- 12 Nisan 2015
- 709
- 1.155
- 313
- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Teşekkür ederim cevabınız için.. o kadar haklısınız ki , çok büyük hata ettim kimseye tanıma fırsatı vermeden ilk tanistigim kişiyle korukorune evlnemisim..Sizin evliliğiniz iki kişiden ibaret olması gerekirken 3 kişiymiş ve ne yazık ki bunu çok sonra öğrenmişsiniz. 3. Kişi kadın tarafından yada erkek tarafından kim tarafından olursa olsun felakete sürükler. Üzgünüm ki bazı erkekler malesef aile olmayı hiç beceremiyor. Sizin evinizde olan biseyleri ailesine taşıması bugün değil başka bir günde olsa önünüze gelecekti. Bunda sizinle ilgili tek sorun gördüm. O da şu kafa yapınız; evlenene kadar hayatınızda kimseye yer vermemeniz ve bunu bilinçli olarak yapmış olmanız. Aslında toyluğunuzu daha önce ki hayatınıza giren birinde atmış olsanız ne kadar verici olmamanız gerektiğini yada şu evlilik sürecinde ne kadar verici olduğunuz sürekli gerekli gereksiz tartışmayalim diye geri atmalariniz olmazdı. O yüzden kadınlar da tıpkı erkekler gibi hayatına birilerini alıp bir sınavdan geçmeli iyisiyle kötüsuyle. Kocan bile olsa tamamen aidiyet duygusunun olmaması gerektiği.
Dün Ece Ünerin bir videosu çıktı karşıma kendimi bende sorguladım. Gerçekten sevgili, koca, çocuk hiç birşeye benim banko gözüyle bakmamak lazim dedi. O zaman onlardan sınav olduğumuzu söyledi. Ne kadar da doğru halbuki. Biz neye kendimizden çok önem verirsek o şey yada kişi bizim yıkımımiz olur. O yüzden lütfen toparlayin kendinizi. Sizde geri adım atmayın. Sonuç olarak hakim değil bu adam da çocuğun kimde kalacağına hakim karar verir. Onun söylemesiyle olacak iş değil
Evet Ben de benimle konuşmasını beklerdim ilk kavga da boşanma kelimsei kullanıldı şaşkınım üzgünüm kimseye anlatamıyorum hiç bı sorun yoktu sanıyorum aramızda çok seviyodum ama ne oldu nasıl buraya geldi şoktayım şuan karmaşık yazıyı olabilirim kafam çok dağınık toplayamadim zihnimikayınvalidene anlattıysa o bir büyük olarak sizle konuşsaydı hatan varsa da söyleseydi
Kendi kendilerini doldurup durmuşlar çok ayıp. Baştan aşağı karaktersizlik üzüldim adına
Konuşmayı denedim en son kavgamizi sebep gösteriyor önceden sesim cikmazmis şimdi herşey söylenir olmuşum inanın abartiyor cekemezmis zaten yanlız yaşamaya alışmış mis çokta umrunda olmazmış gibi şeyler söyledi ve dönüş yok dediKonuşmayı teklif edin sebebi nedir neden boşanmak istiroe sevgisi mi bitti güveni mi kırıldı inancı mı bitti evliliğe yoksa ailenin gazına mı geldi Bedir yani bu kadar basit olamaz üzüldüm adınıza dik durun anladığım kadarıyla eşiniz olgunlaşamamış bir ergen bu tavırlar bınu gösteriyor
Bir an benle eşimden bahsediyoraunuz sandımKonuşmayı denedim en son kavgamizi sebep gösteriyor önceden sesim cikmazmis şimdi herşey söylenir olmuşum inanın abartiyor cekemezmis zaten yanlız yaşamaya alışmış mis çokta umrunda olmazmış gibi şeyler söyledi ve dönüş yok dedi
Aslında burda yazmak istemedim ama inanın kayda değecek birşeye değil...bikac zamandır ev değiştirelim çocuğuna güzel bir oda tasarlicam fazladan bir oda lazım falan demiştim geçiştirdi birkaç kere daha söyledim sonuçta durumumuz da var yani bir de site içi olsun sporumuza yuzmemize gideriz sosyal bir hayatımız olur falan diye dile getirdim..en sonunda patladı işte bir sürü hakaret vs bu kadar tepki vereceğini bilsem lanet olsun olmaz olsun ev boşver derdimSomut olay ne tam olarak
Teşekkür ederim cevabınız için.. şunu anladm ben iyi isen o da iyi imiş beni azcok sesim yüksek görüldüğünde cekemezmis bilemedim yanlış yaptım çirkef olamliydim demekki ama yapımda yok ben kavga gürültü görsem ordan uzaklaşan bir insan oldum hep hiç olay çıkartmayı sevmedimBir an benle eşimden bahsediyoraunuz sandımbelli ki eşiniz sizi siz olduğunuz gibi kabullenememiş insanız sonuçta öfke kızgıblık bu duyguları yaşayabiliriz bizde etten kemikten yaratıldık ne bekliyorlar anlamıyorum hep susan alttan alan taraf olmamızı bekliyorlar bende aynı şeyleri yaşadım işine gelmeyince sen değiştin eskiden susardın ama nedense kendilerini hiç sorgulamazlar üzülmeyin skın adam gibi gelsin derdi neyse anlatsın sessiz kalın
Aslında burda yazmak istemedim ama inanın kayda değecek birşeye değil...bikac zamandır ev değiştirelim çocuğuna güzel bir oda tasarlicam fazladan bir oda lazım falan demiştim geçiştirdi birkaç kere daha söyledim sonuçta durumumuz da var yani bir de site içi olsun sporumuza yuzmemize gideriz sosyal bir hayatımız olur falan diye dile getirdim..en sonunda patladı işte bir sürü hakaret vs bu kadar tepki vereceğini bilsem lanet olsun olmaz olsun ev boşver derdim
Bı anda bu sepebten boşanmak lafı şoka ve bunalıma soktu beni açıkçası ...bende öyle düşünüyorum başka sebep var gibi ama bunu böyle alçakça sebeplerle değilde direk söylese olmaz mıydı günlerdir basım agriyorMaddi durumunuz İyimis bu sorun olmamalı
Esinizin baska sorunlari olmalı
Haklı olabilirsiniz ama çocuğum herseyim onsuz yapamam..çocugu almak için direnme diyecem herkes bana kızacak
nedne böyle diyorum biliyormusun , o yan gelip yatacak keyfine bakacak yeni birilerini hayatına sokacak ,
boşandım cocuk eski eşimde o bakıyor benım sorumlulugumda değil zaten diyecek , oöyle bir derdimiz olmayacak diyecek , herşeyi sana kitleyecek , çocuk büyüyüncede o benım babam diyecek ,
mahkeme zaten çocugu sana verir , o yuzden ,
madem benden boşanıyorsun bende senide istemiyorum al sen büyüt çocugu de ,
bak bakalım o çocuga bakabilecekler mi , o her boku anlattıgı anasıyla uğraşıp dursunlar
Haklı olabilirsiniz ama çocuğum herseyim onsuz yapamam..
Bı anda bu sepebten boşanmak lafı şoka ve bunalıma soktu beni açıkçası ...bende öyle düşünüyorum başka sebep var gibi ama bunu böyle alçakça sebeplerle değilde direk söylese olmaz mıydı günlerdir basım agriyor
İnanın ben de merak ediyorum bu sebepten bir yuva yıkılır mi düşünmekten helak oldumBahane bulmuş aileside hemen yangina kurekle gitmis
Buyuk bir olayiniz yok gorunurde
Yakında cikar kokusu
Teşekkür ederim cevabınız icinÇocuğu almaz.Bakıma muhtaç anneye verirler.Blöf gibi geliyor.Kaynana birde çocukmu bakıcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?