- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Videoda esin görunuyorsa sen ona deki yay videoyu bende misir patlatirim herkes seni kinar beni degil nikahli kocamla da seks yapmicamda ne yapacam bu arada arkadaslar seks yaparken Video cekmeyin cektirmeyin ayol elin oglu iste ne kadar kocan olsada kansizi cikiyor çüş oha öküz herif namussuzEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Sen cek tuzaga videolar sil die konu ac biz kari kocaydik de insan yaparmi boyle bir tehtit yem at kaydetSöylemez artik 1 defa soyledi cok uyanik biri delil birakmaz ama dedigini yapacak biliyorum
Asla dusmez tuzaga cok seytan biriSen cek tuzaga videolar sil die konu ac biz kari kocaydik de insan yaparmi boyle bir tehtit yem at kaydet
bu kadar insan size yapmanızı gerekeni 40 kere yazdı hala bahaneler üretiyosunuz. karakola gidip tehdit ediliyorum demek bu kadar mı zor ? Burda böyle durup bahaneler sıralamak yerine şikayetçi olsanız o varmı yok mu elinde olup olmadığını bilmediğiniz video kimsenin eline geçemez.Ne sacmaliyorsunuz sanki sizi taniyorum oyle olsa anlatirim dimi hem sanki video baskalarinin eline gecmesi kucuk biseymi sacma sacma konusmayin
Ses kaydeden telefon uygulamaları var. Onlardan birini indirsenize.Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Asla dusmez tuzaga cok seytan biri
Ben başka bir durum için çıktığımda önce karakola gidip şikayet dilekçesi vermem istendi prosedür gereği.... Şikayetde bulunduktan ve altına imza attıktan sonra.... Savcının çağırdığını söylediler ve o şekil dede orada şikayetçi oldum..... Hemen çözüldü zaten.... Şimdi prosedür değiştimi bilmiyorum..... Valla 15 yaşında bambaşka bir şehirden arayan üstelik gizli numaradan telefon sapığı nı yakalattım.... Yani herşeyi ortaya çıkarıyorlar.... Ben uğraşan tiplerdenim tabiHemen savcılığa koş. Hemen. Polislik değil durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?