Eşimle 9 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. 5 yıllık evliyim. 2,5 yaşında kızım var. Eşimle evlendik sorunlarımız başladı. Ve hiç bir zaman normal hayatımız olmadı. Sadece hamileliğimde huzurluyduk. Ben 1 sene önce ayrılma kararı aldım. 1,5 ay annemler de kaldım. O zaman kızım henüz 1,5 yasındaydı. Psikiyatriste gittim. Konuşma terapisi ile birlikte ilaç kullanmaya başladım. Tedaviye bir süre devam ettikten sonra sadece kızım için bir kez daha denemeye karar verdim. Eve geri döndüm. Tedaviye eşimle birlikte gittik. Doktorumun eşime tanısı kişisel bozukluk oldu. Denedim yürütmeyi ama başaramadım ve sonunda ayrılma kararı aldım. Ama eşim bunu kabul etmedi ve intihar girişiminde bulundum. Bu olaydan sonra bir daha kendi evime dönmedim. Yaklaşık 2,5 ay önce annemlere geldim. Tabi eşim yine bu olayı kabul etmedi ve eve dönmem için baskı yapmaya başladı. Sonra benim kesin kararlı olduğumu görünce anlaşmalı boşanmaya ikna oldu. İlk duruşma 24.01.2014 cuma günü yapıldı. Aslında anlaşmalı olduğu için hemen bitmesi gerekiyordu. Fakat eşim mahkemenin karar verdiği çocuk ile görüşme günlerini kabul etmedi. Ve karar pedagog tarafından görüş günleri belirlenecek. Mahkeme 19.02.2014 tarihine ertelendi.
Sıkıntım sadece kızımın yıpranıyor olması. Yaşı henüz çok küçük ama her şeyin bilincinde ve maalesef kızım babaya çok düşkündü. Şimdi kendine göre salı,perşembe ve cumartesi günleri kızımı alıyor. Her gün yaklaşık 2'şer saat vakit geçiriyorlar.
Ama baba-kız görüştükten sonra kızım tamamen değişiyor. Geceleri uyumuyor. Uyusa da ağlayarak uyanıyor. Ev yada baba diye sayıklıyor. Dün akşam yine birlikteydiler ve gece kız ev ev diye ağlayarak uyandı. Onun dışında bana karşı biraz agresif ve hırçın. Bazen herkese karşı aynı durumu sergiliyor. Onun bu olaydan yara almadan veya en az yara alarak atlatması için ne yapmam gerekiyor... Bu duruma çok üzülüyorum... Bana yardım edin lütfen...
Sıkıntım sadece kızımın yıpranıyor olması. Yaşı henüz çok küçük ama her şeyin bilincinde ve maalesef kızım babaya çok düşkündü. Şimdi kendine göre salı,perşembe ve cumartesi günleri kızımı alıyor. Her gün yaklaşık 2'şer saat vakit geçiriyorlar.
Ama baba-kız görüştükten sonra kızım tamamen değişiyor. Geceleri uyumuyor. Uyusa da ağlayarak uyanıyor. Ev yada baba diye sayıklıyor. Dün akşam yine birlikteydiler ve gece kız ev ev diye ağlayarak uyandı. Onun dışında bana karşı biraz agresif ve hırçın. Bazen herkese karşı aynı durumu sergiliyor. Onun bu olaydan yara almadan veya en az yara alarak atlatması için ne yapmam gerekiyor... Bu duruma çok üzülüyorum... Bana yardım edin lütfen...
Son düzenleme: