- 29 Eylül 2014
- 1.252
- 816
- 178
- 36
- Konu Sahibi Nehir_0685
Aldatılma vakkası daha.Allah sabır versin , ailelelr nediyor.Neyle geçiniyorsunz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demiyor biri var herhalde ama vicdan rahatlatmak için para para diyor..
Nehir hanım 2011 yilinda actiginiz konularda dahi esinizin bir işler karistirdigi çok net hic mi şüphelenmediniz? Buram buram bagiriyor adam ne halt yediğini bir mesaj bir mail yok mu?
Çok ilginç geldi ilişkiniz. Allah yardımcınız olsun
Çok saygısızca olmuş ewet..Ben gerçekten haketmedim çok dua ettim istemeden bedduada birde msjla bitti dedi sevgilisiyim sanki...
Bela okuma istiyorum sabah sabah.Tabiki böyle insanlar için üzmeye değmez ama bu süreçte böyle oluyor demekki nebiliyim üzülüyorum kavga bile etmeden bitti bir mendil gibi bir msjla çıkardı hayatından
bende onurlu davranıp hemen açtım davamı ama bir kadın varsa değermiydi... titiz bir kadınım daha 29 yaşımdayım güzelde bir bayanım bakımlıyım evde bile güzel giyinirim üstüne titrerdim hasta olduğunda... ben bunu hakedecek neyaptım bilmiyorum şimdi ilk defa karşı karşıya gelicem nsl davransam bilemedim![]()
Görmek istediği gibi görmüş bence ya da görmemiş sadece bakmis.sen yazınca konu sahibinin açtığı konulara baktım daha doğrusu sadece başlıklarına baktım ve 10 konu açmışsa hepsi de eşiyle olan sorunlar üstüne..
ben artık böyle konuların başına yazılan "eşimli çok iyiyiz,gıpta edilen bir çiftiz,herkes bize özenir,hiç sorunumuz olmadı" gibi cümlelerden korkar oldum.
bu konuda o tip cümlelerle başlamış ama eşin neler karıştırdığının sinyali hep varmış.sadece konu sahibi ya sorunları görmezden gelmiş ya da inanmak istememiş.bir anda atılan bitsin msjıyla bitmiyor bu ilişki bence.