- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi morgana_aa
-
Cünkü dayagin ortaya cikis sebepleri bunlarrr ...
Esi onun kendi ailesini sevmedigini , benimsemedigini düsünüyorrr ...
Bu nedenlee onlarin yanina gitmek istiyorr .
Dayagin cikis noktosina takilmis arkadasin kafasi ...
Hafife almiyorrr askine ...
Cözüm ariyorrr ...
Haklısın canım söylediklerine katılıyorum da burada tek taraflı dinliyoruz.Ben inanmıyorum durduk yere adamın gideceğiz lan dahi pata küteee dayağa giriştiğine.Bence adamın bi yerden sonra ailesininin gelip gitmemesi ya da eşinin onlara karşı bu olumsuz düşünceleri tak etti ve çareyi son kozu olan boşanma fikrini ortaya atmak da buldu. Kendinde de bazı hatalar olmasa sanırım bu şiddet karşısında arkadaşımız da ilk olarak boşanmayı düşünürdü.Oh be gidersen git,ben burada kalıyorum bundan sonra hayatıma bakarım derdi.Demek ki seviyor ve her zaman burada anlattığı gibi bir adam değil.
bak morgana bir kere o adam kafaya koymuş seni boşayacak..adam böyle bir sebepten boşanma kelimesini ağzına alabiliyorsa niyeti bu demektir. bence boşa kürek çekiyorsun.
öyle ilginç şeyler yazdın ki... insanın aklına bin bir türlü seneryo geliyor..sen bu adamı zorla mı oturttun nikah masasına da daha 8 ayda anam anam diye zırlıyor.sana verdiği sözden dönüyor. durumum iyi demişsin, maddiyatınla falan mı etkiledin sen bu adamı dıye aklına geliyor insanın..
çok arıza erkekler gördük de daha 8.ayda karısıyla oynaşmalara doyamamışken, anam anam diye zırlayan adam karısıyla mutlu değildir diye düşünüyorum.
artı "DAYAK" ya bu mevzuya önceden değindim diye değinmek istemiyorum ama kızım senin psikolojin ya kapı gibi sağlam ya da sen çoktan feci şekilde çıldırmışsın haberin yok. bisiklete binmekle bunu eş değer görüyorsun ya bir de sana elektro şok falan versinler aklın başına gelir belki..
farkında mısın bilmiyorum ama o maganda kocanın yanında can güvenliğin tehlikede..
ikna edemezsin ya oldu da ettin,boşanmadınız.. bir çocuğunuz olacak,el kadar bebekken onu da hırpalamaya başlıcak belki de kocan.. kadına vurabilecek kadar aciz ve şiddet eğilimli biri çocuğu niye hırpalamasın ki.. nasıl dayanacaksın o zaman, gözünün öününde çocuğunun ağzını burnunu kan çanağında çeviridiğinde o adam?
sen bunlara rağmen bu adamdan neden vazgeçemiyorsun? aşk deme bana, hepimiz ne oldugunu biliyoruz. birşeyine tutkunsun sen bu adamın ama adı aşk değil bunun.. düpedüz saplantı,bir tür sapıklı,rahatsızlık seninki... sağlıklı bir gönül meselesi değil..
ister kız, ister gücen, yazmak zorundaydım kendi vicdanım için...
Cünkü dayagin ortaya cikis sebepleri bunlarrr ...
Esi onun kendi ailesini sevmedigini , benimsemedigini düsünüyorrr ...
Bu nedenlee onlarin yanina gitmek istiyorr .
Dayagin cikis noktosina takilmis arkadasin kafasi ...
Hafife almiyorrr askine ...
Cözüm ariyorrr ...
hele şükür arkadaşım..ben başka diyarda daha mutlu olacağıma inanmak istiyorum deveyi güdemedik ben elimden geleni yaptım
herkesi tek tek okuyorum benim kararım hep netti eşimin ailesiyle aynı yerde oturmayacağım kocam bu fikre hep çıldırdı.Bizim şuanda şehrimizi değiştirmemiz zor ama eşim bu fikre dayanamıyor yanı ben hayatım boyunca gidemicekmiyim diyor yani gitmeme ihtimali onu deli ediyor ve her tartışmamızda bunu son cümle yapıp daha bi bağırıp çağırıp hırpalıyor babamla konuşacağım zor bir dönem olacak 30 yaşındayım yeniden hayata başlamam gerekecek ona söyledim sana kul hakkımı helal etmiyorum dedim
herkesi tek tek okuyorum benim kararım hep netti eşimin ailesiyle aynı yerde oturmayacağım kocam bu fikre hep çıldırdı.Bizim şuanda şehrimizi değiştirmemiz zor ama eşim bu fikre dayanamıyor yanı ben hayatım boyunca gidemicekmiyim diyor yani gitmeme ihtimali onu deli ediyor ve her tartışmamızda bunu son cümle yapıp daha bi bağırıp çağırıp hırpalıyor babamla konuşacağım zor bir dönem olacak 30 yaşındayım yeniden hayata başlamam gerekecek ona söyledim sana kul hakkımı helal etmiyorum dedim
Durduk yere olmayınca dayak normal mi oluyor..?
ne yapmıştır mesela ne olursa dayak hak olur,ihanet,namussuzluk..?
karısı döven sonrada işine gelmiyorsa boşalım diyen adam eşini seviyor öyle mi..?
bazen kadınlaır yedikleri dayakları cidden hakettiklerini düşünüyorum..
kafasına kafasına vurmuş,hayvana vuramazsın ya gelir hesabını sorarlar sana..
insan bu karısı,gece koynuna girip yattığı kadın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?