Boşanıyorum perişanım

Dayakçı bir insan için tek neden olmaz. Birçok bahanesi olacaktır.
Gitsin peşine kul köle olsun ondan sonra da vay efendim anneme yan baktın, surat astın vs. birçok nedeni olacaktır. O bitse başka şeyler olacaktır bunlar bitmez diyorum da.
Gerçi konu sahibi için dayak sıradan olmuş artık. O gidip gitmeme konusuna takmış.
herkesin öncelikleri farklı demek ki.:hulya:

bu bölümde,başka bi topikte,''30 yaşında boşansam,beni bu yaşta başka kimse istemez' benzeri bi cümle kullanmışsın. çok yanlış bi düşünce!

gerçekten ne zaman aşık olacağın,hayatın karşına kimleri çıkartacağı hiç belli olmaz,'başka şansım yok,bu adamı çekeyim! diye düşünme..

35 yaşında boşanmak daha mı iyi ayrıca?? sen gerçekten bi mutlu son görebiliyo musun eşinle birlikte???

Durduk yere olmayınca dayak normal mi oluyor..?
ne yapmıştır mesela ne olursa dayak hak olur,ihanet,namussuzluk..?
karısı döven sonrada işine gelmiyorsa boşalım diyen adam eşini seviyor öyle mi..?
bazen kadınlaır yedikleri dayakları cidden hakettiklerini düşünüyorum..
kafasına kafasına vurmuş,hayvana vuramazsın ya gelir hesabını sorarlar sana..
insan bu karısı,gece koynuna girip yattığı kadın..

vereliniortak Böyle bir sevgi yok ki . Bağımlılıktan başka birşey değil.

adam bir de en ufak bir kavgada gidip anneciğinin eteklerine saklanıyor. kayınvalide de oğluma neden surat yaptın, eee döveyim bak şeni gelin edasıyla telefon açıyor..

kapı çekmece arıza bunlar.. kocan ve tüm sülalesinin bakırköy dolaylarında esaslı bir klinikte detaylı bir incelemeden geçmeleri lazım. oidipus kompleksini hala yenememiş bu adam besbelli.. evlenmeden anlamadın mı sen bunu?

herkesi tek tek okuyorum benim kararım hep netti eşimin ailesiyle aynı yerde oturmayacağım kocam bu fikre hep çıldırdı.Bizim şuanda şehrimizi değiştirmemiz zor ama eşim bu fikre dayanamıyor yanı ben hayatım boyunca gidemicekmiyim diyor yani gitmeme ihtimali onu deli ediyor ve her tartışmamızda bunu son cümle yapıp daha bi bağırıp çağırıp hırpalıyor babamla konuşacağım zor bir dönem olacak 30 yaşındayım yeniden hayata başlamam gerekecek ona söyledim sana kul hakkımı helal etmiyorum dedim

Madem anam anam diyeceksin ne diye evleniyorsun anlamıyorum ki . Otur annenle beraber. Bir insan eşinin ailesine saygı duyuyorsa bitmiştir, sevmek zorunda değil ki. Ben de arkadaşta şunu anladım, ailesiyle ilgili düşündüklerinden dolayı gerçekten acaba hakettim mi diye düşünüyor, hakedip hakedmediğini düşünme evresini bile yaşayabiliyorsan sağlıklı bir durum değil.
Oyyyyyyyy gerildim...

yazılan yorumların ve senin yazdıklarının hemen hepsini okudum eşin haddini iyice aşmış sen hatalı dahi olsan yediğin dayağı hak ettin anlamına gelmez.o zaman herkes istediğinde hakettiğinde karısını dövsün bumudur yani.eşin boşanalım diyorsa çokta diretme bir faydası olcağını sanmıyorum.kafasına koyduysa geri dönüü olmuyor erkekler biz kadınlara benzemiyor kafalarında bitiriorlar olayı.sonrada yollarına devam ediyorlar.bana söylenen söz hep şu oldu.ya bu deveyi güdersn ya bu diyardan gidersin.tercihim bende gizli.seninde öyle.buaraya ne yazılırsa yazılsın senin kafanda bir tercih vardır zaten.umarım hakkında doğru tercihtir ve hayırlısıdır.

bence sen şapkanı önüne koyup,neden boşanmak istemiyorum diye düşünsen daha güzel sonuç alırsın. aşığım diyerek ancak kendini kandırıyorsun..
bitmiş evlilikleri maddiyat,ocuk ..vs gibi sebeplerden sürdüren bayanlara bir çoğumuz ağzımızı açmadık,açamadık.. ama sana bu kadar insanın tepki gösterme sebebi seni o evde tutan hiçbir şeyin olmamasına rağmen, o evde kalmak için diretmen..

bizim toplumumuzda maalesefki kadınlar arasında sosyal sınıflanmalar mevcut..
first class'ı ekonomik gücü ne olursa olsun "evli kadınlar" oluşturuyor.
orta sınıfı evlilik yaşına gelmiş ama evlenmemiş bekat kadınlar..
alt tabakada ise dul bayanlar var. hep bu itibar kaygısıyla bitmiş evlilikleri sürdürüyoruz imkanlarımız olmasına rağmen.. hatta öyleki o evliliği sürdürebilmek için aşığım vs diye kendimizi rahatça kandırabiliyoruz. evliliği, bir erkeğin isminin altında olmayı prestij meselesi olarak görüyoruz. aman bir evlenelim de kiminle olursa olsun, ya da aman dul demesinler de varsın her gün dayak yiyeyim, aldatılayım, sevgi,saygı olmasın, cehennem azabı çekeyim bu dünyada , her gün bir hayvanla aynı yatağa gireyim..

kadınlar insan olduğunu unutup,kendilerini erkeklere peşkeş çektikleri müddetçe daha çok eziliriz biz...
düzgün evliliği olanlarla, imkansızlıklar dahilinde mutsuz evlilikleri sürdüren bayanları tenzih ediyorum(hariç tutuyorum)

dayağın çıkış sebebi o şu bu farkerdermi. bugün anne olayı olur yarın ,şunu bana neden dedin olur,öbürgün,,neden bunu yaptın olur.
bunu yapan adam için neden yoktur. dellendimi sinirledimi,,,dayağa girişir.
ve
,hafife alıyor aksine. hemde çok hafife alıyor..
dayak devam edecek.çünkü,arkadaş bunun için çare aramıyor.

Ben olayı çözdüm..

Şimdi kocası evlenmeden önce annesiyle aynı şehirde yaşama konusunu açtı bizim kız hayır dedi..
Neyse dedi kocası evlendikten sonra razı ederim, evlendiler 1-2 söyledi bizim ki yine hayır dedi..
Kavga ettiler adam ağoır konuştu kız yine hayır dedi..
Eee son çare adam tekme tokat girişti birkaç kez ama nafile Nuh dedi Peygamber demedi kız..
Adam da napsın en son çare boşanalım dedi ve çok ciddii..
Dayaksa dayak, tehditse tehdit her yolu denedi ama olmadı sen de amma inatçısın ha..

Boşayacakk bence çok kararlı..

Bence böyle..:)
Yani eğer kabul etmezsen boşayacak seni ne yaparsan yap çünkü dayaktan da anlamıyorsun sen yine hayır diyorsun...Tek çare seni boşaması kabul etmezsen..

Amma gözü kara adammış be, ne anne aşkı varmış ya..

Esinin ailesiyle ayni evde oturmaktan mi ?

Yoksa ayni sehirde oturmaktan mi bahsediyorsun ?

Yani esini dogurup büyüten ailesinden bu kadar nefret etmen bana cok ANORMAL geliyorr ...

Ben esimin bütün sülalesini sevdigim icin ve onlar tarafindan da ilgi ve sevgi gördügüm icin , afedersin ama bana tuhaf geliyor ...

Istenmeyen gelin misin ?

Aile seni ret mi etti ?

Yani söyle bir durum var ..

Ben de olsam ilk etapta düzen kurdugumuz bir yerden kalkip hic tanimadigim bir cevreye girmek istemem ...

Ama esimle mutluysam ki sizde bu yok gördügüm kadariylaa ..Dayaktan dolayi o kanaatteyim ..

Esimle mutluysam dünyanin her yerine giderim ARKADAS ...

Ayrica onun ailesi artik benim de ailemdirr ..

esinin ailesi size cok mu uzak gidememekten korkuyor yada siz cok mu baski yapiyorsun gitme diye??birde maddi durumuzun vs.esinizden daha ust bir konumdaki mi?sizinle rekabet halinde sanki ve bunu da siddete donusturmus.bize biraz daha ayrintili yazarsaniz sevinirim..30 yas ne ki isin ve maddiyatin varsa.ileride cocugun oldugunda da cocugunu bahane edip mutsuz bir evlilikte kurek cekip dururken cocuguna da cektireceksin..

Ay lütfen artık ya ben anlatmak istediklerimi anlattım,daha da birşey yazmayacağım.Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın.
Siz kadınların yedikleri dayakları hakkettiklerini düşünmüşsünüz ya ben de aynı şeyi düşünüyorum bazıları ancak dayaktan anlıyor !!!

Eger herseye ragmen ben bu evliligi yürütcem diyorsan esinle elele verip :

Öncelikle bir psikologa gitmenizi tavsiye ederim ..

Aile veya evlilik danismanidan da evliliginizi kurtarmaniz acisindan neler yapabileceginizi ögrenebilirsinizz ..

Esinize bosanmadan önce bir de bunlari denemeyi teklif edebilirsin ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…