Evet benim bonusum maalesef bunu duyan kimse eminim inanmayacak...
Boşanmadım henüz daha yeni anneme geldim sebepte üstteki mjda yazıyo..
Uzulme canim böyle olacağı varmış.. nisan da nerden bilebilirdin belki düzelir diye düşündün.. erkenden kurtuldum diye sevinCok üzgünüm gerçekten de... nişanlıyken annem atalım mı kızım nişanı demişti yok anne demiştim cok pişmanım...
O buna izin verdi derken, o an siddet mı uyguluyordu size.?Şükür çıktım o da buna izin verdi.. ayaklarım evden çıkarken gitmek istemedi ama kendimi ezdiremezdim...
Güzel yüzlü canım kardeşim benim anlıyorum seni benim yaşadıklarımı da biliyorsun neler yaşadım neler gördüm ama senn dimdik ayakta olacaksın herşey ragmenn sen kadar güçlüsün ki kimse önünde duramaz ailen yanında ya burda bir sürü dostun arkadaşın yanında ya daha ne olsun dinlen güzel arkadasim uyu biraz kafani topla biz hep burdayizOyyy diloşum benim iyiki varsın ve varsınız.. suan konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki ama yazmaya takatim yok..
Eee buna mi uzuluyosunCok baskın olması sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışması psikolojik şiddet bazende fiziksel bunu asla yazmak istemezdim ama böyle
Siddetin her turlusunu yasamis kadin daha neye uzulucekti? Yani uzulmesi icin biyerlerinin kirilmasi yada öldürülmesi mi gerekli!Eee buna mi uzuluyosun
Iste bende bunu diyorum boyle bi evlilik icin neden uzuluyosun salla gitsin seni gebertmesimi lazimSiddetin her turlusunu yasamis kadin daha neye uzulucekti? Yani uzulmesi icin biyerlerinin kirilmasi yada öldürülmesi mi gerekli!
Ben bosaniyosun iste buna mi uzuluyosun manasinda yazdım millet ne anlamışEee buna mi uzuluyosun
Cocuk olunca boşanma çok daha zor oluyo benim şuan berbat bir evliligim var ama boşanamıyorum çocugum var diye çalışmıyorum iş arıyorum bulduğum an harekete geçicem ama sen bir sabah uyancaksin vd hiç aklına gelmemis olucak insanlar nelere alismiyo ölume bile alisiyoruz allahim esirgesinBomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..
Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...
Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...
En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...
offff offffff......
sadece biraz teselliye ihtiyacım var kızlar
Bu konudan uzak durEee buna mi uzuluyosun
Ne denir bu duruma nasıl teselli verilir bilmiyorum kuzum çok üzüldüm.Allahım güç kuvvet versin sanaBomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..
Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...
Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...
En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...
offff offffff......
sadece biraz teselliye ihtiyacım var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?