Boşanıyorum galiba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki esin aradimi pismanlik varmi ilk mi yaşandı kuzum inan hoc konuşmadık da böyle olay :/

Benim bir tanidigimin ilk esi madde bagimlisiydi. Bebek icin yanip tutusuyordu. Sonra bosandi.
ikinci esinden de yana sansi yoktu. Ozamanlarda bebek istiyordu. Ama ekonomik ve fiziksel siddet gördü. Bebekleri olmadan bosandi.

Ücüncü esiyle büyük degisimler yasadi. El üstünde tutuluyor ve adam cok seviyor kendisini.
Bebek icin yanip tutusan kadin hamile kaldi ve bir oglu oldu. Günes gibi parliyor kadin suan.. mutlulugu yüzünden okunuyor resmen.

Yani deneyimler insanlar icindir. Bazen dogru kararlari vermek icin bazilarimiz daha cok deneyime ihtiyac duyuyor.
Ve herzaman herseyin hayirlisi olur.
Herkes hata yapar ama insan hata yaptikca ders cikarmali. Sen gelisiyorsun hatalarindan ders cikariyorsun ve mutlu olmak istiyorsan hatalarindan ders cikarmayan kisiyi geride birakmalisin.
Sen level atla birak atlamak istemeyenler yaninda olmasin. Kendin gibi birini ve uygun olanini bulursun sende :)

Hayat bizi destekliyor ama egomuzu desteklemiyor korkularimizi desteklemiyor.

Yeniden evlenirsin ve bebek sahibi olursun.. o yüzden kendini hirpalama ve üzme bu gecici süreclerde. Kötülükleri arkanda birakmaktan zevk duy hatta.

Ve emeklerim diye de aglamayin.. söyle düsünün.. emekleriniz sizin. Sizin iyi niyetinizi ve cabalarinizi gösteriyor. Bunlar karakterinizin bir parcasi. Hicbiryere de gitmiyor. O yüzden kendinizi sevin.. verdiginiz emekleri karsilik bulmasa da sevin.

Egonuzu ve korkularinizi da kenara birakin..
Cogu kadin bosaninca elalem ne der diye korkar vsvs ... sizde bu tarz seyler düsünüp kendinizi üzmeyin.

Ne güzel yazmışsın ...

Zebraaa ne oldu hallolmayacak çok kötü şeyler değilse sakin ol kafanı topla biraz nefes al orada

O kadar güzel yazmıssın ki .. kendimi suan cok güçsüz hissediyorum bilmiyorum neden bomboş bi duvar gibiyim sanki bi baskı kurup beni vazgeçirecekler ama nasıl onlara karşı durucam bilmiyorum... benim kaderimde bi gün güzelleşir insallah

Nefes alamıyorum ki canım yanıyo bunu hakedecek naptım ben
Her zaman yaşadıklarımızı hakettiğimiz için yaşamayız insanlar öldürülüyor satılıyor tecavüze uğruyor kimse haketmiyor öyle değil mi ? Tabi ki sen de haketmiyorsun hem de şiddet ne münasebet . Boşanmak dünyanın sonu değil evlenmek kadar doğal ve normal bir süreç sadece başları mutluluk değil hüzün veriyor .e zaten mutlu olsaydın da boşanmak istemezdin .üstelik sana git demiş gururuyla başbaşa otursun sen vakarlı duruşunu kaybetme ezilme kendine kıymet ver ona verdiğinden fazla seni ne mutlu edecekse o olsun inşallah

allah yar ve yardımcın olsun canım ,

biz çok güçlü karekterde yaratıldık , bununda üstesinden gelirsin nelerin gelmedin ,

bak hergun guneş doguyor , hiçbiryer karanlıkta kalmıyor

Canım zepram

Çok üzüldüm.. Ama bir evlilik devam edemiyorsa en iyi çözüm o evliliği bitirmektir.
Ben her şerde bir hayr vardır .. Çocuk sahibi olmak istiyordun Rabbim henüz vermedi; belki de sebebi budur ?
Belki de bu adamdan olmaması gerekiyordur ..

Üzülme lütfen. Biraz kafanı toparla. Kendine gel, ne istediğine karar ver.
Güçlü kal, ve hiç bir şey için üzülme bitanem. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun ..

Boşanmak dünyanın sonu değil, çok doğal bir durum . Yemek yemek gibi su içmek gibi. Bu yüzden seni asla ama asla kimse yargılayamaz.
Bende devam etmeyecek olan bir evliliği sürdürmemiştim, pişman değilim.
Sende net ol. Ne istediğine karar ver.

Isin var,cocugun yok,o adama bagli degilsin.

Bosansan gormek zorunda degilsin.bekar bir kadin olarak hayatina devam edeceksin.

duzelecegine dair bir umudunda yoksa bir anda kesip atmak gerekiyor.
Cunku uzattikca bitmiyor.bitmedikce kisir dongu..
Gozunuzdeki parildamayi kimsenin sondurmesine izin vermeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…