Boşanıyorum galiba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım bi gün bende bu günleri atlattığım için şükrederim umarım

Olacak Kutsalım şimdi herşey çok daha yeni ama sen güçlü birisin. Güzel bi şekilde ayağa kalkıcaksın, biraz zaman..

Sonucta kurtulmussun. Fiziksel sıddette varmıs. Nice kadın karar verip cıkamıyor o evden. Sen cıkmissın. Bu basari iste.
Bundan sonra mutlu olursun ınsallah.
Şükür çıktım o da buna izin verdi.. ayaklarım evden çıkarken gitmek istemedi ama kendimi ezdiremezdim...

Umarım bi gün bende bu günleri atlattığım için şükrederim umarım
Ediceksin tabikide yarin sinifina git ve herzamankinden daha cok ogrencilerini sev öp meslegine saril sen cok guclu birisin unutmaki bir erkegin elinde oyuncak olamayacak kadar degerliyiz hersey gecer allah cok buyuk dua et

Ediceksin tabikide yarin sinifina git ve herzamankinden daha cok ogrencilerini sev öp meslegine saril sen cok guclu birisin unutmaki bir erkegin elinde oyuncak olamayacak kadar degerliyiz hersey gecer allah cok buyuk dua et
Amenna Yarın gitsem bile bu kafayla ne anlatabilirim ki bilmiyorum içim sızlıyo gözler şiş anlamazlar mı...

Şu anda yanında olmayı çok isterdim canım benim o kadar çok isterdim ki
Ama herzman yanındayım bunu bil güzel arkadaşım
Oyyy diloşum benim iyiki varsın ve varsınız.. suan konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki ama yazmaya takatim yok..

Canim benimmn cok uzuldum bilmiyordm skntilarn oldgnu iyiydniz saniyordum hakkinizda hayirlisi neyse o seklde harwket etmeyi nasip etsin Allah size
İyidik aslında ama o iyi olduğu zamanlar iyidik sadece iyisine cok iyi bi adamdı ama kötüsü cok kötüydü cok...

Amenna Yarın gitsem bile bu kafayla ne anlatabilirim ki bilmiyorum içim sızlıyo gözler şiş anlamazlar mı...
Hayir anlamazlar kapatici sur hatta herzamankinden guzel ol bakimli ol ki kimseler sevinmesin isine odaklan herzamankinden daha cok ben oylr yaptim daha cok calistim kendini birakma birakicagin zaman degil daha hersey yeni basliyo cunku bosanma sureci daha zorluycak seni ki es dedigin bakalim ne yapcak kabul etcek mi

İyidik aslında ama o iyi olduğu zamanlar iyidik sadece iyisine cok iyi bi adamdı ama kötüsü cok kötüydü cok...
Aslnda benmkide oyle biraz ama siniri cabuk gecer iyiyken cok iyi kotuyken o an gecene dek bazen agzndan cikani kulagi duymaz ama hakaret siddet tabiiki cok zor Allah yar ve yardmcin olsn... surekli bi seyirdemiydi bunlar peki cnm seni incitmek istemiyorm ama aliskanlk haline geldmi onu merak ettm 1 defasi bile affi zor tabikide olmamali orasi kesin de ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…