- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
sana mı sorucam nerden ne yazıcagımı sen uza asılBu konudan uzak dur
Oncelikle boşanmak öcü deil korkmayın. İLK BAŞTA zor oluyo ama geçiyo. Siz yapmanız gerekeni yapmazsaniz evren daha büyük bir sorun çıkarım karşınıza. İNSAN olmayana gönül emanet edilmiş. Severek evlendiği. GEÇİCEK MERAK ETMEYİN.Bomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..
Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...
Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...
En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...
offff offffff......
sadece biraz teselliye ihtiyacım var kızlar
Merhaba kutsal zebra, seninle daha önce konuşmadık tanışmadık ama hepimiz forum gezerken yorum okurken birçoğumuzun hayat hikayesine az çok tanık oluyoruz, o yüzden senin adına haketmediğin şeyler yaşadığın için öncelikle çok üzüldümBomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..
Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...
Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...
En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...
offff offffff......
bana bunun saka oldugunu soyle zehra neden nicin niye boyle olduBomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
offff offffff......
zehracim sna ozrlden yazdim bir bak bugunr kadar herseyimi anlatim sana bir kac arkadasa niye bir gun ablacim vah demedin ih demedin konusurduk. ama ben senin herseyi icinde yasafigini biliyordum sana psikolojik siddet uyguladigini tahmin ediyordum ama fiziksel oldugunu dusunmuyordum kararinin ne olursa olsun o kararin arkasinda dur yaptigin yapacagin seyde pismanlik duyma hayirlisi olsun de gec belkide cevredir esini bu hale getirdi yada basinda beri boyoeydi guzelce otur dusun burdan gordugumuz kadariyla eksi yonleri daha fazlaBi üst mesajda söyledim en önemlisi biz birbirimize cok zıttık uymadık uyum sağlayamadık onun istekleri başka benim ki başkaydı basında bile cok yanlış bi evlilikti
Şükür negom..Youlost16 nasılsın canım?
Kadınlar güçlüdür, sende güçlüsün, hepsi geçip gidecek, güzel günler yakındırCevap veremediğim için üzgünüm bi çoğunuza.. hakkınızı helal edin hepsini okudum ve iyiki varsınız bana destek olan herkesten Allah razı olsun insallah kendimi toplamaya çalışıyorum ...
Annemin gözyaşlarını görmemek için güçlüyüm yada oyle göstermeye çalışıyorum umarım o günler çabucak gelirKadınlar güçlüdür, sende güçlüsün, hepsi geçip gidecek, güzel günler yakındır
Yanlış bi evlilikti cünkü o cok baskın karakterli birisi hep benim dediğim olsun istediğim olsun diyen biri paramızı bile kendi yönetir bana bırakmaz ben zaten bunları zamanla kabullenmiştim ama birike birike artık doldum katlanamaz oldum tahammülüm kalmadı yoksa gene iyidik bilmiyorum hala vicdanımı sorguluyorum ..Hayırlısı olsun. Y@nlıs bı evlılıktı dıyorsunuz zaten demekkı bosanmak daha ıyı dunyanın sonu degıl. Bunu atlatmak ıcın bence daha kotu acıları gor evlat acısı varken sıze uymayan bırınden bosanmak ne kadar acıtabılırkı ınsanlar ne acılara alısıyor bunumu atlatamıcaksınız. Yada bosandıgı ıcın davul zurna caldıran kadının mutlulugunu dusun. Bosandıgı ıcın esı tarafından oldurulenlerı dusun ve ne kadar sanslı oldugunu dusun
Canim ustune gitmek bi suc degil ne olursa olsun guclu olan erkek fiziki olarak bunu kendinden zayif olan kadina yapmamali...Yanlış bi evlilikti cünkü o cok baskın karakterli birisi hep benim dediğim olsun istediğim olsun diyen biri paramızı bile kendi yönetir bana bırakmaz ben zaten bunları zamanla kabullenmiştim ama birike birike artık doldum katlanamaz oldum tahammülüm kalmadı yoksa gene iyidik bilmiyorum hala vicdanımı sorguluyorum ..
Beni öldürür mü acaba diye düşündüğümde yok diyorum kıyamaz ama cok sinirlendiğinde ki bende asla geri durmuyorum üstüne gidiyorum o zamanlarda yaptı işte bilmiyorum cok kararsızım napmalıyım bilmiyorum
Yani su açıdan soruyorum beni öldürür müydü diye hani evde kalsaydım bi gün gene kavga etseydik beni öldürür müydü diye ama yok diyorum yapamaz bazen öldüğümü düşünüp ağladığını bilirimCanim ustune gitmek bi suc degil ne olursa olsun guclu olan erkek fiziki olarak bunu kendinden zayif olan kadina yapmamali...
Seni okadar karistirmis ki kiyamam sana beni oldururmu diye dusunuyorsun yok onu yapamaz heralde diyorsun cnm yaa ne diyecegmi bilemiyorum Allah yardmcin olsun hic arayip ettimi ya da karsina cikti mi ...
Yani su açıdan soruyorum beni öldürür müydü diye hani evde kalsaydım bi gün gene kavga etseydik beni öldürür müydü diye ama yok diyorum yapamaz bazen öldüğümü düşünüp ağladığını bilirim
Hayır aramadı karşıma da cıkmadı .. sanırım numaramı da silmiş gerçi ilk ben silmiştim wp bilgilerine de su sözü yazmıs
“Arı sokmadan önce gözünü balla boyar “
Yüreğim yangın yeri... gözyaşlarımı içime akıtıyorum bilmiyorum cok kötüyüm kaldıramıyorum suan .. umarım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...Böyle bir insanı değişeceğini hiç sanmıyorum ömrünüzü böyle bir adamla heba edemezsiniz..
Üstelik işin içinde fiziksel şiddet varsa düşünmeye gerek yok.
Boşanmak helaldir Allah bir ömür vermiş akıl da vermiş.. siz de en doğru karar vermişsiniz umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?