Boşanıyorum perişanım

mrhb evlenmeden bunlari biliyormuydun ? kultur degi$ikligi felan.. mutlaka biliyordun insan evlencegi ki$iyi tanir, ailelerin uyumu çok onemlidir, "ben oglani alayimda, ailesi sonraki i$.." bu du$unceyle evlenilirse sonuç husran olur. bunlari onceden du$unup olçup biçecektin, bir yuvayi yikmak kolaydir, sakin kafayla du$un, veya birlikte ciddi $ekilde konu$un, daha 8 aylik evlisiniz mafoldumben yazik.. hakkinizda hayirlisi olsun

adam seni dövmüş boşanmak istemiyorum diyorsun.buna göz yumarsan yarın birgün seni çocugunun yanında bile yapar. kendine olan saygın varsa bu adamdan boşan derim.bi tokat yüzünden ayrılan var.

tatlim kirilma sakin ama ben senin kocana oyle temiz bir dayak atarim ki kötükedihüso ailesine bu kadar asiksa birak gitsin...ne kadar nazli bir adam yaa...Allah biliyor da bana boyle bir koca vermemis sanirim, hic cekemem, ben rest cekebilenlerdenim sen de boyle ol canim. bosanmak istiyosan bosan seni tutan yok de...ki bu tur sebepler yuzunden esinin senden bosanacagini sanmiyorum zaten blof yapiyor bence. anneni istiyorsan al esyalarini git seni tutan yok de gitsin bakalim ne olacak, annesini bu kadar cok seviyorsa seninle evlenmeseydi o zaman...niye cekiyorsun bu adami anlamis degilim. seni uzmedisine izin verme. ayrica belki bana gaddar diyeceksiniz ama esinin kolunun kirilmasina hic uzulmedim, sana el kaldirmis cunku...bu ona bir ders olsun...ayyy gece gece icim sisti yaa boyle adamlara cok sinir oluyorumm klava: kizlar kendinizi ezdirmeyin bes kurusluk adamlar icin. bu dunyada en onemli sey sizsiniz unutmayin. hic biri icin uzulmeye degmez inanin

ya bu nedir ya.bu kadıncağız tam bir komedi.delikafadulden kendisine onlarca mesaj yazılıyor ama o sadece kendisi yazıyormuş havalarındaCADIARZU.kimsenin yazdığını okumuyor ya da önemsemiyor.günlük yazmış sanki bayan bugün şu oldu bugün bu oldu...
bence bu kadını ciddiye almayın arkadaşlar sinirlerimi oynattı gece gece ya...offffklava:
o kocan olacak adam da sana iyi katlanıyo bence.

Tamamen haklısın..

Arkadaş günlük tutar gibi arada gelip yazıp gidiyor..kafamçokkarıştı

Ne yazılanları okuyor ne cevap veriyor..kafamçokkarıştı

Sadece kendi çapında günlüğüne yazıp, kafasını dağıtıp gidiyor..kafamçokkarıştı

Bizim gibi saf üyeler:kedi: de kendini parçalıyor böylesi bir durum karşısında..

Neyse gelsin kendi kendine yazsın gitsin canım boşver zaten yorum falan da yapılmıyor artık topiğe..:1closedeyes:

Komediye döndü olay çünkü..kaydirigubbakcemile3

ister günlük tutar gibi yazarım ister yazmam ben sizin yazdıklarınızı eleştiriyor muyum moral bulmak için yazıyorum herkeside okuyorum olumlu yada olumsuz saygın bir şekilde yorum yapan herkese teşekkür ederim

hayatttan bıktım herşey kötü kocamdan bıktım nasıl bir hata yapıpta evlendim kocam bukalemun gibi evlendikten sonra değişti.Bu sıkıntıdan nasıl çıkıcam.Kocamın umrunda bile olmayan bir evlililiğim oldu hayattan zevk almıyorum artık dayanacak gücüm yok merak edenler için kayınvalidem hala evde ve biz 3 ümüz yaşıyoruz ayağımı uzatma özgürlüğüm bile yok bıktım

bu iş uzun sürmez hiç merak etmeyin.oğlancağız kafaya koymuş annemde annem yalnış burada işte

kayınvalidem gitti bu sabah kayınvalideme surat yaptım bazen hiç konuşmadım eşimle hiç iletişimimiz kalmadı valla hepsinden bıktım misafire surat yapılmaz ama kocamla aram zaten kötü iletişim yok bir de evde misafir yatılı 13 gün oldu işkence oldu bana bu. kocama dedim uygun bir dille yanımda karımda var babam memlekette yalnız kalmasın gerek yok kalmana diye söyle zaten kocam anlayışlı biri olsaydı bizi bu hale getirmezdi neticede ben kötü oldum onları gözden çıkarmıştım belkide bu yüzden öyle davrandım eşim annesine surat yaptığım için hiç konuşmuyor içinden gelmiyormuş konuşmak benimle ne yapıyım canımdan daha önemli değilya canımı çıkardılar zaten

peki morgana neden artık seni istemdiğini sürekli belli eden bir adamla yaşamak için ısrar ediyorsun ? sana bu kadar kötü davranmasına izin veriyorsun. annesine iyi davransan bunca olaydan sonra sana iyi mi davranacaktı?

ısrar etmiyorum boşandığımda ben herşeyi yaptım vicdanımında rahat olmasını istiyorum.Ayrı yatmak istediğini söyledi yani yaptıklarından hiç bir pişmanlık duymuyor boşanmaktan başka çarem kalmadı istemeyen biriyle yaşamak o kadar zorki Allah kimseye vermesin herkese merhamet ve vicdan versin erkeğin istememesi daha yıkıcı biliyor musunuz onur kırıcı giyinmek süslenmek istemiyorum kendimi kadın gibi hissetmiyorum sıradan gününü yaşayan bir ölü oldum

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
peki morgana neden artık seni istemdiğini sürekli belli eden bir adamla yaşamak için ısrar ediyorsun ? sana bu kadar kötü davranmasına izin veriyorsun. annesine iyi davransan bunca olaydan sonra sana iyi mi davranacaktı?

vicdanının rahat etmesi için daha ne yapması gerekecek eşinin. dayak yemişssin,aşağılanmalarına katlanıyorsun,seni sevmediğini söyleyerek gururunu da kırıyor...bundan sonra bence bir öldürmesi kalıyor allah korusun... senin vicdanın rahat olsun yapılmaması gerekenleri bile yapmışsın.

allahım inanamıyorum yaşadıklarımız çok benziyor ama bizde çok şükür şiddet yok benim eşiminde tek emeli kendi memleketine gitmek halbuki evlenırken bana bunun sözünü vermişti bunların hepsi aynı kardeş ama bilmiyorumda sırf bu yuzden eşi boşamaya kalkmak çok saçma belki blöftür ne demek sırf bu yuzden bosanmak ya o zaman kendi memleketinden bir kızla evleneydi orada hep beraber yasayalardı var ya o kadar sınır oluyorum kı boyle insanlara(kocam dahil) sankı bızım yasamak istediğimiz yeri ve ortamları seçme hakkımız yok bırak bakalım boşayabılıyor mu zate ha deyince hemen bosanamaz kı zaten bosama surundur

bizlerde kabahat anneler oğul büyütürken sensin derler.erkeğin dediği olur,vurduğunda yeri öpsün derler kadının sırtından sopa karnından sıpa inmesi derler eksik etektir bizim adımız saçı uzun aklı kısadır.ama bilmezlerki en aptal kadın en akıllı erkekten zekidir.bunu anladıkları zamanda işte böyle ezmeye çalışırlar .bu benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil görünen köye klavuzda gereksiz.(bu arada 50 msj tamamlamadığım için gitmiyomuş canım)

kayınvalidede gitti sıra konuşmaya geldi bu gece konuşacağım ama konuşmamın seyrini nasıl yapacağıma karar veremedim yanı onu yapmadın bunu yapmadın şöyle kırdın böyle döktün bunları o kadar çok konuştumki direkt boşanıcam demek nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…