- Konu Sahibi morgana_aa
-
eşimin ailesiyle sorunum yok kültürel olarak farklıyız onların sosyal ortamları bana göre değil bazen akrabalarının nasıl konuştuğunu bile anlamıyorum ve bunlarla sürekli yaşıcamı düşünemiyorum çok içiçe yaşıyorlar uzakta bunlar sorun değil ama eşim bütün akrabalarına çok düşkün o yüzden gitmek istemedim
ya bu nedir ya.bu kadıncağız tam bir komedi.delikafadulden kendisine onlarca mesaj yazılıyor ama o sadece kendisi yazıyormuş havalarındaCADIARZU.kimsenin yazdığını okumuyor ya da önemsemiyor.günlük yazmış sanki bayan bugün şu oldu bugün bu oldu...
bence bu kadını ciddiye almayın arkadaşlar sinirlerimi oynattı gece gece ya...offffklava:
o kocan olacak adam da sana iyi katlanıyo bence.
peki morgana neden artık seni istemdiğini sürekli belli eden bir adamla yaşamak için ısrar ediyorsun ? sana bu kadar kötü davranmasına izin veriyorsun. annesine iyi davransan bunca olaydan sonra sana iyi mi davranacaktı?
ısrar etmiyorum boşandığımda ben herşeyi yaptım vicdanımında rahat olmasını istiyorum.Ayrı yatmak istediğini söyledi yani yaptıklarından hiç bir pişmanlık duymuyor boşanmaktan başka çarem kalmadı istemeyen biriyle yaşamak o kadar zorki Allah kimseye vermesin herkese merhamet ve vicdan versin erkeğin istememesi daha yıkıcı biliyor musunuz onur kırıcı giyinmek süslenmek istemiyorum kendimi kadın gibi hissetmiyorum sıradan gününü yaşayan bir ölü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?