aileni ezme.Acaba hata mı yapıorum dıorum.. Aılem hariç herkes zamanla oturur dıyor.. Memur olduğum için tayinim cıkacak mecbur bütün düzenim değişecek çok zoruma gıdıyor
Ne düzelecek eşinin ailene karşı ettiği ayıpmı? Ailen ne diyorsa onu yap.Acaba hata mı yapıorum dıorum.. Aılem hariç herkes zamanla oturur dıyor.. Memur olduğum için tayinim cıkacak mecbur bütün düzenim değişecek çok zoruma gıdıyor
Aala kabul etmez gıtmeyı.. Ben gıtmek istedim ona bile gondermıyor.. Buraya yazdıklarım daha binde biri.. Kıskançlığı haddıyle fazla şiddete varana kadar gitti sırf ailemle konuştum dıe.. Başka türlü açıgımı bulamıo herşeyimi arastırıyor sürekliBen hemen koş koş boşan diyemeyecegim
Malum boşandıktan sonra seni güller çiçekler beklemiyor maalesef
Terapiste vs gidebilirsiniz
Bana çok aşırı sorun var gibi gelmedi
Ailenizi bırakmaktan kastı nedir?Bir yarış halinde mi,sizi paylaşamıyor mu?onlardan kıskanıyormu?Sürekli kendi içinde mukayese halinde mi?Ailem bırakmamı söylüyor.. Belki anlar beni dıe bekledim ama olmadı
Mrb arkadaşlar.. Konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden yazmak istedim.. 1,5 yıldır evliyim ve çok kötü gıdıyor evliliğim.. Eşimin ailesi anlayışsız bır aile ve iyi anlaşamıyorum eşim de buna karşılık benim aıleme kötü davranıyor benim görüşmelerimi bıle kısıtlıyor.. Yaptığım herşey sorun hiç alttan almaz.. İkimizde memuruz onun için çok fedarlık yaptım ama hiç kıymeti yok.. Ne yapmalıyım bilmiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?