- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 133
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
istediğini yapsın istediğine göstersin şerefsiz namussuz evliymişsiniz fantezi yapalım demişsiniz yapmışsınız millete ne ne var bunda korkmayın bu kadar bırakın ne yapıyosa yapsın.İnsan kocasıyla sevişir de yiyişir de video da çeker başkalarına ne o adam sonradan onu kötuye kullandıysa onun ayıbı siz kötü bişey yapmamışsınz sakın korkmayın ne istiyoasa yapsınEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Aynen. Küfrü yiyen kişi de kötü bir üslupla yazmamış, belirli testlerden geçip öyle üyelik verilmesi daha mantıklı.Hatta 2.üyelik alsa bile anında şutlansa siteden.
Yarrabim sabır ver dengesiz yazdığı şeye bak yazan yazmış beğenen beğenmiş hepinizi allah a havale ediyorum nikahlı kocanın videosundan ne çekiniyorsun o zaman3. Kisi seni becersn o.rospuuu terbysz
Aynen. Küfrü yiyen kişi de kötü bir üslupla yazmamış, belirli testlerden geçip öyle üyelik verilmesi daha mantıklı.
Ben çekinecek bisey mi var anlamında sordum inanın olur ya zorla yaptırır çeker v.s yoksa nikahlı kocam beni kendi görüntüleri ile tehdit ediyorsa o kendi namussuzlugudur kimsenin bisey söylemeye hakkı yokturAynen. Küfrü yiyen kişi de kötü bir üslupla yazmamış, belirli testlerden geçip öyle üyelik verilmesi daha mantıklı.
Kesinlikle katılıyorum sanaBu kişinin eşiniz olduğuna emin misiniz? Sanki olaylar sizin anlattığınız gibi değil.
Sevgiliniz mi bu şahıs, ondan mı bir şey yapamıyor, yayılmasından bu kadar korkuyorsunuz?
hah bunu demek istiyorum neler görüyor duyuyoruz. ne videolar var. özel hayatının fantazilerini bilmiyoruzki. Video da bu yüzden başka bişeyler olduğunu düşündüm.kesınlıkle katılıyorum
sızın samımıyetınıze ınancımı kaybettım
sızın cekındıgınız baska bırsey var durust konusmuyorsunuz bıze
ne demesınden cekınıyorsunuz karım baskalarıyla ılıskıye gırdı goruntulerı var demesınden mı ?
cıplak halını ınsanların gormesınden cekınen vıdeo ıle kayıt altına mı alır
telefonunuz hacklenebılır kazayla baskasına gonderebılırsınız vırus bulasır ? telefon calınabılır
korkan zaten bu ıslere gırmezdı
3. Kisi seni becersn o.rospuuu terbysz
Mune abla bunu ben art niyetle yazmadım anlamayan yada istediği gibi anlayan çok güzel küfür etmiş bana. yazan suçlu ban yemiş zaten ama begenenlere ne demeli?onlar da yazan kadar suçlu bana kalırsa şoka girdim okuyunca
Yok abla erkek falan değil bence kocasıyla görüntüsünden aşırı korkmuş nedenseBelkide erkek bunu yazan ne bileceğiz,nabız yokluyor belkide geçekte böyle bir eyleme geçmeyi düşünüyorsa neler olabileceğini öğrenmekte isteyebilir..
Bunun sonucunda mahkemelik olmakta var yani..
Yok abla erkek falan değil bence kocasıyla görüntüsünden aşırı korkmuş nedense
Vardı abla yanlış gördüğümü sanmıyorum zaten yazandan cok begenenler zoruma gittiBeğenen hiç kimse yok bu mesajda yanlış gördünüz herhalde şimdi baktım ..
Vardı abla yanlış gördüğümü sanmıyorum zaten yazandan cok begenenler zoruma gitti
Hayir bosanicam ama o kadar seytan bi insan ki asla s
Iyimisiniz ? Siz kadinlar ne degisik yaratiklarsiniz insan ne kelime etse altindan degisik bisey cikariyorlar
Ekran görüntüsünü koydum basbaya begenilmis ayip gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?