Boşanıyorum perişanım

--------------------------------------------------------------------------------
eşimle birbirimize aşık olarak evlendik ben gördüm tabiki ailesinin farklı olduğunu ama burnumun dibinde oturmayacaklarını düşünerek yanı bayramda seyranda tatilde görüşür biter gider diye düşündüm adam tutturdu ben ailemin şehrine gitmek istiyorum diye evlenmeden önce ben ona sizinkilerle aynı yerde oturmam demiştim

beni suçlamayın inanın çok çaresiz hissediyorum gitmek çok kolay maddiyatım iyi arabam var ailem modern insanlar. kayınvalidemle bir sorunum olmadı ama sosyal istemedim beğenmemek değil ama ben üniversite mezunuyum eşimde öyle ailesi hem kalabalık hem çok içiçeler hemde cahil ben onlarla bir yaşam istemiyorum yanı tatillerde bayramda sorun olmaz ama sürekli yaşamak istemiyorum

bu arada terapiste konuştum eşimin şiddet üzerine tedavi olması gerektiğini söyledi gece yatarken anneni niye çağırdın diye konuşurken kaltım kapıyı bir açtım kayınvalide kapının biraz ötesindeydi...

siz o kadıncağıza surat asmışsıız. oğlunun evinde kaldığı ,13 günü burnundan getirmişsiniz. onlarla sorunum yok diyorsunuz zaten. kadının size yaptığı bir şey yok. tek dediğiniz kapı dinlemesi. ki ondan bahsediyorsunuz,
.kadıncağızı, şikayet ediyorsunuz oğluna. insani bir davranış bu. ha bunun dışında ne yapmış bu zavallı kadın size.
oğlunun evine gelmiş. oğlu çağırmış. gelmem mi deseydi. karın baksın sana. o zaman derdikki ne biçim anne bu.kadını geldiğine ,geleceğine, bin pişman etmişsiniz.
tabii aslında baştan belliymiş amacınız.oğlanı aileden uzaklaştırmak. anca anneciğini ,ailesini bayramdan bayrama görüşecekler düşüncesiyle yaptığınız bir evlilik bu. neden, anne ,oğlunu bayramdan bayrama, görsün. sizle evlenince annelik bayramda bayrama anca görülme durumuna mı geliyor. çok yanlışınız var . bence eşinizin bu tavırları birazda sizin bu hareketlerinize ve düşüncelerinize..

Son düzenleyen: Moderatör:
lmaz: ya vallahi bütün sayfaları okumadım ama benim anladım kadarıyla sorun kayınvaldenlerr tabi eşin şimdi tabikide kaynanlarla aynı yerde oturmak zorunda değilsin kültür farkı var demişsin ee evlenmeden önce yokmuydu onu da geçtim bu adamdan dayak yemişsin ve hala ne yapayım diyosun canım yaaa bırak kaynanları falan adam dövmüş seni yaa bitti işte ya bu benim affedemiceklerimin arasında kocanda sevgi saygı olsa zaten el kaldırmazdı ee seygının bittiği yerde evlilikte bitmiştir bana göre sen kaynanaları falan boş ver kocanın yaptıklarını düşün bence onlar daha önemliguclubacismileguclubacismile

okypete arkadaşım benim kocam yetişkin bir insan ve onun yanında karısı var yani o bir öğrenci cocuk değil onun ayrı bir evi ailesi var ve yalnız yaşamıyor öyle kafasına esip ben geliyorum deyip gelemez eşimle konuştuk ben bu süreci kafamızı toplayalım düşünelim diye kal demiştim yoksa bu olanlardan sonra eşime film izlemek için kal demedim heralde zaten öyle bir psikolojide değilim evliliğimin bittiğini düşünerek kal dedim ama kayınvalidede eve gelince zaten eşimle iletişim kurmuyorum evde gereksiz 3 kişi oldu sohpet yok birşey yok bana dayak atan bu adamla konuşmak istemiyorum bir de anası gelince evimde rahat edemez oldum bir de kalkmış beni suçluyorsun öyle havadan öyle böyle demeyin senin başına gelsinde göreyim o zaman seni sanki normal bir misafir ağırlamasından bahsediyoruz kayınvalidenin moralimizin bozuk olduğunu görüp ısrarla kalmak istemesi daha canımı sıktı ben buraya sıkıntım hafiflesin diye yazıyorum karşıma geçmiş havadan ahkam kesmeyin herkes çektiğini bilir Allah kimseye yaşatmasın arkadaşım umarım sende bunları birgün yaşayarak öğrenmezsin

valla havadan ahkam kesmem ben. oldukça mantıklıyımdır. herkesde bunu der..
kadın çağrılmış gelmiş.. ne olacak gelse. surat asmışsınız işte kadına.
yazdıklarımın arkasındayım..
sizin mesajlarınızdan zaten o kadını,ve eşinizin ailesini, baştan beri istemediğinizi ,iletişim kurmaktan rahatsızlık duyduğunuzu ,ve bunu düşünerek, evlendiğinizi görüyoruz zaten...
kadının günahı ne ki asmışsınız suratınızı ,kovmaktan beter etmişsiniz yazık gerçekten. ayrıca,burası sıkıntınızı hafifletecek yer değil. burada her görüşe yer var. herkes size moral vermek durumunda değil.. eğer böyle bir beklentiniz varsa ,yanlışınız var demek.. açmayacaktınız o zaman bu konuyu.
yok ben yaşamam bunları, merak etmeyin. çünkü bunu asla yapmam. eşimin annesine bana terbiyesizlik yapmadıkça evimden kovmaktan beter etmem. içinizi ferah tutun siz.

okypete arkadaşım amacımda belliymiş oğlunu anasından ayırmak ben hayatımı bu uğurda harcadım evlendim bu aileden nefret ediyordum tek amacım onları ayırmaktı benim hayattaki tek gayem buydu bu ailenin içine girip anasıyla oğlunu ayırmaktı lütfen mantıklı yorum yap hangi insanoğlu böyle şeyler düşünebilir

ya çok ilginç. işinize gelmeyince kovuyorsunuz, konunuzdan.illaki istediğiniz gibi yazacağız. oldu
ama üzgünüm,bu sizi aşar. yani istersem yazarım.. böyle bir yasak yok bu forum da..

bayramlarda tatillerde görüşsünler ama dipdibe olmak istemiyorum demek ailesinden ayırmak demek mi? ben bundan "fırsat oldukça ailesiyle görüşelim ama sıkı fıkı olmak da istemiyorum" diye anlıyorum ki bu istek bence gayet doğal. fırsat oldukça diyorum çünkü çalışan insanın şehir dışındaki yakınlarıyla görüşmek için tek fırsatı bayramlar ve tatiller zaten. kadının da buna itirazı yok. siz nerden "anayla oğulun arasını açma" manasını çıkardınız pes doğrusu.

ayrıca yazılarımdan bunumu çıkardınız siz
hayret. . anlatmak istediklerimle alakası yok, bu yazdıklarınızın.

mesajlarını bir daha okuyun... benim istediğim tatillerde bayramlarda görüşülmesi yazmış. anne oğulun arasını açma gibi bir laf etmedim zaten. o mesajımı bulun koyun o zaman ortaya.

mesajlarını bir daha okuyun... benim istediğim tatillerde bayramlarda görüşülmesi yazmış. anne oğulun arasını açma gibi bir laf etmedim zaten. o mesajımı bulun koyun o zaman ortaya.

birde eşitlik eşitlik diye bangır bangır haykırırız. şimdi konu sahibi arkadaş" eşim, aileme bayramlarda ve tatillerde görüşmemizi istiyor, onlar geldiğinde de surat yapıyor" diyecek olsaydı KK da kıyametin alası kopardı.

bakın arkadaşım sorun şu: siz k.validenize fena halde takmışsınız. başka bir arkadaşa da aynısını dedim. size yazık oluyor, sinirlerinize yazık, gerçekten..
o geliyorsa ve siz yanlız konuşmak istiyorsanız çıkın biraz dışarı, halledin konularınızı. siz eşinizin ailesiyle görüşmesine yasaklama koyarsanız bu olay asla bitmez. k.valide sorunundan önce anlattığınız kadarıyla eşinizle iletişim sorununuzun çözülmesi gerek.

valla okypete arkadaşa katılıyorum siz bence baştan okuyun arkadaşın yazdıklarını arkadaş tamamen kafayı kayınvaldeyle bozmuş baksanıza kocasının attığı dayağı bile unutmuş sürekli kaynanasının evine geldiğinden bahsediyor pess bende kayınvaldemle görüşmem ama burdaki sorun bence kocasının yaptıkları olmalı

arkadaşım kim kime yasak koyabilir hangi insan evladı sen annenle ailenle görüşmeyeceksin diyebilir benim bunu demem için önce kendimin bunu yapmam lazım böyle saçma birşeyi asla ne söylerim ne yaparım bunlar nasıl cümleler yetişkin insanların ilişkilerinden bahsediyoruz hayretle okuyorum yazdıklarını
jasebel beni anladığın için teşekkür ederim.

esin sana tekme tokat dalmis resmen hem de abuk sabuk bir sebepten dolayi. ailesiyle ayni yerde oturmak istemiyorsun diye...sen hala kocanin seni sevdigini dusunuyor musun? sana deger verdigini dusunuyor musun? dayaklardan sonraki tepkin ne oldu? dayak yiyp tepkisiz mi kaldin yani dayak yedikten sonra hic bir sey olmamis gibi hayatina devam mi ettin? dayakyan sonra esine hayati zindan etmedin mi?eger hayir yapmadim diyorsan bu konuda sana AFERIN diyorum...sen bir sonraki dayak icin kendini hazirla bence daha cok dovecek seni.
arkadaslar bizim elimiz armut mu topluyor? kocan sana vuruyorsa o an sen de Allah ne verdiyse karsilik vereceksin ki gorsun dayak nasil olurmus. oyle karsisinda durup seni dovsun diye beklemeyeceksin. neden hic bir tepki vermiyor kadinlar anlamiyorum...bana sakin biz erkekler kadar guclu degiliz demeyin...esim beni tekmeleyecek ve ben de bos duracam haaa??? vallahi onu alir parca pincik ederim, evden de kovarim ne halin varsa gor git derim ama bazi insanlar hic bir sey olmamis gibi davraniyor. anlayamiyorum nedenini...

hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3 birkaç sefer eşim el kaldırmıştı. en sonunda tırnaklarım biraz uzundualsanaalsanasmile gırtlağına imza atmıştım bir daha deneme cesareti olmadı şimdi bir şey olduğunda sendenmi korkacam diye dikleniyorumkaydirigubbakcemile

Seni istemiyorum diyen birine katlanmak zor morgana_aa.
Elimden geleni yaptığıma inanmak istiyorum diyorsun ama adam istemiyor işte. Adamın elinden gelen bu işte. Sen böyle uğraşırken sence adamın elinden gelen seni dövmek mi?

Birşeylere özellikle şiddete ''DUR'' demediğin sürece, bu kabullendiğin ve devam edeceği anlamına geliyor, katlanabilecek misin gerçekten?

Ve ben sende şunu hissediyorum, çünkü hiç bir kadın içine kolay kolay sindiremez bunu. Sanki affetme çabasındasın ve zaman kazanmaya çalışıyorsun. Hani keşke bir adım atsada herşey düzelse diyorsun gibi. Hadi diyelim adım attı ne fayda. Burda adım beklenen taraf sensin, o değil. O çoktan adımını atmış. Hala umut ve bağlılık var. Mutlaka yuva bu kolay değil ama bunu çekmekte kolay değil.

Yani şunu hayal ediyorumda içim ürperiyor gerçekten. Bana evde ;seni istemiyorum diye devamlı söylenecek, yatağını ayıracak, şiddet uygulayacak, nereye gidersen git diyecek, hatta boşanalım diyecek üstüne birde (sanki haklıymış gibi) , inan çekilecek gibi birşey değil düşüncesi bile. Eeee o zaman beni bu eve bağlayan ne var ? HıÇBıRŞEY.

Allah hakkında hayırlısını versin.

Üşenmedim 43 sayfayı tek tek okudum. Ama konu sahibi kişiyi hiç çözemedim. Dayak olayından bahsetmek bile istemiyor. Belki onuruna dokunuyordur, o yüzden değinmiyordur. Ama kayınvalide konusuna gerçekten çok kafayı takmış. Dayak olayı olmasaydı ben de eşinle güzel güzel konuşun, ailesinin iyi yönlerini görmeye, onlara değer vermeye çalışın derdim ama maalesef bence de dayak dönüşü olmayan bir yol ve siz bu yola girmişsiniz.
Dayağı yiyen kadın, hakaret işiten kadın, istemediği bir hayata zorlanan kadın, boşanmayla tehdit edilen kadın, en sonunda kocasının yatağından bile kovulup aşağılanan yine kadın...
Bu kadar da olmaz!! lmaz:

maalesef bizim aramizda da tatsiz bir olay gecti ve esim neye ugradigini sasirdi :hulya: benden gordugu tepkiye inanamadi. vucunda hala o olaydan kalma tirnak izleri var, ustunden cok zama gecti ama izler hala duruyo. insallah hic gecmez zaten iyi olmus. eger bu yasadigim sey tekrarlanirsa yemin ederim onu bosarim. anlamiyorum bazi insanlar nasil ustunu bu olaylarin ustunu ortup kocami seviyorum diyebiliyorlar aklim al-mi-yor! konu sahibine soyleyebilecegim tek sey o annesine asik cocuk ruhlu herifi hayatindan cikarmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…