Boşanıyorum perişanım

Konu benim konum değil,sorun benim sorunum değil bende sizin gibi sadece fikrimi belirtiyorum..
Herkes boşanması için bişeyler yazmış...bende ilk önce onu yazardım ama konuyu bakınca ve arkadaşın devam eden yorumlarını okudukça boşanmak istemediğini anladım..
O dayağı sineye çekmiş zaten.Ben bunlara istinaden yazdım.
Dayak yiyen otursun diye birşey söylemedim.Anlatmak istediğim boşanmak istiyorsa bırak gitsin,geri gelen o olacak ve eğer istiyorsa tekrar çabalayanda eşi olacak..
Dayağı normal bi davranış olarak görmüyorum.burada kendi hayatımı değil,konuyu açan arkadaşın yazılarını yorumluyorum dayağı normal gören de boşanmak istemeyen de arkadaşımız.İşte ben noktadan sonra destek verilmesi için yazdım onları

morgana kendine sözmi verdin bu adamın her yaptığını sineye çekeceğim diye okumuş bir kızsın birde mesleğin var elalem ne der takıntısımı var sende ?

kapılar kapanınca dayak yiyende sensin ,mutsuz olanda sensin

fazlada gurur meselesi yapma ,

karar vermen gerek
bu senin hayatın canım!!!
boshayallersmile

hanımlar,
başka bir konuda bu konuda bolca nefesimi tükettim. kadın "belki sen de dayağı haketmişsindir" diyenlere çemkireceğine, "ezdirme kendini, ayağa kalk" diyen bana çemkirdi.

deniz_güneş'in dediği gibi, nasıl olsa bu kadın da dayak yemekten şikayetçi değil, boşuna kötü olan siz olmayın bence.

arkadaşım, birgün kocanın aslında seni hiç sevmediğini anladığında da oturup ağlama. seven insan sevdiğini bu kadar hor görmez, bu kadar aşağılamaz. sen sadece onun da seni seviyor olmasını istiyorsun ama ortada ne sevgi var ne saygı. bu rüyadan ister bugün uyanırsın, ister 1 yıl sonra ister 10 yıl. sen bilirsin.

bir karikatür vardı. adam belediye otobüsüne binmiş, ağlayarak şoförle konuşuyor. "ya nolur sanki bostancıdan geçseniz, zaten hayatta hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor, nühüüüü"
sen bostancıya gitmek istiyorsun arkadaşım ama bindiğin otobüs üsküdar otobüsü. bu otobüs bostancıdan geçmiyor. sen kendini öldürsen de geçmez.

ya iner başka bir otobüse binersin, ya da üsküdara gidersin. üçüncü bir seçenek yok.

Son düzenleme:

tamam canıım..

arkadslar tum kk kasınları burada vallahı bu yazıyı okuyor. sıddet goren kardesım sen hala elımden gelenı yaptım demek ıcın katlanıyorum gıbı ımada bulunmussun lutfen su yazdıklarını sen okuda bır gor yeterınce elınden gelen seyı yapmamamısmısın.
100 kısı yorum yapmıs senın yazdıgın 3 tane acıklama kısa kısa. kendıne bunu yasatmayı kabul edıyorsan dıret daha fazla sıddet goreceksın. ıcımız rahat etmedıgı ıcın sana bosanman yonunde bılgı verıyoruz bazılarımızda tecrubelerınden bahsedıyor karar yıne senın . aılene bahset.

yok canım biz kadınlar değil bazı kadınlar...
sonrada ezildik büzüldük, ezdirme kendini sende
akannehirakannehirakannehir

Son düzenleme:
Ben artık ' eşim hem dayak atıyor hem boşanmak istiyor, ben onu seviyorum, yuvamı kurtarmak için ne yapmam lazım' diyenlere şaşırmıyorum.
Yine de diyorum ki burada bir yuva olduğuna emin misin?
Şaşırmamayı öğrendim de belki bin defa sordum yine de anlayamıyorum bu nasıl bir duygu:umursamaz:

Madem seviyorsun peşinden gideceksin başka çaren mi var.

Haklısın Oki de.....................

Bence bu evlilik nasıl kurtarılır ona kafa yormamız lazım bu saatten sonra çünkü biz farklı bir yerdeyiz arkadaş öbür uçta..:sinifsinif:

Biz anlamadık hala ya da anlamak istemiyoruz ama arkadaş dayağı zaten sineye çekmiş..Biz de boşverelim dayağı şimdi:)))))))))))))))))..:sinifsinif:

Yani kayınvalideyle aynı şehirde nasıl yaşanır, iyi yanları kötü yanları nelerdir, kayınvalide nasıl sevilir, nasıl yakın davranılır, ya da annesiyle aynı şehirde yaşamak isteyen koca nasıl vazgeçirilir, bunun için ne gibi tecrübelerimiz var vs..bunlar hakkında bilgi verelim bence..

ıyi paylaşımlar :)turkbayragi

Cünkü dayagin ortaya cikis sebepleri bunlarrr ...

Esi onun kendi ailesini sevmedigini , benimsemedigini düsünüyorrr ...

Bu nedenlee onlarin yanina gitmek istiyorr .

Dayagin cikis noktosina takilmis arkadasin kafasi ...

Hafife almiyorrr askine ...

Cözüm ariyorrr ...

Son düzenleme:
Dayağın çıkış noktasına takılmışta arkadaş, DAYAK ÇIKIŞ NOKTASI DEĞıL,bunu anlaması lazım her iki tarafında. Konunun ne olduğu bile mühim değil. Hiç bir neden haklı göstermiyor bu durumu. Arkadaşın hata yaptığını düşünelim hadi, dayağı hakettin mi o zaman arkadaşım, kimse haketmez.

Olayı özetleyen çok iyi bir örnek oldu.
Biz ne desek boş aslında.Arkadaş kararını çoktan vermiş.
Duymak istediklerini söylememizi,içini döküp rahatlamak rahatlamak istiyor.
Yoksa dayağı yediği halde eşinin kolu kırıldığında ona hala güler yüzle hizmet de bulunmazdı.

eşimle tartıştık o da zaman ailesinin yanındaydı ben kızgınlıkla seni istemiyorum artık dedim o da gitmiş ailesine bütün aramızda geçenleri özel hayatımızı anlatmış kayınvalidem beni aradı senin annenler niye size gelmiyor sen oğluma konserde niye surat yaptın sen bizi istemiyorsun dedi ben sizden daha farklı bir yaklaşım beklerdim bunlar benimle kocam arasındaki şeyler siz karışmayın dedim

bak morgana bir kere o adam kafaya koymuş seni boşayacak..adam böyle bir sebepten boşanma kelimesini ağzına alabiliyorsa niyeti bu demektir. bence boşa kürek çekiyorsun.

öyle ilginç şeyler yazdın ki... insanın aklına bin bir türlü seneryo geliyor..sen bu adamı zorla mı oturttun nikah masasına da daha 8 ayda anam anam diye zırlıyor.sana verdiği sözden dönüyor. durumum iyi demişsin, maddiyatınla falan mı etkiledin sen bu adamı dıye aklına geliyor insanın..

çok arıza erkekler gördük de daha 8.ayda karısıyla oynaşmalara doyamamışken, anam anam diye zırlayan adam karısıyla mutlu değildir diye düşünüyorum.
artı "DAYAK" ya bu mevzuya önceden değindim diye değinmek istemiyorum ama kızım senin psikolojin ya kapı gibi sağlam ya da sen çoktan feci şekilde çıldırmışsın haberin yok. bisiklete binmekle bunu eş değer görüyorsun ya bir de sana elektro şok falan versinler aklın başına gelir belki..
farkında mısın bilmiyorum ama o maganda kocanın yanında can güvenliğin tehlikede..
ikna edemezsin ya oldu da ettin,boşanmadınız.. bir çocuğunuz olacak,el kadar bebekken onu da hırpalamaya başlıcak belki de kocan.. kadına vurabilecek kadar aciz ve şiddet eğilimli biri çocuğu niye hırpalamasın ki.. nasıl dayanacaksın o zaman, gözünün öününde çocuğunun ağzını burnunu kan çanağında çeviridiğinde o adam?

sen bunlara rağmen bu adamdan neden vazgeçemiyorsun? aşk deme bana, hepimiz ne oldugunu biliyoruz. birşeyine tutkunsun sen bu adamın ama adı aşk değil bunun.. düpedüz saplantı,bir tür sapıklı,rahatsızlık seninki... sağlıklı bir gönül meselesi değil..

ister kız, ister gücen, yazmak zorundaydım kendi vicdanım için...

bu siteyi takip ettiğim 2 yıla yakın süredir buna benzer o kadar konu açıldı ve o kadar yorum yapıldı ki...
bi tarafda hala neden sineye çekiyosun git boşan ne duruyorsun ...bi tarafda yuva kolay mı kuruluyor yorumları ..şuna dikkat ettim ki derdini anlatan kişilerin zaten aldığı kararlar belli yapılan yorumlar o kişiyi etkilemiyor ki belki böylede olmalı herkes ne yaşıyorsa sonucuna iyi veya kötü katlanamalı..
bu olayda da böyle sana şu yap veya yapma diyemiyorum herkesin kişiliği farklı olduğu gibi
olayları kaldırma dereceside farklıdır... o yüzden kararını yadırgamıyorum burada olmaz dediklerimi bile gördükden sonra

vereliniortakvereliniortak

dayağın çıkış noktası annesi mevzuu değilki..
dayağın çıkış noktası adam şiddet eğilimi gösteren bir psikopat oluşu ve karısını hiç sevmeyişi...
annesi olayı sudan sebep..

kaç kişi böyle bir sebepten dayak yedi sorarım evli bayanlara?

öncelikle buraya konu actıgınıza göre şu andada online ' sınız ve okuyorsunuz ..umarım herkesın yorumunu tek tek okuyorsunuzdur...

siz gururunuzu ve dayak yemeyı geçmiş '' ben asla kaynanamla görusmem samimi olmam , mesafeli olurum , sadece ben istediğim zamanlarda görusurum !! diye dusunen bır kadınsınız sanırım...

ve konuları da eksık anlatıyorsunuz bence...

ukalalık yapmak ıcın yazmıyorum herkes fıkrını yazıcak sanırım...7 yıllık evliyim ilk 3 yıl bende cok sorunlar yaşadım...tamamen kültür farkından kaynaklanıyor...eşimi sevdım ama herkes ailesını secemıyor ne yazıkkı aılesını hıc sevemedım hala sevmıyorum...evlilik cok zor bir kurum ki farklı iki insan 1-2 yıl içinde birbirlerini tanımaya çalısıp aynı evı paylasmak zorundalar ılk yıllar olur ufak tefek seyler ama eşiniz ailesine cok düşkün belli onu değiştiremezsiniz...uğrraşmayında zaten....çalışan bır bayansınız...aksam eve gelince yemegı hazır olsun ıster cunku öyle alışmış....ve bırden degısık bır hayata gırıyor...ben yınede uzun uzun dusunun ama sonu yok derim...

ama tekme tokat dayak yıyecek kadar ( yazarken bıle tüylerım dıken dıken oluyor ) bir kavga varsa ortada cidden durum vahim bence hanfendi....yuva yıkmak cok kolaydır...ama burdakı herkes dayak işin içine girmeseydı boşanın demezdi...

eşim bana daha elini bile kaldırmamıstır...ana bir yana eş bir yanadır...önce bunu anlatmanız lazım...ama benım basıma allah korusun böyle bır sey gelseydı bırakın gıtmeyı onu tutar kolundan kapı dısarı ederdım....öncelıkle bunu bılmelerı gerekıyor erkeklerın...

Son düzenleme:
ne güzelki çocuğunuz yokmuş.. arada bende gitmek bitirmek istiyorum ama kızımın hatrına susup içime atıp hatta bazı günler banyoya gidip havluyu ısırarak sessizce ağlayıp içime atıyorum.. bence bu bir şans en azından ayak bağı yok.. yuva yapmakta yıkmak kadar zor biliyorum ama başta nasıl gidiyorsa hep öyle devam ediyor inan... hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…