı değil. Kesin başka biri var. Boşanmakla doğru kararı vermişsiniz.
Allah yardımcınız olsun. Böyle erkeklerden iğreniyorum gerçekten, insan demeye dilim varmıyor. Sinirlendim yine okuyunca.

Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama İstanbulda çalışan her insan neredeyse akşam işten çıkınca iki saatte evine varabiliyor. Bir saat mesafede eve gelmemesi hafta sonları gelmesi biraz garip niye hiç itiraz etmediniz? Keşke her akşam eve gelmeye zorlasaydınız. Evi ve arabayı satarken de size sormamış olması ayrı bir muamma Allah yardımcınız olsun. Bir yuvayı kurmak kolay olmadığı gibi dağıtmak dahada zor birde minik çocuğunuz var. Ama bence son kez yüz yüze gelerek herşeyi konuşun kafanızdaki tüm soruları cevaplarsa ve sizi buna ikna edebilirse bence yuvanızı yıkmayın bir kez daha düşünün.

Yahu evlilik öyle whatsapp'dan soğudum yazılıp da bitirilecek kadar kolay bir şey mi ? Yüz yüze gelin konuşun, bir saatlik mesafede 1 ay boyunca görüşmemeyi nasıl kabul ettiniz ? Siz çalışmıyormuşsunuz bir de, evi onun iş yerine yakın bir yere taşısaymışsınız. Hemen dava açmakla, bitti demekle evlilik bitirilmez bence. Oturup konuşun önce...

Tabiki böyle insanlar için üzmeye değmez ama bu süreçte böyle oluyor demekki nebiliyim üzülüyorum kavga bile etmeden bitti bir mendil gibi bir msjla çıkardı hayatından
bende onurlu davranıp hemen açtım davamı ama bir kadın varsa değermiydi... titiz bir kadınım daha 29 yaşımdayım güzelde bir bayanım bakımlıyım evde bile güzel giyinirim üstüne titrerdim hasta olduğunda... ben bunu hakedecek neyaptım bilmiyorum şimdi ilk defa karşı karşıya gelicem nsl davransam bilemedim :KK43:
Bela okuma istiyorum sabah sabah.
Gerizekalııı, senin gibisini zor bulur. Sadece hafta sonları eve gelecek, çocuğu tek başına büyüteceksin, gıkını çıkarmayıp bir de adamın üzerine düşeceksin dolu dolu sevgiyle .
Ayrılırsanız, sürünücek...pislik, şerefsiz!!

sen yazınca konu sahibinin açtığı konulara baktım daha doğrusu sadece başlıklarına baktım ve 10 konu açmışsa hepsi de eşiyle olan sorunlar üstüne..

ben artık böyle konuların başına yazılan "eşimli çok iyiyiz,gıpta edilen bir çiftiz,herkes bize özenir,hiç sorunumuz olmadı" gibi cümlelerden korkar oldum.

bu konuda o tip cümlelerle başlamış ama eşin neler karıştırdığının sinyali hep varmış.sadece konu sahibi ya sorunları görmezden gelmiş ya da inanmak istememiş.bir anda atılan bitsin msjıyla bitmiyor bu ilişki bence.
Görmek istediği gibi görmüş bence ya da görmemiş sadece bakmis.

Adam 6nci aylarinda boşanmak istemiş. Hamileliğine sevinmemis. İsteyim diye gelmediği günler is yeri tatilmis. Her sarhoş olduğunda ayrilmak istediğini dile getirmis. Zaten bir saatlik mesafe yüzünden evinden ayrilmis. Ne zaman geliyorum dese 3 4 saatten az gecikmemis.

Bence bu adam bilerek işinden ayrildi o kadinin bulunduğu sehre gitmek için.... evi ve arabayi da satip bugünlerini sağlama aldi..

Back
X