Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Hayir bosanicam ama o kadar seytan bi insan ki asla s
Bu kişinin eşiniz olduğuna emin misiniz? Sanki olaylar sizin anlattığınız gibi değil.

Sevgiliniz mi bu şahıs, ondan mı bir şey yapamıyor, yayılmasından bu kadar korkuyorsunuz?
Iyimisiniz ? Siz kadinlar ne degisik yaratiklarsiniz insan ne kelime etse altindan degisik bisey cikariyorlar

Sizin aklınıza gelen birşey var mı? Çünkü tüm öneriler sunuldu. Oturup öylece korkacaksınız galiba. Şikayetçi olsanız da olmasanız da videoyu yayacak. İlk hamleyi siz yapın.
Sikayetci olucam en azindan ilerde inkar edemez ben yapmamisim diye

Eski karısıyla olan videosunu dışarı yayan tam bir g... eskinin bile önemi yok hayatında yaşadığın bir şey ibaşkalarına annlatmak bile büyük..... Bir konuşma esnasında ses kaydına al santajdan dolayı dava aç

Hayir bosanicam ama o kadar seytan bi insan ki asla s

Iyimisiniz ? Siz kadinlar ne degisik yaratiklarsiniz insan ne kelime etse altindan degisik bisey cikariyorlar
ınsanlara neden degısık yaratık dıyorsunuz ?
sızın anlatımlarınızdan yola cıkılıyor...

benı ınsanlar cıplak gormesın dıyorsunuz ama cınsel ılıskınızı vıdeoya alıyorsunuz ? tum hayatınız bır parmak ucunda yanı

esım vıdeoda kendı yuzunu kapatabılır dıyorsunuz aılem benı öldurur dıyorsunuz aman bosanma sakın bu adamı sinirlendırme denmesını ıster gıbı konusuyorsunuz ?

aklın yolu bır cogu kısı benzer supheler duydu aşırı anormal korkunuzdan ... bunun sızın anlatımınızla alakası var sız kendınızı duzgun ıfade edemedıysenız arkadaslar neden yaratık olsun ? ayrıca sız kadınlar degısık yaratık dıyorsunuz da sız kadın degıl mısınız ? bende o cumlenızden bunu anladım
bız kadınlar sezgısel farkındalıkdayız
sız kadınlar demıssınız
sız nesınız ?

Sen onu tehtid et seni şikayet ettim yayarsan video yu olacakları düşün de adi pislik mikrop

Ne kadar şeref yoksunu karaktersiz bır mahlukmuş ve sakın korkma hiç bırsey yapamaz. Korkutmak ıcın blöf yapıyor. sonucta bir zamanlar eşindi. Buda kimseyi ilgilendirmez ama o adam çok alçakmış.

Eviniz belli yataginiz belli ne kanitlayacak şerefsiz.. sizi sindirmek icin yapiyordur insallah..
Sizi taniyan onuda tanir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…