- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Peki esin aradimi pismanlik varmi ilk mi yaşandı kuzum inan hoc konuşmadık da böyle olay :/Neden bu duruma getirdi bizi anlamıyorum yA kendimi yedim bitirdim neşem kalmadı artık neşemi aldı benden .. onurumu gururumu kırdı... ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum babam gurbette oda dünyadan bi haber... onun içinde cok üzücü olacak eminim arkamı dönüp dönüp ağlıyorum annem kardeşlerim görmesin diye
Ne güzel yazmışsın ...Benim bir tanidigimin ilk esi madde bagimlisiydi. Bebek icin yanip tutusuyordu. Sonra bosandi.
ikinci esinden de yana sansi yoktu. Ozamanlarda bebek istiyordu. Ama ekonomik ve fiziksel siddet gördü. Bebekleri olmadan bosandi.
Ücüncü esiyle büyük degisimler yasadi. El üstünde tutuluyor ve adam cok seviyor kendisini.
Bebek icin yanip tutusan kadin hamile kaldi ve bir oglu oldu. Günes gibi parliyor kadin suan.. mutlulugu yüzünden okunuyor resmen.
Yani deneyimler insanlar icindir. Bazen dogru kararlari vermek icin bazilarimiz daha cok deneyime ihtiyac duyuyor.
Ve herzaman herseyin hayirlisi olur.
Herkes hata yapar ama insan hata yaptikca ders cikarmali. Sen gelisiyorsun hatalarindan ders cikariyorsun ve mutlu olmak istiyorsan hatalarindan ders cikarmayan kisiyi geride birakmalisin.
Sen level atla birak atlamak istemeyenler yaninda olmasin. Kendin gibi birini ve uygun olanini bulursun sende :)
Hayat bizi destekliyor ama egomuzu desteklemiyor korkularimizi desteklemiyor.
Yeniden evlenirsin ve bebek sahibi olursun.. o yüzden kendini hirpalama ve üzme bu gecici süreclerde. Kötülükleri arkanda birakmaktan zevk duy hatta.
Ve emeklerim diye de aglamayin.. söyle düsünün.. emekleriniz sizin. Sizin iyi niyetinizi ve cabalarinizi gösteriyor. Bunlar karakterinizin bir parcasi. Hicbiryere de gitmiyor. O yüzden kendinizi sevin.. verdiginiz emekleri karsilik bulmasa da sevin.
Egonuzu ve korkularinizi da kenara birakin..
Cogu kadin bosaninca elalem ne der diye korkar vsvs ... sizde bu tarz seyler düsünüp kendinizi üzmeyin.
Hayır aramadı evden çıkarken git dedi sadece o kadar ama ilk defa yaşanmadıPeki esin aradimi pismanlik varmi ilk mi yaşandı kuzum inan hoc konuşmadık da böyle olay :/
Ahhh gel bide bana sor yüreğim yangın yeri...Nasıl da içine atmışsın herşeyi. Bu durumda bile bebek için uğramışsın. Ahh zebram ne kadar üzüldüm anlatamam
Zebraaa ne oldu hallolmayacak çok kötü şeyler değilse sakin ol kafanı topla biraz nefes al oradaBomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..
Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...
Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...
En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...
offff offffff......
sadece biraz teselliye ihtiyacım var kızlar
Kesinlikle adım atması gereken sen değilsin bu durumda canım . Bekle ama şiddet de var diyorsun bilemiyorum bu durumda nasıl olurHayır aramadı evden çıkarken git dedi sadece o kadar ama ilk defa yaşanmadı
O kadar güzel yazmıssın ki .. kendimi suan cok güçsüz hissediyorum bilmiyorum neden bomboş bi duvar gibiyim sanki bi baskı kurup beni vazgeçirecekler ama nasıl onlara karşı durucam bilmiyorum... benim kaderimde bi gün güzelleşir insallahBenim bir tanidigimin ilk esi madde bagimlisiydi. Bebek icin yanip tutusuyordu. Sonra bosandi.
ikinci esinden de yana sansi yoktu. Ozamanlarda bebek istiyordu. Ama ekonomik ve fiziksel siddet gördü. Bebekleri olmadan bosandi.
Ücüncü esiyle büyük degisimler yasadi. El üstünde tutuluyor ve adam cok seviyor kendisini.
Bebek icin yanip tutusan kadin hamile kaldi ve bir oglu oldu. Günes gibi parliyor kadin suan.. mutlulugu yüzünden okunuyor resmen.
Yani deneyimler insanlar icindir. Bazen dogru kararlari vermek icin bazilarimiz daha cok deneyime ihtiyac duyuyor.
Ve herzaman herseyin hayirlisi olur.
Herkes hata yapar ama insan hata yaptikca ders cikarmali. Sen gelisiyorsun hatalarindan ders cikariyorsun ve mutlu olmak istiyorsan hatalarindan ders cikarmayan kisiyi geride birakmalisin.
Sen level atla birak atlamak istemeyenler yaninda olmasin. Kendin gibi birini ve uygun olanini bulursun sende :)
Hayat bizi destekliyor ama egomuzu desteklemiyor korkularimizi desteklemiyor.
Yeniden evlenirsin ve bebek sahibi olursun.. o yüzden kendini hirpalama ve üzme bu gecici süreclerde. Kötülükleri arkanda birakmaktan zevk duy hatta.
Ve emeklerim diye de aglamayin.. söyle düsünün.. emekleriniz sizin. Sizin iyi niyetinizi ve cabalarinizi gösteriyor. Bunlar karakterinizin bir parcasi. Hicbiryere de gitmiyor. O yüzden kendinizi sevin.. verdiginiz emekleri karsilik bulmasa da sevin.
Egonuzu ve korkularinizi da kenara birakin..
Cogu kadin bosaninca elalem ne der diye korkar vsvs ... sizde bu tarz seyler düsünüp kendinizi üzmeyin.
Nefes alamıyorum ki canım yanıyo bunu hakedecek naptım benZebraaa ne oldu hallolmayacak çok kötü şeyler değilse sakin ol kafanı topla biraz nefes al orada
Hatası olan sen değilsin niye dik duramayasın sen de bir ananın kıymetlisisinGerçekten oyle olur mu ki kv aradı diyo kafanı dinle biraz annende... ikinizde biraz yalnız kalın... nasıl dimdik duracağım ya Allahım bana yardım et
Amin canım amin..Zebram hakkinda herşeyin hayırlısı olsun ..
Bilmiyorum ki suan cok taze belki de ondanHatası olan sen değilsin niye dik duramayasın sen de bir ananın kıymetlisisin
Her zaman yaşadıklarımızı hakettiğimiz için yaşamayız insanlar öldürülüyor satılıyor tecavüze uğruyor kimse haketmiyor öyle değil mi ? Tabi ki sen de haketmiyorsun hem de şiddet ne münasebet . Boşanmak dünyanın sonu değil evlenmek kadar doğal ve normal bir süreç sadece başları mutluluk değil hüzün veriyor .e zaten mutlu olsaydın da boşanmak istemezdin .üstelik sana git demiş gururuyla başbaşa otursun sen vakarlı duruşunu kaybetme ezilme kendine kıymet ver ona verdiğinden fazla seni ne mutlu edecekse o olsun inşallahNefes alamıyorum ki canım yanıyo bunu hakedecek naptım ben
Haklısın insanlar sevgilisinden ayrılınca bile depresyona giriyor değil ki aynı yatağı paylaşan insanlar acı çekmesin ama geçecek muhakkakBilmiyorum ki suan cok taze belki de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?