- Konu Sahibi morgana_aa
-
hayatttan bıktım herşey kötü kocamdan bıktım nasıl bir hata yapıpta evlendim kocam bukalemun gibi evlendikten sonra değişti.Bu sıkıntıdan nasıl çıkıcam.Kocamın umrunda bile olmayan bir evlililiğim oldu hayattan zevk almıyorum artık dayanacak gücüm yok merak edenler için kayınvalidem hala evde ve biz 3 ümüz yaşıyoruz ayağımı uzatma özgürlüğüm bile yok bıktım
valla havadan ahkam kesmem ben. oldukça mantıklıyımdır. herkesde bunu der..okypete arkadaşım benim kocam yetişkin bir insan ve onun yanında karısı var yani o bir öğrenci cocuk değil onun ayrı bir evi ailesi var ve yalnız yaşamıyor öyle kafasına esip ben geliyorum deyip gelemez eşimle konuştuk ben bu süreci kafamızı toplayalım düşünelim diye kal demiştim yoksa bu olanlardan sonra eşime film izlemek için kal demedim heralde zaten öyle bir psikolojide değilim evliliğimin bittiğini düşünerek kal dedim ama kayınvalidede eve gelince zaten eşimle iletişim kurmuyorum evde gereksiz 3 kişi oldu sohpet yok birşey yok bana dayak atan bu adamla konuşmak istemiyorum bir de anası gelince evimde rahat edemez oldum bir de kalkmış beni suçluyorsun öyle havadan öyle böyle demeyin senin başına gelsinde göreyim o zaman seni sanki normal bir misafir ağırlamasından bahsediyoruz kayınvalidenin moralimizin bozuk olduğunu görüp ısrarla kalmak istemesi daha canımı sıktı ben buraya sıkıntım hafiflesin diye yazıyorum karşıma geçmiş havadan ahkam kesmeyin herkes çektiğini bilir Allah kimseye yaşatmasın arkadaşım umarım sende bunları birgün yaşayarak öğrenmezsin
okypete arkadaşım amacımda belliymiş oğlunu anasından ayırmak ben hayatımı bu uğurda harcadım evlendim bu aileden nefret ediyordum tek amacım onları ayırmaktı benim hayattaki tek gayem buydu bu ailenin içine girip anasıyla oğlunu ayırmaktı lütfen mantıklı yorum yap hangi insanoğlu böyle şeyler düşünebilir
bayramlarda tatillerde görüşsünler ama dipdibe olmak istemiyorum demek ailesinden ayırmak demek mi? ben bundan "fırsat oldukça ailesiyle görüşelim ama sıkı fıkı olmak da istemiyorum" diye anlıyorum ki bu istek bence gayet doğal. fırsat oldukça diyorum çünkü çalışan insanın şehir dışındaki yakınlarıyla görüşmek için tek fırsatı bayramlar ve tatiller zaten. kadının da buna itirazı yok. siz nerden "anayla oğulun arasını açma" manasını çıkardınız pes doğrusu.
mesajlarını bir daha okuyun... benim istediğim tatillerde bayramlarda görüşülmesi yazmış. anne oğulun arasını açma gibi bir laf etmedim zaten. o mesajımı bulun koyun o zaman ortaya.
valla okypete arkadaşa katılıyorum siz bence baştan okuyun arkadaşın yazdıklarını arkadaş tamamen kafayı kayınvaldeyle bozmuş baksanıza kocasının attığı dayağı bile unutmuş sürekli kaynanasının evine geldiğinden bahsediyor pess bende kayınvaldemle görüşmem ama burdaki sorun bence kocasının yaptıkları olmalıbayramlarda tatillerde görüşsünler ama dipdibe olmak istemiyorum demek ailesinden ayırmak demek mi? ben bundan "fırsat oldukça ailesiyle görüşelim ama sıkı fıkı olmak da istemiyorum" diye anlıyorum ki bu istek bence gayet doğal. fırsat oldukça diyorum çünkü çalışan insanın şehir dışındaki yakınlarıyla görüşmek için tek fırsatı bayramlar ve tatiller zaten. kadının da buna itirazı yok. siz nerden "anayla oğulun arasını açma" manasını çıkardınız pes doğrusu.
ben değerli olduğumu hissetmek istiyorum senin dediğin gibi ben onların yanına gitsem hem istediğim bir hayat olmayacak hemde eşimin bana olan sevgisinden emin değilim şiddet de gördüm insan olarak huzurlu bir hayat istiyorum
esin sana tekme tokat dalmis resmen hem de abuk sabuk bir sebepten dolayi. ailesiyle ayni yerde oturmak istemiyorsun diye...sen hala kocanin seni sevdigini dusunuyor musun? sana deger verdigini dusunuyor musun? dayaklardan sonraki tepkin ne oldu? dayak yiyp tepkisiz mi kaldin yani dayak yedikten sonra hic bir sey olmamis gibi hayatina devam mi ettin? dayakyan sonra esine hayati zindan etmedin mi?eger hayir yapmadim diyorsan bu konuda sana AFERIN diyorum...sen bir sonraki dayak icin kendini hazirla bence daha cok dovecek seni.
arkadaslar bizim elimiz armut mu topluyor? kocan sana vuruyorsa o an sen de Allah ne verdiyse karsilik vereceksin ki gorsun dayak nasil olurmus. oyle karsisinda durup seni dovsun diye beklemeyeceksin. neden hic bir tepki vermiyor kadinlar anlamiyorum...bana sakin biz erkekler kadar guclu degiliz demeyin...esim beni tekmeleyecek ve ben de bos duracam haaa??? vallahi onu alir parca pincik ederim, evden de kovarim ne halin varsa gor git derim ama bazi insanlar hic bir sey olmamis gibi davraniyor. anlayamiyorum nedenini...
hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3 birkaç sefer eşim el kaldırmıştı. en sonunda tırnaklarım biraz uzundualsanaalsanasmile gırtlağına imza atmıştım bir daha deneme cesareti olmadı şimdi bir şey olduğunda sendenmi korkacam diye dikleniyorumkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?