• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum, iki çocuğum var kaynana vakası.

Yeni üye görünüyorsunuz. Ama, konunuz bana daha önce başka bir üyenin açtığı konuyu hatırlattı.Beliki aynı kişisiniz, belki değilsiniz.Bizim için bunun önemi yok. Aynı kişiyseniz, siz daha önce bu sorunlarla uğraşıp, boşanmaya karar vermiştiniz diye hatırlıyorum.
Eğer değilseniz, bırakın bu adamı diyorum.

Gerçekten soruyorum sinir bozmak için mi bu konuyu açtın?
Bu kadar olamaz çünkü okurken tüyler ürperiyor resmen.
Gerçekse de tahammül edilesi tek bir nokta yok. Ben okumaya daraldım, sen yaşamaya nasıl katlanıyorsun?
Değil yaşamak, film olsa kurdeşen dökerek yarısında çıkarım tamamlayamam.

Yeni üye görünüyorsunuz. Ama, konunuz bana daha önce başka bir üyenin açtığı konuyu hatırlattı.Beliki aynı kişisiniz, belki değilsiniz.Bizim için bunun önemi yok. Aynı kişiyseniz, siz daha önce bu sorunlarla uğraşıp, boşanmaya karar vermiştiniz diye hatırlıyorum.
Bende o kişi olduğunu düşündüm

2 cocuk nasil oluyor şöyle adamlardan Allaaaahim yarabbim...

Suyunu çikarana kadar bekliyorsunuz resmen.
Ben de evliyim biliyorum, herseyde de boşanilmaz ama kalkip şu ortama da 2 cocuk yapip, bu adamla yillarini yemez insan nebileyim.

Ayni benim eltim gibisin.

Allahim sen bize sabirlar ver yarabbim.Annesiyle sevgili gibi konusan,annesini sık sık gormediginde vicdan azabi duyan,annesini kesinlikle elestiremeyen veya hayir diyemeyen.Annecim ,annecim diyerek biryere vardiginda ilk annesine mesaj atan erkekten bile soguyor insan bakin ayni evde yasamayi bile saymadim.Anneciğinden de kocacigindan da yedi sulalesinden de soguyorsun.Benim kocam beni de sevmesine ragmen annesiyle ayni evde yasamiyoruz ama bana annem uzun kalacak sarti baskisiyla gelince bile ben bu adamdan ruhsal olarak uzaklastim.Konu gelip kalmasi bile degil dusun.Konu birbirlerine aşık olarak yasamalari.Anasi oglum oglum diye yasiyor adeta.Ne oglanmis arkadas,valla allaha guc gelmesin de nedir bu kadar oglan aski.ne yasadi ya da yasamadi bu kadinlar da oglanlarina sapkın hale geldiler.herseyi geciyorum da buna takiyorum yemin ederim

Böyle ana kuzularını nereden buluyorsunuz allah askına ? Biz aynı evde yaşamıyoruz evlılıgımıze karıştırmıyoruz diye annemize düşkün degilmiyiz keşke erkeklerde bunları anlayabilse. Ayrı eve çıkmanız lazım anne tehlıkelı ama kocan tam bi ana kuzusu. Bide baba olmuş yazık aile reisi tipi YÖK

Evet hayatimin hatasini yaptim ama senle evlenerek deseydiniz kadin dedigin sadece parayla maddiyatla değil sevgi saygi huzurla mutlu edilir bir biblo gibi olmaya kimse katlanamaz

Annesi oğlunu doğurmayıp içinde tutsaymış böylece hiç ayrılmak zorunda kalmazlarmış
Sana yazık değil mi ya ? Ömür geçiyor ömür gitmekle en iyisini yapmissin
evet
herkes aynı şeyi söylüyor da ben yeni açtım üyeliğimi demekki yalnız değil mişim
Ailen sahip çıkıyorsa kal yanlarında nafaka alirsin adam istemiyo sanki sen barışma taraftarı gibisin gibi geldi bana bence dönme
çıkıyor
Gerçekten soruyorum sinir bozmak için mi bu konuyu açtın?
Bu kadar olamaz çünkü okurken tüyler ürperiyor resmen.
Gerçekse de tahammül edilesi tek bir nokta yok. Ben okumaya daraldım, sen yaşamaya nasıl katlanıyorsun?
Değil yaşamak, film olsa kurdeşen dökerek yarısında çıkarım tamamlayamam.
seviyordum sabrettim ama artık edemiyorum
Bosver bizi sen ne yapmak istiyorsun
güçlü olmak
Kendinize boşuna bahane üretmeyin ama içi iyi çocuklar falan filan
Yazık ne sevgi ne ilgi ne saygı var bosanmazsaniz kendinize yazık edersiniz .
haklısın
2 cocuk nasil oluyor şöyle adamlardan Allaaaahim yarabbim...

Suyunu çikarana kadar bekliyorsunuz resmen.
Ben de evliyim biliyorum, herseyde de boşanilmaz ama kalkip şu ortama da 2 cocuk yapip, bu adamla yillarini yemez insan nebileyim.

Ayni benim eltim gibisin.
evet..
Allahim sen bize sabirlar ver yarabbim.Annesiyle sevgili gibi konusan,annesini sık sık gormediginde vicdan azabi duyan,annesini kesinlikle elestiremeyen veya hayir diyemeyen.Annecim ,annecim diyerek biryere vardiginda ilk annesine mesaj atan erkekten bile soguyor insan bakin ayni evde yasamayi bile saymadim.Anneciğinden de kocacigindan da yedi sulalesinden de soguyorsun.Benim kocam beni de sevmesine ragmen annesiyle ayni evde yasamiyoruz ama bana annem uzun kalacak sarti baskisiyla gelince bile ben bu adamdan ruhsal olarak uzaklastim.Konu gelip kalmasi bile degil dusun.Konu birbirlerine aşık olarak yasamalari.Anasi oglum oglum diye yasiyor adeta.Ne oglanmis arkadas,valla allaha guc gelmesin de nedir bu kadar oglan aski.ne yasadi ya da yasamadi bu kadinlar da oglanlarina sapkın hale geldiler.herseyi geciyorum da buna takiyorum yemin ederim
şimdide otursun annesinin b.. Yesin
Bende hatirliyorum boyle biseler soralim Mune Mune 2. Uyelikmi
herkes aynı şeyi demiş merak ettim
Böyle ana kuzularını nereden buluyorsunuz allah askına ? Biz aynı evde yaşamıyoruz evlılıgımıze karıştırmıyoruz diye annemize düşkün degilmiyiz keşke erkeklerde bunları anlayabilse. Ayrı eve çıkmanız lazım anne tehlıkelı ama kocan tam bi ana kuzusu. Bide baba olmuş yazık aile reisi tipi YÖK
evet
Eşinize söyleyin annesi sütten kesmeden aramasın sizi.
Bu nedir böyle ana kuzusu.
Evinizi ayırmazsanız dönmeyin derim.
arayacağını sanmıyorum
Evet hayatimin hatasini yaptim ama senle evlenerek deseydiniz kadin dedigin sadece parayla maddiyatla değil sevgi saygi huzurla mutlu edilir bir biblo gibi olmaya kimse katlanamaz
doğru

Ne yazıkki anlamıyorlar şimdi bana çok kızgınmış her yerden engellemiş vs ben onu yarı yolda bırakmışım

Ne yazıkki anlamıyorlar şimdi bana çok kızgınmış her yerden engellemiş vs ben onu yarı yolda bırakmışım
Yarı yolda bırakmak nedir ya? Sanki karısıyla değil işçisiyle konuşmuş. Sanki evliliğiniz yıkılmıyor da onu yüz üstü bırakan çalışanına sitem ediyor. Çok duygusuz. Çocuklarını silmekle tehdit eden adama ben olsam, çocuğunu istemeyen adamla benim işim olmaz, cehennemin dibine kadar yolun var diye rest çeker, hemen boşanma davasını açardım.

Ailesinden ayrılamayan Adam demeye utandığım bu şahıslar ne diye evlenirler ki ? Madem yapamıyorsun başkasının yeri yok hayatında niye evleniyorsun ? Yaşa işte annenle ömür boyu mutlu Mesut.
Eve git annem ağlıyor demesinden belli değil mi size ömür boyu bu sorunları yaşatacağı?
Boşanıp ömür boyu yanlızlığa mahkum edilmeyi çoktan haketmiş bu şahıs.

Back
X