Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

istediğini yapsın istediğine göstersin şerefsiz namussuz evliymişsiniz fantezi yapalım demişsiniz yapmışsınız millete ne ne var bunda korkmayın bu kadar bırakın ne yapıyosa yapsın.İnsan kocasıyla sevişir de yiyişir de video da çeker başkalarına ne o adam sonradan onu kötuye kullandıysa onun ayıbı siz kötü bişey yapmamışsınz sakın korkmayın ne istiyoasa yapsın

Aynen. Küfrü yiyen kişi de kötü bir üslupla yazmamış, belirli testlerden geçip öyle üyelik verilmesi daha mantıklı.
Ben çekinecek bisey mi var anlamında sordum inanın olur ya zorla yaptırır çeker v.s yoksa nikahlı kocam beni kendi görüntüleri ile tehdit ediyorsa o kendi namussuzlugudur kimsenin bisey söylemeye hakkı yoktur

hah bunu demek istiyorum neler görüyor duyuyoruz. ne videolar var. özel hayatının fantazilerini bilmiyoruzki. Video da bu yüzden başka bişeyler olduğunu düşündüm.

Beğenen hiç kimse yok bu mesajda yanlış gördünüz herhalde şimdi baktım ..

Belkide erkek bunu yazan ne bileceğiz,nabız yokluyor belkide geçekte böyle bir eyleme geçmeyi düşünüyorsa neler olabileceğini öğrenmekte isteyebilir..

Bunun sonucunda mahkemelik olmakta var yani..
Yok abla erkek falan değil bence kocasıyla görüntüsünden aşırı korkmuş nedense

Eşinizin yaptığı suç sizin yaptığınız yanlış bi durum yok ezik kalmayın evliyken yaşanmış olaylar asıl eşin kendini rezil eder pislik adam lutfen ailene anlat ve savcılığa git ezik kalma tehdit etsin o suçlu durumda cezasız kalmamali

Hayir bosanicam ama o kadar seytan bi insan ki asla s

Iyimisiniz ? Siz kadinlar ne degisik yaratiklarsiniz insan ne kelime etse altindan degisik bisey cikariyorlar

Konuda doğru düzgün hiç bir şey yazmamışsınız, sorulara cevap vermemişsiniz üstüne bir de savcılık nerde diye sordunuz. Ama bizim iyi olup olmamamızı sorguluyorsunuz.

Hala aynı düşünüyorum, evlilik dışı bir ilişki yaşadınız ve uygunsuz görüntüler gönderdiniz, bu yüzden panik oldunuz.

Ayrıca yaratık diyerek beni aşağılamaya çalışmışsınız ama yazdığınız küfürlerden kimin aşağılık olduğu belli oluyor.

santajdan savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin ses kaydi alabilirsin. benzer suc duyurularinda bulundum savcilktan giden bi mesaj yada ifade icin aranininca tutusan cok.sadece korktugunu belli etme. ses kaydi suc diye dusunme tlflardaki progranlar suc olmuyor.ustelik baskaca ispat durumun olmadigini belirtmen gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…