Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Ayy lütfen korkmayın ya pislik bı şekilde konuşturun ve kayıt edin bu kadar zor olamaz yani

Videoda esin görunuyorsa sen ona deki yay videoyu bende misir patlatirim herkes seni kinar beni degil nikahli kocamla da seks yapmicamda ne yapacam bu arada arkadaslar seks yaparken Video cekmeyin cektirmeyin ayol elin oglu iste ne kadar kocan olsada kansizi cikiyor çüş oha öküz herif namussuz

Karısının vıdeosunu paylasan adama boyun egme bırak paylassın sende dava ac surunsun pıslık. Sonucta kocan rezıl olan sen degılsın o. Aılende nıye senı olduruyor cok bırını oldurmek ıstıyorsa o sen degılsın senı paylasan herıf olmalı nasıl bı kafadakı aılen kocanla yaptıgın bısey ıcın seni oldurecek.

Telefonda konuşurken ses kaydi alacak program indir, konsurken sor çektiğin videolarimi yayacak misin nasil bir pisliklisn vs , sende varsın o videoda insan yatak odasi görüntüsünü nasil başkasına yollar de , o da illaki konu hakkinda konuşacak bunla savcılığa gidin. Whatsapptan da yazin illaki yazacak. Ama sizde baska birşey var gibi geldi yani bu kadar cekiniliyorsunuz. Yok akilli yazmaz, birdaha demez gibi şeyler söylüyorsunuz yani ne yapmayı düşünüyorsunuz, boşanmayacaksiniz yanlış mi anladim

Sizin yerinize koydum kendimi ama ben böyle bir durumda korkmazdım açıkçası ateş olsa cürmüm kadar yer yakar ne yapacaksan yap deyin amacı sizi korkutmak yaparsa sadece siz değil o da rezil olacak sizden çok millet onu ayıplayacak yaparsa da gidin maddi manevi tazminat davası açın

Ne sacmaliyorsunuz sanki sizi taniyorum oyle olsa anlatirim dimi hem sanki video baskalarinin eline gecmesi kucuk biseymi sacma sacma konusmayin
bu kadar insan size yapmanızı gerekeni 40 kere yazdı hala bahaneler üretiyosunuz. karakola gidip tehdit ediliyorum demek bu kadar mı zor ? Burda böyle durup bahaneler sıralamak yerine şikayetçi olsanız o varmı yok mu elinde olup olmadığını bilmediğiniz video kimsenin eline geçemez.

Müge Anlı ve Esra Erol programlarıyla böyle yaşayan insanlar olduğunu öğrendim. Vay arkadaş neler oluyor neler. Şaşıramıyorum da artık.
Şikayet edin tehdit ediyor diye.

Cok korkunc gercekten...
Konu sahibi Allah yardimcin olsun
Tüm hanimlara ders olsun, nikahli kocana bile güvenemeyeceksen...
sakin sakin kimseyle müstehcen video cekilmeyin ciplak foto yollamayin...
zaten niye öyle bir video cekilir onuda anlamis degilim.
Ben korkardim ya telimi kaybederim calinir baskasinin eline gecer o resimler /videolar diye...

Ses kaydeden telefon uygulamaları var. Onlardan birini indirsenize.
Ya böyle şerefsiz bir adamın oyununa gelmeyin. Evlendikten sonra sevişirken video çekmek ayıp değil, boşandıktan sonra videoyla rezil olmak ayıp, öyle mi? İlk cümlemde dediğimi yapın, adamı bir daha konuşturun ve sesini kaydedin. Zaten mahremiyet ihlali hukuken suç. KORKMAYIN.

Varsayın ki gönderdi herkese seni kim ayıplayacak ki sonuçta esin gerçi başka bisey denir bunu yapana neyse sizi korkutmaya çalışıyor size böylelikle her istedigini yaptırmaya çalışıyor gidin şikayetçi olun tehtit şantaj hepsi var korkmayın.

Bu kişinin eşiniz olduğuna emin misiniz? Sanki olaylar sizin anlattığınız gibi değil.

Sevgiliniz mi bu şahıs, ondan mı bir şey yapamıyor, yayılmasından bu kadar korkuyorsunuz?

Hemen savcılığa koş. Hemen. Polislik değil durum.
Ben başka bir durum için çıktığımda önce karakola gidip şikayet dilekçesi vermem istendi prosedür gereği.... Şikayetde bulunduktan ve altına imza attıktan sonra.... Savcının çağırdığını söylediler ve o şekil dede orada şikayetçi oldum..... Hemen çözüldü zaten.... Şimdi prosedür değiştimi bilmiyorum..... Valla 15 yaşında bambaşka bir şehirden arayan üstelik gizli numaradan telefon sapığı nı yakalattım.... Yani herşeyi ortaya çıkarıyorlar.... Ben uğraşan tiplerdenim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…