Boşanıyorum konuşmaya ihtiyacım var:-(

Ne gibi sorunlar ? Evlilikler ilk yıllarda gercekten zor oluyor ama zamanla oturadabilirdi . Biraz bahsetseniz ?

Bence buraya danışarak çok kötü yapmışsınız. Sorunsuz evlilik ne yazık ki yok. Sizin de sorunlarınızın olması çok çok normal. Ama sorunların sebebi ve aşılıp aşılamayacak olması böylesine hayati bir karar vermede en büyük etken. Şiddet, aldatma, telafisi mümkün olmayan yalanlar, alkol ve madde bağımlılığı gibi sebepler olmadıkça önce oturup bir düşünmek, karşı tarafla konuşmak orta yolu bulmaya odaklanmak doğru bir davranış olur bence. Baktınız olmuyor o aşamada boşanmayı düşünmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Nası sorunlar yaşıyoruz. Şöyle hep onun dediği doğrudur.. Ve herşey karşılıklıdır.. Ailesine ne dedıysem nası davrandıysam aynısını oda benim aileme yapıyor.. Kurduğum cümlelere varana kadar.. Evlendik ılk haftadan basladı sorunlar.. Çok sinirli hep ben alttan aldım.. Artık almak ıstemıorum.. Gidemezsin dıo.. Gıdersen de arkandan gelmem.. Devam etmek ıstıosan sana vereceğim hayat bu kadar fazlası yok dıyor.

Tam olarak sorun ne evlenince ikiniz de birbirinizin ailesine katlanmak zorundasınız sevmek değil ama katlanmak alışmaya çalışmak benimsemeye çalışmak eşinizin iyi yönleri varsa görmeye çalışmak sevmeye çaluşın ılımlı konuşun mutlu olursunuz inşallah geride bırakırsınız bu günleri

Siz nasil davranıyorsa aynisini yapıyormuş ya bundan mi rahatsiz oldunuz ?Siz iyi olsaniz esiniz de iyi olacak belki siz ailesine saygisizlik ediyor veya hos olmayan cümleler mi sarf ediyorsunuz da aynisini yapinca rahatsiz oldunuz.?Adam kisasa kisas diyor .

bende biraz çift terapisine gidilebilir çözülebilir diye ongördüm kardeşim

Annemi ara diye zamanında çok baskı yaptı artık onu ağzına bile almıyor çünkü görüşmüyorum. Aileme saygısızlık yaptığı oluyor. Ama artık bende onun ailesini yok sayıyorum.

Beni aileme bırakıyor alıyor ama yukarı çıkıp kapıdan merhaba demek bile istemiyor. Ailemle hiç sorun yaşamadığı halde böyle. Tüm aile toplanıyoruz, bir eşim eksik soranlar olunca işi vardı diyorum. O benim aileme gelmesin bende onun ailesine gitmeyim görmeyim mümkünse.

Ama annene gitme görme buna sınır koyma gibi bir lüksü olamaz.

Eşim ameliyat olacak annesini görmek istemediğim için gitmek bile istemiyorum. O kadar gerildim ki anlatamam.

Eşimin aılesıne saygısızlık yapmadım 1.5 yıllık evlılıkte geldıler ben onlara gıttım.. Ama benım aılem bır kere bıle gelmedı gelemedı daha dogrusu çünkü eve koymuyor.. Aılesıne karşı hep daha fazlasını ıstıyor.. Düğün yaptık ailesi hıc yanımızda olmadı hep benım aılem yanımızdaydı şimdi herşey unutuldu ve yüzlerine bakmıyor

İnanın aynı şeyleri ben yaşıyorum ve çok zoruma gidiyor ne yapcam böyle devam mı etmelıyım

Çocuğunuz yok galiba...anlaşamıyorsanız, boşanmak en doğrusu. Çalışıyorsunuz zaten. Hiç düşünmeyin, kararlı olun. Evlilik karşılıklı sevgi ve anlayış demek. Bunlar yoksa hayatınızı bir gereksiz koca için mahvetmiş olursunuz. Allah size daha güzel kapılar açar ama önce ilk cesur adımı atmalısınız.

evliliğiniz kötü ama birlikte olmaya devam ediyorsanız, korunun öncelikle.
net olun.
konuşun.
değişeceğine inancınız varsa, sizi kaybetmekten korkacaksa bunu ona belli edin.
korkmuyorsa boşanın.

evliliğiniz kötü ama birlikte olmaya devam ediyorsanız, korunun öncelikle.
net olun.
konuşun.
değişeceğine inancınız varsa, sizi kaybetmekten korkacaksa bunu ona belli edin.
korkmuyorsa boşanın.
Beni de üzen bu defalarca evden kovdu ve ben hâlâ o evdeyim umrunda değil gıdersen git dıyor

canınızın kıymetini bilin ne olur..
yapmayın bunu kendinize..
Psikolojik olarak o kadar kötüyüm ki iş arkadaslarım sen böyle değildin dıo ama onda hiç birşey yok sıkıntı yaşayan sadece sen misin dıyor.. Geçen gün orta yolu bulalım dıorum geçen sene ben denedım bulamadım böyle gittiği yere kadar gıder diyor

İnanın aynı şeyleri ben yaşıyorum ve çok zoruma gidiyor ne yapcam böyle devam mı etmelıyım
Mümkünse ben onun ailesine o benim aileme gelmesin. Banada gitmem için baskı yapmasın. Bu şekilde memnunun.
Ailemde sıkıntı yapmıyor bana lazım olan sensin, sana iyi davransın değer versin gidip gelmene karışmasın yeter diyo.
Çok şükür sevildiğimi ve değer verildiğimi hissediyorum.
Eşinizle ailesi yüzünden kavga etmiyor ve sizi sevdiğini hissettiriyorsa bir süre bekleyin ve evliliğinizin gidişatını takip edin ama sakın bebek yapmayın.

Zaten şimdi beklıorum.. İlk günlerden beri hep sıkıntılıydı ama düzelir dıe beklıorum.. Onun ailesi gıtmememı felan asla kabul etmez o zaman kendileri bosandırır.. Mecbur gidicem gelıcem onlar gelıcek en ufak sıkıntıda bıle biz çözucez yoksa kavga ederler.. Böyle.. Ben sizin yaptığınız yöntemi kullanınca ailemi eve felan koymuyor gelemezler dıor..

Milletin gazına gelip boşanma ikinci koca bundan farklı mı olacak bütün erkekler birbirine benziyor al birini vur ötekine

düzelmiyor düzelmeyecekde.
boşuna yıllarını heba etme. doğru bir karar vermişsin.
edirneden karsa da tayinin çıksa kv ler bırakmazlar peşini. bizzat yaşadım. oğullarını doldurup evinizin içine de girerler ruhun duymaz.
pişman olma oturmaz o evlilik.
çocuk olunca da yapma kızım, etme kızım, ben bu çocuğu düşünüyorum kızım, derler gene boşanamazsın

seviyorsanız boşanmayın.boşanmak nasıl zorsa,evlilkte kolay değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…