- Konu Sahibi morgana_aa
-
Kusurabakma arkadaşım..
Ne yani dayak yiyen otursun öyle mi?
Ne mecburiyetim var ya..?
Hiç samimi gelmiyorsunuz bana..Dayağı normal bir davranış gibi karşılamanız çok komik...
Ortada çocuk olur, gidecek yeri olmaz, ekonomik özgürlüğü olmaz, kocası da pişmandır köpek gibi yalvariyordur ben ettim sen etme diye hadi belki bir derece anlarım yuvayı kurtarma çabasını..
Konu benim konum değil,sorun benim sorunum değil bende sizin gibi sadece fikrimi belirtiyorum..
Herkes boşanması için bişeyler yazmış...bende ilk önce onu yazardım ama konuyu bakınca ve arkadaşın devam eden yorumlarını okudukça boşanmak istemediğini anladım..
O dayağı sineye çekmiş zaten.Ben bunlara istinaden yazdım.
Dayak yiyen otursun diye birşey söylemedim.Anlatmak istediğim boşanmak istiyorsa bırak gitsin,geri gelen o olacak ve eğer istiyorsa tekrar çabalayanda eşi olacak..
Dayağı normal bi davranış olarak görmüyorum.burada kendi hayatımı değil,konuyu açan arkadaşın yazılarını yorumluyorum dayağı normal gören de boşanmak istemeyen de arkadaşımız.İşte ben noktadan sonra destek verilmesi için yazdım onları
dayak yemissiniz sesiniz cikmiyor,bosanmakta istemiyorsunuz esinizde dedikleri her olmadiginda sizi dovecek peki bizden ne dememizi bekliyorsunuz??
esine karsi kendini haksiz mi goruyorsun dayak yemeni sineye cekiyorsun?sen alttan aldikca esin degismeyecek yazik ki!
bir ark.yakini cok hos ayni zamanda iyi bir kariyere sahip bir bayanmis..esinden devamli siddet goruyormus bunuda 1 kisi haric herkesten sakliyormus.cok seviyorum dovsede ayrilamam diyormus.biz bayanlar aciyi fena seviyoruz sanirim..
valla siz, hala eşiizin anne olayına takmışsınız. dayağı hiç önemsemiyorsunuz.
yazdıklarınızdan bunu,
çok hafife aldığınızı görüyorum.. dayaktan çok anne problemi sizi üzüyor. garip gerçekten....
valla siz, hala eşiizin anne olayına takmışsınız. dayağı hiç önemsemiyorsunuz.
yazdıklarınızdan bunu,
çok hafife aldığınızı görüyorum.. dayaktan çok anne problemi sizi üzüyor. garip gerçekten....
bir karikatür vardı. adam belediye otobüsüne binmiş, ağlayarak şoförle konuşuyor. "ya nolur sanki bostancıdan geçseniz, zaten hayatta hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor, nühüüüü"
sen bostancıya gitmek istiyorsun arkadaşım ama bindiğin otobüs üsküdar otobüsü. bu otobüs bostancıdan geçmiyor. sen kendini öldürsen de geçmez.
ya iner başka bir otobüse binersin, ya da üsküdara gidersin. üçüncü bir seçenek yok.
bak morgana bir kere o adam kafaya koymuş seni boşayacak..adam böyle bir sebepten boşanma kelimesini ağzına alabiliyorsa niyeti bu demektir. bence boşa kürek çekiyorsun.
öyle ilginç şeyler yazdın ki... insanın aklına bin bir türlü seneryo geliyor..sen bu adamı zorla mı oturttun nikah masasına da daha 8 ayda anam anam diye zırlıyor.sana verdiği sözden dönüyor. durumum iyi demişsin, maddiyatınla falan mı etkiledin sen bu adamı dıye aklına geliyor insanın..
çok arıza erkekler gördük de daha 8.ayda karısıyla oynaşmalara doyamamışken, anam anam diye zırlayan adam karısıyla mutlu değildir diye düşünüyorum.
artı "DAYAK" ya bu mevzuya önceden değindim diye değinmek istemiyorum ama kızım senin psikolojin ya kapı gibi sağlam ya da sen çoktan feci şekilde çıldırmışsın haberin yok. bisiklete binmekle bunu eş değer görüyorsun ya bir de sana elektro şok falan versinler aklın başına gelir belki..
farkında mısın bilmiyorum ama o maganda kocanın yanında can güvenliğin tehlikede..
ikna edemezsin ya oldu da ettin,boşanmadınız.. bir çocuğunuz olacak,el kadar bebekken onu da hırpalamaya başlıcak belki de kocan.. kadına vurabilecek kadar aciz ve şiddet eğilimli biri çocuğu niye hırpalamasın ki.. nasıl dayanacaksın o zaman, gözünün öününde çocuğunun ağzını burnunu kan çanağında çeviridiğinde o adam?
sen bunlara rağmen bu adamdan neden vazgeçemiyorsun? aşk deme bana, hepimiz ne oldugunu biliyoruz. birşeyine tutkunsun sen bu adamın ama adı aşk değil bunun.. düpedüz saplantı,bir tür sapıklı,rahatsızlık seninki... sağlıklı bir gönül meselesi değil..
ister kız, ister gücen, yazmak zorundaydım kendi vicdanım için...
Cünkü dayagin ortaya cikis sebepleri bunlarrr ...
Esi onun kendi ailesini sevmedigini , benimsemedigini düsünüyorrr ...
Bu nedenlee onlarin yanina gitmek istiyorr .
Dayagin cikis noktosina takilmis arkadasin kafasi ...
Hafife almiyorrr askine ...
Cözüm ariyorrr ...
bu 2. dayağı yüzümü kapadım koltuğa doğru kafama çok vurdu bacaklarıma vurdu nasıl vurduğunu görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?