Bosaniyorum, oysa aklıma bile gelmezdi

Minnoskizz

Güzel bir üye :)
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
709
1.155
313
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi aklıma bile gelmezdi bigun bosanacagim evet kimse bigun bosanacagim düşünerek evlenmez ...Şimdi size kisaca hayatımdan ve boşanmaya kadar olan süreci anlatayım; başarılı bir okul hayatım oldu iyi bir universite ve bölüm kazandım iyi bir işe girdim ve bu süreç boyunca hiç sevgilim olmadı aslında cevremde çok hoş bulunan bir insan oldum bı çok arkadaşlık teklif eden de oldu ama işlerimi yola koymadan kimseyi hayatıma almak istemedim herşeyin vakti zamanı var dedim evleneceğim zaman birini hayatıma alırım dedim nitekim de öyle oldu çok sevdiğim arkadaşım kuzeni ile tanıştırdı hayatıma giren ilk erkekti başta cekimserdim ama beni elde etmek için çok uğraştı birbirimize alıştık ve ben onu çok sevdim ve 1 buçuk yıl içinde evlendik o da iş kolik bir adamdı ben de ama bu yoğun süreçte de ona sürprizler yapmak hediyeler almka hoşuma gidiyordu ama karşılığı yoktu olsun o mutlu olsun dedim o mutluysa bende mutluydum.... ona ismiyle değil hep güzel hitaplarla seslenirken o bana hep ismimle seslendi kısaca anlatiyorum ama açıkçası sonradan ilişkimizi değerlendirdim de verici ben olmuşum mesela kavga etmedik hiç çünkü bu kavga baslayqcqkken hep geri adım attım aramız bozulmasın diye hep ben gonlunu aldım bu neyse birgün bı sebepten baya bir kavga ettik ve bana bir sürü halaret etti ( bu arada bana elestirilerde bulunurdu ama ben önemsemedim elbette beğenmediği yönlerin olabilir diye düşünürdüm yani arkadaşlar ben ilk defa bir erkekle biseyler yaşayıp evlneince kör aşık oldum hiç bir hata vs bişey batmadi bana ) bu arada 1 yaşında çocuğumuz var anneligimden esligimden kadinligimdan herşeyden vurdu beni çok biriktirmiş bıkmış ama ortada inanın büyük bir sebep bana göre olmadı neye birikmiş anlayamadım ailesi desen çok severdim yakınlardı bize evleri yakindiinanın ben giderdim onlarla vakit geçirmeyi severdim ama sonradan öğrendim annesiyle herşeyini paylaşır bütün aile sırlarimizi anlatiyomus en son kavgayida anlatınca artık ayrılın vs demiş ve eşim bana bitti artık bosaniyorus dedi sok oldum tabi yani böyle saçma boşanma sebebi mi olur yine ben geri adım attım yapma etme falan ama nafile kesin kararlı hatta çocuğu alacağım senden diyor beni en çok üzen bu kısım alabilir mi benden cocugumu ? Bir de o kadar üzülüyorum ki o hicmi üzülmüyor bir aileyi yıkmak bu kadar kolay mı hiç mi güzel gunlerimiz aklına gelmiyodur şuan ayrı yasiyoruz.. bı çırpıda yazdım ama inanın ortada çok büyük bi sebep yok şaşkınım üzgünüm kırgınım çok kötüyüm...lütfen güzel şeyler yazın duymaya ihtiyacım var bir çocuklu yakında boşanmış olacak 30 yaşında bir kadini nasıl bir süreç bekliyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin evliliğiniz iki kişiden ibaret olması gerekirken 3 kişiymiş ve ne yazık ki bunu çok sonra öğrenmişsiniz. 3. Kişi kadın tarafından yada erkek tarafından kim tarafından olursa olsun felakete sürükler. Üzgünüm ki bazı erkekler malesef aile olmayı hiç beceremiyor. Sizin evinizde olan biseyleri ailesine taşıması bugün değil başka bir günde olsa önünüze gelecekti. Bunda sizinle ilgili tek sorun gördüm. O da şu kafa yapınız; evlenene kadar hayatınızda kimseye yer vermemeniz ve bunu bilinçli olarak yapmış olmanız. Aslında toyluğunuzu daha önce ki hayatınıza giren birinde atmış olsanız ne kadar verici olmamanız gerektiğini yada şu evlilik sürecinde ne kadar verici olduğunuz sürekli gerekli gereksiz tartışmayalim diye geri atmalariniz olmazdı. O yüzden kadınlar da tıpkı erkekler gibi hayatına birilerini alıp bir sınavdan geçmeli iyisiyle kötüsuyle. Kocan bile olsa tamamen aidiyet duygusunun olmaması gerektiği.
Dün Ece Ünerin bir videosu çıktı karşıma kendimi bende sorguladım. Gerçekten sevgili, koca, çocuk hiç birşeye benim banko gözüyle bakmamak lazim dedi. O zaman onlardan sınav olduğumuzu söyledi. Ne kadar da doğru halbuki. Biz neye kendimizden çok önem verirsek o şey yada kişi bizim yıkımımiz olur. O yüzden lütfen toparlayin kendinizi. Sizde geri adım atmayın. Sonuç olarak hakim değil bu adam da çocuğun kimde kalacağına hakim karar verir. Onun söylemesiyle olacak iş değil

kayınvalidene anlattıysa o bir büyük olarak sizle konuşsaydı hatan varsa da söyleseydi
Kendi kendilerini doldurup durmuşlar çok ayıp. Baştan aşağı karaktersizlik üzüldim adına

Teşekkür ederim cevabınız için.. o kadar haklısınız ki , çok büyük hata ettim kimseye tanıma fırsatı vermeden ilk tanistigim kişiyle korukorune evlnemisim.. geçen bir avukatla konuştum aynı sizin soyledijlerinizi söyledi bana senin hatan hep alttan alman kavga etmekten dedi evlilikte kavgada olacak bagrismada bundan kaçmak yanlış dedi...üzülüyorum kendimi hep başarılı gördüm öyle oldum ama bir evliligi yurutemedim, basariilsiz oldum sandimki böyle yaparsam basaririm..çocuk konusuna gelince onu benden alacağını neye dayanarak soyluyor anlayamadım ama o benim dünyam onu benden alamaz

kayınvalidene anlattıysa o bir büyük olarak sizle konuşsaydı hatan varsa da söyleseydi
Kendi kendilerini doldurup durmuşlar çok ayıp. Baştan aşağı karaktersizlik üzüldim adına
Evet Ben de benimle konuşmasını beklerdim ilk kavga da boşanma kelimsei kullanıldı şaşkınım üzgünüm kimseye anlatamıyorum hiç bı sorun yoktu sanıyorum aramızda çok seviyodum ama ne oldu nasıl buraya geldi şoktayım şuan karmaşık yazıyı olabilirim kafam çok dağınık toplayamadim zihnimi

Konuşmayı teklif edin sebebi nedir neden boşanmak istiroe sevgisi mi bitti güveni mi kırıldı inancı mı bitti evliliğe yoksa ailenin gazına mı geldi Bedir yani bu kadar basit olamaz üzüldüm adınıza dik durun anladığım kadarıyla eşiniz olgunlaşamamış bir ergen bu tavırlar bınu gösteriyor

Konuşmayı denedim en son kavgamizi sebep gösteriyor önceden sesim cikmazmis şimdi herşey söylenir olmuşum inanın abartiyor cekemezmis zaten yanlız yaşamaya alışmış mis çokta umrunda olmazmış gibi şeyler söyledi ve dönüş yok dedi

Bir an benle eşimden bahsediyoraunuz sandım belli ki eşiniz sizi siz olduğunuz gibi kabullenememiş insanız sonuçta öfke kızgıblık bu duyguları yaşayabiliriz bizde etten kemikten yaratıldık ne bekliyorlar anlamıyorum hep susan alttan alan taraf olmamızı bekliyorlar bende aynı şeyleri yaşadım işine gelmeyince sen değiştin eskiden susardın ama nedense kendilerini hiç sorgulamazlar üzülmeyin skın adam gibi gelsin derdi neyse anlatsın sessiz kalın

Somut olay ne tam olarak
Aslında burda yazmak istemedim ama inanın kayda değecek birşeye değil...bikac zamandır ev değiştirelim çocuğuna güzel bir oda tasarlicam fazladan bir oda lazım falan demiştim geçiştirdi birkaç kere daha söyledim sonuçta durumumuz da var yani bir de site içi olsun sporumuza yuzmemize gideriz sosyal bir hayatımız olur falan diye dile getirdim..en sonunda patladı işte bir sürü hakaret vs bu kadar tepki vereceğini bilsem lanet olsun olmaz olsun ev boşver derdim

Teşekkür ederim cevabınız için.. şunu anladm ben iyi isen o da iyi imiş beni azcok sesim yüksek görüldüğünde cekemezmis bilemedim yanlış yaptım çirkef olamliydim demekki ama yapımda yok ben kavga gürültü görsem ordan uzaklaşan bir insan oldum hep hiç olay çıkartmayı sevmedim

Maddi durumunuz İyimis bu sorun olmamalı
Esinizin baska sorunlari olmalı

çocugu almak için direnme diyecem herkes bana kızacak

nedne böyle diyorum biliyormusun , o yan gelip yatacak keyfine bakacak yeni birilerini hayatına sokacak ,
boşandım cocuk eski eşimde o bakıyor benım sorumlulugumda değil zaten diyecek , oöyle bir derdimiz olmayacak diyecek , herşeyi sana kitleyecek , çocuk büyüyüncede o benım babam diyecek ,

mahkeme zaten çocugu sana verir , o yuzden ,

madem benden boşanıyorsun bende senide istemiyorum al sen büyüt çocugu de ,
bak bakalım o çocuga bakabilecekler mi , o her boku anlattıgı anasıyla uğraşıp dursunlar

Maddi durumunuz İyimis bu sorun olmamalı
Esinizin baska sorunlari olmalı
Bı anda bu sepebten boşanmak lafı şoka ve bunalıma soktu beni açıkçası ...bende öyle düşünüyorum başka sebep var gibi ama bunu böyle alçakça sebeplerle değilde direk söylese olmaz mıydı günlerdir basım agriyor

Haklı olabilirsiniz ama çocuğum herseyim onsuz yapamam..

Çocuğu almaz.Bakıma muhtaç anneye verirler.Blöf gibi geliyor.Kaynana birde çocukmu bakıcak?

Bahane bulmuş aileside hemen yangina kurekle gitmis
Buyuk bir olayiniz yok gorunurde
Yakında cikar kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…