Boşanıyorum galiba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyy diloşum benim iyiki varsın ve varsınız.. suan konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki ama yazmaya takatim yok..
Güzel yüzlü canım kardeşim benim anlıyorum seni benim yaşadıklarımı da biliyorsun neler yaşadım neler gördüm ama senn dimdik ayakta olacaksın herşey ragmenn sen kadar güçlüsün ki kimse önünde duramaz ailen yanında ya burda bir sürü dostun arkadaşın yanında ya daha ne olsun dinlen güzel arkadasim uyu biraz kafani topla biz hep burdayiz

Kutsalim zebram diğer arkadaşlar gibi büyük bir şaşkınlıkla okudum haberi. Bir arkadaşımızın yürek acısı bizi bu kadar alt üst edip uzuyorsa içinde birebir canlı canlı senin yaşadığın acı kim bilir ne kadar büyüktür gerçekten hissediyorum. Allah sabır ve dayanma gücü versin kuzum. Benzer acıyı ben de yaşadım. Evlendigimin ilk haftası hatamı anladım ama etraftaki insanların sürekli birkaç yıl evlilik oturmaz zamanla düzelir laflarına inanmamla uzadı da uzadı . Arka arkaya iki çocuk ona katlanmami daha uzattı ama sonunda basardim. Kendi hikayemi anlatmamin sebebi bu durumda olan binlerce öğretmen ve kadın var...kimse boşanmak için evlenmez ama yürümüyorsa hiç uzatma kuzum...Yüreğinin sesini dinle sevmediğin bir insana hele ki seni inciten saygı duymayan birine zamanını harcama. Zamanla yaraların iyileşecek tekrar yaşama sevincine kavusacaksin. Her zaman dualarimda olacaksın.

Sen güçlü bi kadınsın dik dur . Nasil ki attın adımı çıktın çıkmayı başardın o evden elbette devamını da getireceksin inanıyorum.. Güzel günler senin olsun mutluluklar seni bulsun .. ağlama ağlayacağın bisey yok kafan biraz karışacak ama geçecek .. Güçlü kadın..

Çok üzüldüm. Sizi tanımıyorum ama forumda daima görüyordum. Bizler burda tanışmıyoruz . Fakat bazen bazılarını kendimize yakın hissediyoruz. Benim de burdan kazandığım güzel insanlar var.

Ve bu konunuzda da gördüğüm kadarıyla siz de güzel insanlar biriktirmisşiniz.

Bizler nasıl ki zor zamanlarda kumbaramizdan para alırız.. siz de kumbaranizdaki dostları önünüze dökün...

Biriktirdikleriniz bugün size lazım olacak.

Bu anne olur. Dost olur. Kardeş olur. Kuzen olur... kumbaranizda kimle varsa artık.

Bizler katolik değiliz ki boşanma bizler için imkansız olsun. Bu coğrafyada hiçbir kadın keyfi boşanmıyor. Şartlar tamam olduğu sürece boşanmak helaldir ve haktır.

Biz kadınlar boşanmamak için ne gerekiyorsa feda ediyoruz. Bazen kumbaramizdaki insanları bile harcıyoruz... ve buna rağmen bir kadın boşanmak istiyorsa gerçekten de boşanma için şartlar tamam olmuştur...

Allah sizi daima iyi insanlarla karşılaştırsın.

Unutmayın. Bugünler geçecek. Hergün biraz daha iyiolacaksınız.

Allah sizinle olsun.

Youlost16 canım çok üzüldüm tüm bunları yaşamış olmana. Ne desem teselli etmez seni, üzüntünü geçirmez ama iyi olacaksın emin ol,çünkü koca bir hayat böyle geçmez. Güçlü bir kadınsın, sadece zamana ihtiyacın var canım, sabret. Allah sana hayırlı kapılar açacaktır inanıyorum ve dua ediyorum senin için.

Cocuk olunca boşanma çok daha zor oluyo benim şuan berbat bir evliligim var ama boşanamıyorum çocugum var diye çalışmıyorum iş arıyorum bulduğum an harekete geçicem ama sen bir sabah uyancaksin vd hiç aklına gelmemis olucak insanlar nelere alismiyo ölume bile alisiyoruz allahim esirgesin
Çok mutlu olacağın günler cabuk gelsin ıns

Ben de bir his boşanmazsınız diyor. Fiziksel şiddet karşılıklı mı? Tek taraflı mı? Ağır tahrik var mı birbirinize? Hemen harcamayın emeklerinixi. Kvalide güzel fikir vermiş. Bir süre ayrı kalın. Dualarımız sizinle olsun. İkiniz için de

Çakal zepramiz bizim resmen yaş süzüldü gözümden yazdıklarını okurken,inanamadim ahh dilosum geldi aklıma bı yandanona çok içim yanmıştı,şimdi aynı içimde ki acıyı sende de hissettim zepram
Ama her şerde bir hayr vardır gülüm herşey biz insanlar icin,imtihan ediliyoruz ömrümüz boyunca,bu imtihanları da hakkıyla geçmenizi nasip eylesin rabbim.
Üzülme demiycem üzül,ağla,içini bosalt, sakın içinde tutma zepram,dolma.
Geçecek bir gün buda gececek sabret ama hayırlısını dile hakkında

Biz hep yanındayız gülüm desteğimizi asla esirgemeyecegiz senden,konuş içini bosalt bize daraldiginda canım hakkında hayırlısı olsun inşallah,seviliyorsun

Ne denir bu duruma nasıl teselli verilir bilmiyorum kuzum çok üzüldüm.Allahım güç kuvvet versin sana.çok şükür ki çalışıyosun.kafanı dağıtırsın çalışmak iyi gelir en azından

Cok uzuldum zebra
Okurken icim ciz etti. Serefs.z elleri kirilsin insallah. Sakin uzulme. Sen elinden geleni yapmissin bu evlilik icin. Hicbir pismanligin olmayacak en azindan. Sunu yapsaydim demeyeceksin.
Bundan sonraki hayatinda musmutlu ol insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…