Boşanıyorum lütfen dua edin

Eski konu bu. Dualarımız seninle minnoş. Düğünde takılan altınlar ve paralar kanunen senin bunu unutma sakın verme. Okula harcarsın. Baban yok, Allah rahmet eylesin, annenin zaten çok bir geliri yok. Kendini kurtarmak için sakın elindekilerin hepsini adama verme. En azından düğün Altın ve takıların kanunen senin hakkın, vazgeçme.

Son düzenleme:
Mandalina bir avukata sor mutlaka avukat bulup sormadan sırf boşanayım diye kendini atma. Az buz değil çocuk yaşta 5 yıl kaybettin. Avukat arkadaşlar varsa veya yakın zamanda boşanan protokolde bu kıza özelden yardım edebilir mi?

Konu sahibi umarım gönlünce olur her şey dualarım seninle
Rica etsem bana da dua eder misiniz?
Yarın duruşmam var tanıklarım dinlenecek ilk defa katılıcam duruşmaya çok stres yaptım o yüzden. Tanık duruşmasıyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa da çok sevinirim

Konu açıp merak ettiklerinizi sorsanıza bu kız bu konuda zaten çok deneyimsiz. Forumda çok sayıda tecrübe edinenler var

Bilmiyordum kusura bakmayın. Soru sormak değildi aslında amacım keşke silebilsem mesajımı. Görmezden gelebilirsiniz.

Bilmiyordum kusura bakmayın. Soru sormak değildi aslında amacım keşke silebilsem mesajımı. Görmezden gelebilirsiniz.

Estağfurullah size yardımcı olabilmek için dedim. Çünkü konuya yazmayan ve sizin durumunuza yardımcı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Öpüyorum sizi. Dualarım sizinle

Merhaba konu sahibi benim komşum da bu hafta boşanma davası açmak isiyor bilenler aydınlatırsa sevinirim anlaşmalı boşanacaklarmış ama avukat tutmalı kıyım avukat ücreti nedir Bunları merak ediyor bilenler varsa bilgi verebilir mi avukat şartmı anlaşmalı boşanma için

Eler vekalet verirse ciddi ücret istiyorlar ama vekalet vermeden danışma yapabilir protokol hazırlayabilir tamamen insiyatif meselesi

HakkınıDa hayırlısı olsun insallaj su gibi akıp gecer guclu olun dik durun hakkikatli olun yeter

Merhaba Umarım süreç istediğin gibi ilerliyordur merak ettim

Anlaşmalı bosanmada avukat gerekmiyor. Avukat ücretleri zate asiri pahalı. Arzuhalciye bı dilekçe yazdırıp gidin eşim öle yaptı. Bu perşembeye bnm mahkemem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…