Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Bu tür çekilen videolar ve fotoğraflara oyle çok kızıyorum ki.

Bu elimizdeki telefonlar her ne kadar şahsi de görünse , hiç değil ; bir dolu program var telefonunuzda ve her program bizim medyamiza rahatlıkla ulaşıyor

Ayrıca silinse bile hiçbir şey yok olmuyor.

.....

Kim size ne diyebilir ki, sonuçta kocanız değil miydi ?

Konuşurken ses kaydını açık tutun. Bu tür programlar var, yükleyin .

Her aradığı kayıtlı kalsın.

İşin uzmanına hoşgeldiniz..... Ne üzülüyorsun......dünyanın parasını alırsın ses kaydı video ile şantaj..... Hemen kalk elinde delil varsa önce sana yakın karakola ifade ver şikayetçi ol.... Delil yoksada şikayet et.... Oradan savcıya çıkacaksın.... Çağırır zaten.... Ona anlatacaksın.... Sonrada arkana yaslan bak bakalım noluyor...... Niye kendini üzüyorsun kişilik hakları kişi özgürlüğü tehditi şantaj kaç yıl dan başlıyor bilgin yok sanırım.hiç oturma boşuna üzülme yol belli.....Bu işlerin şakası yok karşında bana aptal yazan kadını mahkemeye verip dünyanın parasını ve özrünü almış bir kadın var.... Delille tehdit etmiş bide akıllı erkek yalnız çok akıllı değil.... Türkiyede adalet bu konularda çok hızlı tabi dik durur gere keni yaparsan....kaç kişi video sildirdi internetten araştır yayınlayan dağıtanlar hala içeride büyük suç bu lakin şikayet olacak Aileniz ne ayak sinir oldum kötü konuşurum yahu eş değilmi bu koca..... Video yabancıylamı..... Zaten evlenince santraçmı oynuyor herkes... MÖ kaçıncı yolda hala aileniz ben onu anlamadım anlamayacağım.. Müge Anlıda gayet uyanık köyleri çetrefilli ilişkileri izleyip bilgi sahibi oldum.. Her köyü bağlamaz bu..... Ben inanmıyorum hala böyle tepkili öldürmeli kesmeli ailelere. Baksan kazısan ne çıkar. Eğer korkar ve pusarsan daha kötü olur ne o erkeğin nede arkanda durmayan aile dediğin kişilerin malısın.... Aileye sırtımızı yaslayıp bizi korumalarını her koşulda yanımızda olmalarını bekleriz.... Değilse onun adı aile değil zaten..... Onlardanda korkuyorsan isim kimlik değiştirip gizlenme hakkı veriyor devlet bulamazlar lakin gerekeni yap.... Bunun benzerini yaşayıp izini kaybettirmiş herşeyini değiştirmiş iki kadınla tanıştım..... İstersen imkan var bunları bil

Ve?
Hayır gerçekten kocası ile birlikte olduğu için öldürülen bir tane bir tane kadın gösterin dişimi kıracağım neden çekiniyorsunuz kuzum siz?

Tüm muhafazakar geleneklerde eşle kocası istediğini yapar, millet avizelerden sallanıyor sizin çekindiğiniz şeye bak.

O öldürmeler eşinizi aldatırsanız sevgiliniz varsa vs geçerli, herkes kocanızla çıplak olmanızı bol ses çıkmasını yatağın hoplamasını bekliyor zaten. Babanız ile anneniz sizi nasıl yaptı?

Dümdüz babanıza şu odunun bomboş tehditini anlatın. “Kocanız” videoyu atarken haberi olmasın önceden haberleri olsun.

Bu arada aramaları sesli kaydeden uygulamalar var mutlaka arayıp sesini kaydedin, babanıza dinletirsiniz.

Bu arada önceden ailenize haber verirseniz o videoyu atmasını da engellerler, “kocanız” iyice belaya girmiş olur.

Muhtemelen videonun sağını solunu kesip kendisini çıkartmaya çalışacak ama beceremeyecek. Önden ailenizle konuşursanız bir de ses kaydı alırsanız üzerinizdeki tüm sosyal yükü kaldırırsınız.
Sizin çekingenliğinizi kullanıyor, bu kız çekinir ailesine anlatamaz ben onlara istediğim yalanı söylerim diye düşünüyor fırsat vermeyin.

Ben olsam yoklamasında hiç utanmam. Çünkü her evli çift ilişki yaşıyor, hep birlikte oluyor. O yolladığında insanlar "aaa kadına bak" demeyecekler "pisliğe bak, boşandı diye karısının özelini ortaya döktü" diyecekler. Sonra da yüklü bir tazminat davası açarsınız sapığa. Ve ses kaydı almaya bakın, ailenizden çekiniyorsanız mutlaka ailenize anlatın.

Ayrıca uygulamalarla yıllar sonra geri getirmesi çok zor, muhtemelen o videoyu böyle günler için saklamış.

Videoyu izleyenden çekenden siteye koyandan dahi şikayetçi olun.... Bir saniye bile beklemeyin..... İlerde yapar haberiniz olmaz.... Önde davranın.... Suç işlemiş gibisiniz.....bu tavırla olmaz bu.... Ha malımı alıp gasp etmiş ha tecavüzle tehdit etmiş.... Hanımefendi bu suçların yakasını devlet savcılar bırakmaz heleki kadına şiddet yasası onay gördüğünden beri ne duruyorsunuz okuyun canına

Namussuz kime denir? Tam da kocanıza.
Pabuç bırakmayın pisliğe. Gidin şikayetçi olun.
Rezil herif ne geçecek eline, kim ne diyebilir evli olduğunuz kocanızla olan görüntülerinize. O görüntüleri gösteren adamı linç ederler köyde, siz hiç korkmayın.
Ha, keşke çekmeseydiniz, teknoloji sandığımız kadar basit değil, silince silinmiyor işte. Ama olmuş bi kere, o da nikahlı kocanızla olmuş, napalım yani.
Onca sene bir yılanla uyumuşsunuz en acısı da budur sanırım.
Allah feraha çıkarsın, dik olun yollar açılır.

Evliydiniz gösterse bile bu karaktersizligi yapsa bile evliydiniz bunu aklından cıkartma..! Ve etrafa sadaka dagit böyle bir pislikten kurtuldugun icin.

Nereye gidip sikayetci olucam karakolami gidiyim

Ne sacmaliyorsunuz sanki sizi taniyorum oyle olsa anlatirim dimi hem sanki video baskalarinin eline gecmesi kucuk biseymi sacma sacma konusmayin
sakın geri adım atmayın
sonuçta eşiniz çekti dimi öyle kolay değil dağıtmak veremez kimseye gösteremez korkmayın
boşanma sebebiniz neydi?

Yahu evlıyken eşiniz olacak sahısla yapmıs oldugnuz bişi ne diyebilirler kı? Aa bak bak ne fantezileri varmış mı derler? Kime ne yani. Asıl o dillere düşer evli kaldıgı kadına bunu nasıl yapar diye.Ayrıca hemen savcılıga başvurup bunu engelleyebilirsin.

Sonucta o videoyu baskalari ixliycek ailem nasil utanmasin

Nereye gidip sikayetci olucam karakolami gidiyim
Evet size en yakın karokala gidip dilekçe yazdırıp şikayet edeceksiniz kendiniz ses kaydı yaparsanız suç.... Delil kabul edilip edilmemesi savcıya kalmış.... Sonra sizi savcı çağırır ona herşeyi sinirlenmeden abartmadan anlatın.... Gerekirse onlar eski konuşma görüntü vs hepsini buluyor zaten.... Yapmadım dese de hepsi çıkıyor ortaya.... Sonra da izleyin bakalım.... O tehdit eden aslanın savcı kRşusınsa kedi oluşunu

Savcılık nerde karakolami gitmem lazim

Ne sacmaliyorsunuz sanki sizi taniyorum oyle olsa anlatirim dimi hem sanki video baskalarinin eline gecmesi kucuk biseymi sacma sacma konusmayin

Evet küçük birşey.
Öncelikle eşiniz ile beraber olmak toplumun en uygun gördüğü ve beklediği davranış biçimi.
Zaten o yüzden bilmediğimiz başka birşey var mı diye insanlar sorguluyor, o kadar normal ki.

Utanacak hiçbir şeyiniz yok.
Eğer yayınlarsa bu onun utancı ve ayıbıdır, mahkeme ve dava konusudur.
Sakın haketmediğiniz şeyler için kendinizi ezdirmeyin, başınızı dik tutun.

Hiç korkmayın, çekinmeyin. Ailenize anlatın bu durumu ve savcılığa gidip şikayetçi olun. Ses kaydı delil sayılıyor mu bilmiyorum ama mesajlaşarak ağzından laf almaya çalışın.

Kaç yıldır evlisiniz, çocuk var mı ve neden boşanıyorsunuz?

Yazan varmi bilmiyrm ama
Bu esimiz dahi olsa, mutlu dahi olsak esimizle, kimseye guvenmememiz gerektigini gosteriyo maalesef.
Su cirkinlige bakarmisin ya
Kocaniza aciyorm cirkin bi kalbe sahip. Sizin acilariniz gecer unutursunuz ama onun boyle bi kalbi varken hic bi yerde deger gormez..
Namus yaaa namus bu. Eskiden atalarimiz anlatirdi gelin,eş namusdu eskiden simdi su geldimiz noktaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…