- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
kesınlıkle katılıyorumBence konu sahibinin boşanmasında korktuğu bi sebep var. Videoda üstüne tuzu biberi olacak cinsten
Ne sacmaliyorsunuz sanki sizi taniyorum oyle olsa anlatirim dimi hem sanki video baskalarinin eline gecmesi kucuk biseymi sacma sacma konusmayinBence konu sahibinin boşanmasında korktuğu bi sebep var. Videoda üstüne tuzu biberi olacak cinsten
Nereye gidip sikayetci olucam karakolami gidiyimVideoyu izleyenden çekenden siteye koyandan dahi şikayetçi olun.... Bir saniye bile beklemeyin..... İlerde yapar haberiniz olmaz.... Önde davranın.... Suç işlemiş gibisiniz.....bu tavırla olmaz bu.... Ha malımı alıp gasp etmiş ha tecavüzle tehdit etmiş.... Hanımefendi bu suçların yakasını devlet savcılar bırakmaz heleki kadına şiddet yasası onay gördüğünden beri ne duruyorsunuz okuyun canına
sakın geri adım atmayınNe sacmaliyorsunuz sanki sizi taniyorum oyle olsa anlatirim dimi hem sanki video baskalarinin eline gecmesi kucuk biseymi sacma sacma konusmayin
Yahu evlıyken eşiniz olacak sahısla yapmıs oldugnuz bişi ne diyebilirler kı? Aa bak bak ne fantezileri varmış mı derler? Kime ne yani. Asıl o dillere düşer evli kaldıgı kadına bunu nasıl yapar diye.Ayrıca hemen savcılıga başvurup bunu engelleyebilirsin.Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Sonucta o videoyu baskalari ixliycek ailem nasil utanmasinVe?
Hayır gerçekten kocası ile birlikte olduğu için öldürülen bir tane bir tane kadın gösterin dişimi kıracağım neden çekiniyorsunuz kuzum siz?
Tüm muhafazakar geleneklerde eşle kocası istediğini yapar, millet avizelerden sallanıyor sizin çekindiğiniz şeye bak.
O öldürmeler eşinizi aldatırsanız sevgiliniz varsa vs geçerli, herkes kocanızla çıplak olmanızı bol ses çıkmasını yatağın hoplamasını bekliyor zaten. Babanız ile anneniz sizi nasıl yaptı?
Dümdüz babanıza şu odunun bomboş tehditini anlatın. “Kocanız” videoyu atarken haberi olmasın önceden haberleri olsun.
Bu arada aramaları sesli kaydeden uygulamalar var mutlaka arayıp sesini kaydedin, babanıza dinletirsiniz.
Evet size en yakın karokala gidip dilekçe yazdırıp şikayet edeceksiniz kendiniz ses kaydı yaparsanız suç.... Delil kabul edilip edilmemesi savcıya kalmış.... Sonra sizi savcı çağırır ona herşeyi sinirlenmeden abartmadan anlatın.... Gerekirse onlar eski konuşma görüntü vs hepsini buluyor zaten.... Yapmadım dese de hepsi çıkıyor ortaya.... Sonra da izleyin bakalım.... O tehdit eden aslanın savcı kRşusınsa kedi oluşunuNereye gidip sikayetci olucam karakolami gidiyim
Savcılık nerdeYahu evlıyken eşiniz olacak sahısla yapmıs oldugnuz bişi ne diyebilirler kı? Aa bak bak ne fantezileri varmış mı derler? Kime ne yani. Asıl o dillere düşer evli kaldıgı kadına bunu nasıl yapar diye.Ayrıca hemen savcılıga başvurup bunu engelleyebilirsin.
Ne sacmaliyorsunuz sanki sizi taniyorum oyle olsa anlatirim dimi hem sanki video baskalarinin eline gecmesi kucuk biseymi sacma sacma konusmayin
Savcılık nerde mi??Savcılık nerdekarakolami gitmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?