- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.390
- 748
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Karakola gıt ifadeni ver durumu net bir sekılde ifade et ki tam kavrayabılsınler. Kıme ne sen evlıyken esınle ne yapmıssın. Ister video cekersın ister kırbaclarsın ister boru dansı yaparsın, bunlar artık o kadar normal ki. Bak gündüz kuşagı programlarına insanlar marjinalsonik.Sen şikayetini yap ve iyi bi avukat bul.Savcılık nerdekarakolami gitmem lazim
Yok ailem öldurmezde ama rezil oluruz ailemn yuzune nasil bakarim sonucta ciplak halimi herkes gorurİşin uzmanına hoşgeldiniz..... Ne üzülüyorsun......dünyanın parasını alırsın ses kaydı video ile şantaj..... Hemen kalk elinde delil varsa önce sana yakın karakola ifade ver şikayetçi ol.... Delil yoksada şikayet et.... Oradan savcıya çıkacaksın.... Çağırır zaten.... Ona anlatacaksın.... Sonrada arkana yaslan bak bakalım noluyor...... Niye kendini üzüyorsun kişilik hakları kişi özgürlüğü tehditi şantaj kaç yıl dan başlıyor bilgin yok sanırım.hiç oturma boşuna üzülme yol belli.....Bu işlerin şakası yok karşında bana aptal yazan kadını mahkemeye verip dünyanın parasını ve özrünü almış bir kadın var.... Delille tehdit etmiş bide akıllı erkek yalnız çok akıllı değil.... Türkiyede adalet bu konularda çok hızlı tabi dik durur gere keni yaparsan....kaç kişi video sildirdi internetten araştır yayınlayan dağıtanlar hala içeride büyük suç bu lakin şikayet olacak Aileniz ne ayak sinir oldum kötü konuşurum yahu eş değilmi bu koca..... Video yabancıylamı..... Zaten evlenince santraçmı oynuyor herkes... MÖ kaçıncı yolda hala aileniz ben onu anlamadım anlamayacağım.. Müge Anlıda gayet uyanık köyleri çetrefilli ilişkileri izleyip bilgi sahibi oldum.. Her köyü bağlamaz bu..... Ben inanmıyorum hala böyle tepkili öldürmeli kesmeli ailelere. Baksan kazısan ne çıkar. Eğer korkar ve pusarsan daha kötü olur ne o erkeğin nede arkanda durmayan aile dediğin kişilerin malısın.... Aileye sırtımızı yaslayıp bizi korumalarını her koşulda yanımızda olmalarını bekleriz.... Değilse onun adı aile değil zaten..... Onlardanda korkuyorsan isim kimlik değiştirip gizlenme hakkı veriyor devlet bulamazlar lakin gerekeni yap.... Bunun benzerini yaşayıp izini kaybettirmiş herşeyini değiştirmiş iki kadınla tanıştım..... İstersen imkan var bunları bil
Tamam bugun gidip sikayetci olucam oda inkar edicektir zaten cunku elimde delil yok ama ilerde oyle bi halt yerse en azindan oncesinden tedbir alicam daha once bu konuyla ilgili sikayetci olduguma dair bi kanit olurVideoyu isteğim dışında habersiz çekti diyebilirsiniz video çekmek yada taraflardan biri sil dediği halde silmemenin bile ayrı cezası var.... Bide yayınlamak la tehdit ediyor yani hayatınıza kasıt var Yatacağı aylara ekleniyor ayrıca psikolojik tehdit ediyor ayrıca küçük düşürmek ooıoooo kaç suç birden işliyor akıllı olun hemen gidin şikayete... bakın nasıl yalvar yakar geri çek suçlamanı olacak
Baska erkeklerw gondermesinden daha buyuk ne olabilir sanki baska bisey var diyorsunuz olsa anlatmis olurduk herhaldeSanırım video sadece sizin çıplak görüntülerinizden ibaret değil. Bişeyler konuşuyorsunuz ki ailem beni mahveder diyorsunuz. Sonucta eşiniz özelinizi başkasıyla boşanınca paylaşacaksa bu onun şerefsizliği. Siz sanki başka bişeylerden çekiniyor gibisiniz. Savcılığa şikayet edebilirsiniz. Beni arayarak görüntülerle tehdit ediyor diye.
Köydeki erkeklere göndermek nedir ayrıca neyin kafası vallahi anlamadım.
Ya aileniz zaten görmüştür bumu şimdi tek derdiniz hiç doktora damı gitmediniz giysi ile muayene etmiyorlar napalım yahu.... Dert edip ölecekmisiniz.... Ailemden utanırımsa boşver in bekleyin bakalım yayınlayacakmı yayınlayacakmı..... Her insan bize her tür zorbalığı yapsın mı..... Videosu olan sizsiniz aile ile ne ilgisi var.... Haysiyet yoksunu Bi erkek diye düşünmek gerekmez mi afedersiniz..... Ben yıkarım ortalığı.....gerçi benim ailem de yıkar.... Bu nedenle sizi anlıyorum.... Anlamam çözüm olmuyor ki size.... Kafanızı eğip bekleyin diyemem.......yarın Bi gün psikolojiniz tam batar .... Bazen ne olursa olsun susmamak gerekir bedeli ne olursa olsun gerekeni yapmak gerekir...... Bu olay öyleYok ailem öldurmezde ama rezil oluruz ailemn yuzune nasil bakarim sonucta ciplak halimi herkes gorur
+1Kendi gavatlığı.. Nikahlı karısının videosunu boşanınca paylaşacak ha? Bi de adamım diye ortalarda dolaşacak. Onu ayıplarlar senden daha çok.
Git lütfen korkutarak sindirmeye calısıyor pis dangalak ama sen ne kadar bu olayın üstüne gidersen o o kadar geri cekilecek.Tamam bugun gidip sikayetci olucam oda inkar edicektir zaten cunku elimde delil yok ama ilerde oyle bi halt yerse en azindan oncesinden tedbir alicam daha once bu konuyla ilgili sikayetci olduguma dair bi kanit olur
çok doğru bir yorum. zaten yaş daha 23se üniversite bile okuyabilirsiniz, bi meslek sahibi olabilirsiniz. şerefsiz erkeklere bağımlı olmayın şu hayatta. ekonomik özgürlüğünüzü kazanın.Eğer bunun için sizi öldürecek bir aileye sahipseniz önce onlarla aranıza mesafe koyun. Kadın sığınma evine gidin, sonra da çalışıp hayatınızı yavaş yavaş düzene koyarsınız. Aileniz de normal değil çünkü yaşamayın bu zihniyetteki insanlarla. Videoyu yaymasına izin bile vermeden hemen tehdit ettiği için şikayet edin bu pisliği. Ne bekliyorsunuz hala? Elinizde delil olmasa bile şikayet ettiğiniz için g... tutuşur ş.... herifin. Bu kadar korkak olmayın, sustukça tepenize çıkıyor. Bir de hiçbir kadın evlendiği herifin namusu falan değildir. Önce düşünce yapımızı değiştirmemiz gerekiyor, aksi halde bu herifler üzerimizde hakları varmış gibi davranmaya devam ederler.
bu gercek mı yaSavcılık nerdekarakolami gitmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?