Boşanıyorum perişanım

onlarla aynı ortamda yaşamak istememe sebeplerini tam olarak anlattınmı eşine..
bence bu boşanma işi abartı bi durum gereksiz.böyle bi sebepten olmamalı....annesini istiyorsa yanında sizde göz yumun buna gelsin sıkın dişinizi biraz..

kaç yaşında bu adam yaçocuk gibi davranıyor. her zırıltısına anasını çağıracaksa oooo işin var senin bununla.

eşin biraz ana kuzusu galiba
neyse canım hakkında hayırlısı
daha 8 aylık evliyken dayak yemişsin
ilerde neler yapar çocuk olunca tahmin bile edemiyorum

kızlar kusura bakmayın ama insanlara boş şekilde gaz veriyorsunuz, tamam boşandı diyelim, bu sefer hayatındaki herşey düzelecek mi? bu sefer de tekrar baba evine dönmenin burukluğunu yaşayacak, önce evliliğini kurtarmaya çalışmalı bence....
olay sizin başınıza büyük bi çoğunluğunuz aynı şekilde davranmazdı bence, insanlara bu şekilde gaz vermek bence yanlış. evet dövmüş seni vah vah, hemen boşan demek başka insanların vebaline girmek bence...
ben hemen birleşin demiyoum ama önce biraz düşünmeli, boş konuşmamalı.....

Tamam evlilik bu, kavun degilki koklayip iyimi kötümü anlayasin, ama anlayamadigim bir olay su:

Yahu madem evlencecegin adamin ailesi ile aranda daglar kadar fark var, madem anlasamayacagini biliyorsun, madem kültür bakimindan senden cok düsük insanlar ve madem hic o aileye bir sans verme bakalim anlasabilecekmiyim demek gibi bir niyetinde yoksa ne diye böyle bir ailenin evladi ile evleniyorsun?benneyaptımki

Yani bazen cidden sasiyorum insanlara....evlendik hadi bitti, ancak bayramdan bayrama görürüz anayi babayi diye düsünmek biraz naif bir düsünce degilmi?CADIARZU

Severek evlendiniz, iyi güzel....ama iste evlilik gibi ciddi bir kurum icin sadece sevgi yetmiyor arkadasim....emek, özveri, ve bazi yerdede fedakarlik yapmak gerek....oturup konusmak gerek, kestirip atmadan anlamak dinlemek gerek.....

Kimsenin evliligi dört dörtlük degil, zaman zaman suratini bile görmek istemiyor insan heriflerin.....lakin isin icine siddet girdigi vakit, dur bakalim derim her zaman....ve arkadasin diger konularinada bakarsaniz esinin bu ikinci vukuati oldugnu görüsünüz....

Esinden ayrilirmisin ayrilmazmisin bilemem, kararin her neyse bu sadece seni ilgilendirir arkadasim, hayat senin hayatin....ama ben aksam beni döven bir adamla sabah uyandigimda kahvalti masasinda oturmayi düsünemiyorum.....cok üzücü ve onur kirici bir durum bu.:çok üzgünüm:

Allah yardimcin olsun.

Evlenmeden önce zaten kabul etmişsin ailesini onlarla aynı şehirde yaşamışsın ailesini biliyordun şimdi nedne bu kadar rahatsız etti seni onlarla arada sırada zaman harcamak :/

Evlilik zor sadece eşle evlenmiyorsun eşinin ailesiylede evleniyor oluyor :/ Çoğu kişinin hatası evliliği özgürlük ailelerden uzaklaşma gibi görmesi sende sanırım bu hataya düşmüşsün...

Eşine ,adam akıllı seni yanlış anladığını anlatmalısın şiddette aslında affedilir birşey değil lakin olayların gelişmesi ve insanların sinirlerine hakim olamaması buna yol açıyor inşallah barışır ve bu günlerinizi unutursunuz...

hanfendi, burası bir paylaşım sitesi, herkes elbetteki subjektif olacak.. herkes olaya objektif bakacak olsa tek bir görüş olurdu o zaman da herkesin yorum yapmasına gerek kalmazdı. buraya yazan farklı görüşleri değerlendirmek için yazıyor. siz boşanmaması gerektiğini düşünür öyle yazarsınız , zaten öyle de yapmışsınız ama br başkası boşanması gerektiğini yazar,onun görüşü odur çünkü.
ama morganın hakkında hayırlısını Allah bilir. belki bu evliliğe devam ederse bir sonraki dayak onun ölümüyle sonuçlanacak( Allah korusun) böyle bir şey katiyen olamaz diebilir misiniz? belki boşansa başına alakasız bir sebepten başka bir iş gelecek. bunu da bilemeyiz elbet. o yüzden biz sadece görüş bildirebilirz. onu hiç bir kararında etkileme hakkına sahip değiliz. zaten başaramayız da.. herkes ben olsam diye başlıyor zaten. olması gereken de bu..

bu kısmına sonuna kadar katılıyorum.

Siz hala benim başka bi şehirde oturmak istemem mi sorun diye düşünüyorsunuzzz...
Attığı dayak gidiyorumlar falan hiiççç sebep değil yanii boşanmayaa...
Sorun sizsinizzz yanii pesssss :1shok:

Eee o zaman dayağa devam..
Çaresiz bi kadın değil bu,işi var,eğitimli,ailesi modern yapıda..
sırf yuva bozulmasın diye onursuz bir hayat yaşamak bence çok çirkin.
üstelik boşanmak isteyen kocası..?????
kendi başınıza gelince veya gelmek üzere şu anda,boşanamadığınız için,genelleme yapmayın..
siz yapamıyorsunuz diye,bütün kadınlar böyle değil..

Verecek cevap bulamayınca klsik tavırdır bu..
"Ayy artık bişey yazmayacağım"
ister yaz ister yazma arkadaşım..
adamın sebebi vardır da dövmüştür diyen bir kadın da bence dayak yemeyi hakediyodur...!
bu durumda sizde dayak yediğinizde oturup şunu düşünürsünüz öyle mii

"ne hatam var acaba,kesin bir hatam vardır,yoksa asla dövmez kocam"

ben burda dayak yemenin hakedilebileceği ya da dayak yiyen bir kadının evliliğine devam edebilmek için yollar araması gerektiğini savunan insanlar hakkında şunu düşünüyorum :

kendileri de dayak yiyorlar. çekip gidemiyorlar, boşanacak, düzen değiştirecek cesareti gösteremiyorlar. kendi kendilerine "ben bırakıp gidecek kadar cesur değilim" demek yerine "ben de çok üstüne gittim canım, ben kışkırttım" diyerek içlerini rahatlatmaya çalışıyorlar. sonra gelip bunu başka insanlara empoze ederek suç ortağı arıyorlar. biriyle paylaşınca, çekip gidemeyen sadece kendileri olmayınca yükleri hafifleyecek sanıyorlar. yaptıklarının normal oladuğuna kendilerini inandırmak istiyorlar. "bi tek ben dayak yediğim evliliği sürdürmüyorum, bak çoğu kadın bunu yapıyor". "kimin evliliği dört dörtlük ki!".

hani bir ortamda herkes sigara içiyorsa, sigaranın tüm zararlarını bilmenize rağmen, bunun üzerinde o kadar durmazsınız da normal birşey yapıyormuşsunuz gibi gelir. sigara içen tek insan siz olunca bu size üç dört katı rahatsızlık verir, her an sigarayı bırakmanız gerektiğini düşünürsünüz ya, aynen öyle

kim ne derse desin, ben bunu savunan insanların psikolojisinin bu olduğunu düşünüyorum.

alkisalkisalkis:alkisalkisalkisalkisalkisalkisQUOTE=jade;10981639]Siz hala benim başka bi şehirde oturmak istemem mi sorun diye düşünüyorsunuzzz...
Attığı dayak gidiyorumlar falan hiiççç sebep değil yanii boşanmayaa...
Sorun sizsinizzz yanii pesssss :1shok:[/QUOTE]

yediği dayak normal geliyor,boşanma sebebi olarak görmüyor arkadaş.eşinin ailesi ile aynı şehirde yaşamak boşanma sebebi diyor.zaten sana dayak atrak adam seni boşamış daha neyin mücadelesini veriyorsun ki.aynı şehre gittiğinde neler yaşıyacaksın hiç düşündünmü

Öncelikle sunu söyleyeyim, esinizi seviyorsaniz, onun ailesinede arada bir katlanabilirsiniz (sizi itip kalkmadiklari, laf sokmadiklari sürece).
Sosyal ve kültürel acidan farkliyiz, ortamlarini sevmiyorum demenize bir anlam veremiyorum, evlenirken bunlari göz önünde bulundurmaniz gerekiyordu, sonucta esiniz o ailenin bir mensubu, farkli yerden gelmemis.

Dahada önemlisi, sizin esinizin ailesiyle görüsmek istememe meselesi, esinizin size attigi dayaktan daha gereksiz bir mevzu.

Yani ben anlamiyorum, dayaga göz yumabiliyorsunuzda, esinizin hatrina ailesiyle görüsmeyi mi sorun ediyorsunuz?

Size nasil bir tavsiye versem bilemiyorum.. Sizde hatalisiniz bence. Ama en büyük hata esinizde.

Sabır yarabbi zorla laf arıyorsun anlaşıldı
Amacın ne söyler misin konuyu okuyup katkıda bulunmak mı,yoksa insanların yorumlarından yola çıkarak onlara saldırmak mı?
Ben fikrimi söyledim gittim.Aynı fikirde değilsen sen de insanların yorumlarına saldırmadan görüşünü savunursun.
Söylenecek çok söz var da bu konuşma saygı çercevesini aşar ben kapatmak istedikçe tahrik ediyorsunuz.
Göbeğimiz beraber mi kesildi hanfendi aynı görüşte olmak zorunda değiliz.
Lütfen daha fazla uzatmayın.
Bekara karı boşamak kolay derler ya öyle birşey sanırım seninkide.
Ayrıca şuana kadar hiç dayak yemedim eşimden.
İleride yer miyim o da beni ilgilendirir sizi değil !!!
Ayrıca bağdaştırdığınız şey de çok saçma ne yani burada boşanmasın diyenlerin hepsi dayak mı yiyor kocalarından,ezikler de o yüzden mi boşanamıyorlar.
Boşansın diyenler de dayak nedir görmemiş ama dayağa tahammülü olmayan kişiler mi oluyor?

Bence BOSANSIN ! diyenler cok dayak yemis ve artik bezmis olanlar oluyorr ...

Eee onlarinda canlari cok yanmis yaa .. Anliyorlarr .. -tatlicadiarzu-

hey allahım ya...daha neler okuyacağız.

bütün evlenecek kızlara şunu söylemek istiyorum ki,evleneceğiniz adam ağaç kovuğundan çıkmadı.

onun bir ailesi var ve siz istesenizde istemesenizde o aileyle görüşmek zorunda kalacaksınız.

ha aranızda çok büyük sorunlar ve kavgalar olur,konuşmazssınız o ayrı ama eşinizin ailesiyle

görüşmesini engeleyemezsiniz.aynı şekilde erkekte kadının ailesiyle görüşmesini engelleyemez.

konu sahibi arkadaşın durumuna gelirsek;şunu merak ettim.eşinin bulunduğunuz şehirde bir

işi yok mu? ya da sen çalışıyorum demişsin.gittiğiniz yerde iş bulma imkanın var mı?bunları gerçekten

merak ettim.şiddet konusuna gelince.arkadaşlarım yazılacak herşeyi yazmış.boşanıp boşanmamak

sana kalmış birşey ama kabullenmek çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…