Boşanıyorum perişanım

Bir gün birine bunu tavsiye edeceğimi rüyamda görsem inanmazdım ama bence boşanın siz....Dayak yemişsiniz ve bunu öylesine su içtim der gibi cümle arasında söylüyorsunuz.Bu nasıl bir mantık nasıl bir kabulleniştir??Evet ailesini görmek istemiyor olabilirsiniz her hafta hatta ve hatta onları sevmiyor olabilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız değil mi...Yok siz bunu dile bile getiremiyorsanız burada bir sorun var demektir..

yeni gelişmeler kocam evi terketti 2 gün sonra bütün yaptıklarına pişman olduğunu benim ailemin bulunduğu şehirde yaşayabileceğimizi söyledi bende ön şart olarak öfke kontrolü için terapiste gitmesinin önşart olduğunu söyledim beni ölüp biterek sevmediğini bana karşı ilk zamanlardaki sevgisinin kalmadığını bana karşı dürüst davrandığını söyledi benim kafam karıştı sizce kocamdır düzelir deyip bir şans daha vereyim mi yoksa beni daha mutlu bir hayat bekliyor diye kestirip atıyım mı şaşırdım kaldım

hayat senin hayatın, karar senin kararın, ne istiyorsan onu yaparsın ama sana şu kadarını söyleyeyim, Mor Çatı'nın araştırma sonuçlarına göre eşlerini döven erkeklerin büyük bir kısmı her dayaktan sonra pişman oluyor, özür diliyor, hatta ağlayıp yalvararak af diliyor ama dövmeye devam ediyor. ilişkinin sürmesini de bu sağlıyor.
bu yüzden pişman olması bence hiçbirşey ifade etmiyor.

ayrıca seni sevmiyorsa sevmiyordur, bunun neresi düzelecek? giderek daha mı çok sevecek sanki? özenli davranışı doğuran iki şey var, sevgi ve saygı. sana saygısı zaten yok, sevgim de aman aman değil diyor, ee daha ne? neden sana özenli davransın ki?

ilk zamanlardaki sevgisinin kalmadığını söyleyen bir adam, üstelik dürüst olduğunu dile getirerek......
neyinin düzelmesi artık. adam eskisi gibi sevmediğini söylüyor size... şansımı kalmış. kestirip atın ,bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
nedense bu konu bana artık inandırıcı gelmiyor.arkadaş ne dediğini bilmiyor

Adam sizi hayatından çıkarmak için yapacağı her şeyi yapmış, her şeyi söylemiş.
Artık bundan sonra ne yapayım diye düşünecek durum var mı?
Tek taraflı sevgi ile yürütürüm diyorsanız buyrun şansınızı deneyin.
Ona boş yere yıllarınızı verin. Hayat sizin:hulya:

amaan inanmazsanız inanmayın kimseyi inandırmak zorunda değilim ben yaşadıklarımı yazıyorum inandırıcı gelmiyorsa yazmayın bugün terapistimle görüşeceğim eşim şiddet için terapiste gitmek istemiyor dayak olayını halletmeden istemiyorum onu.seni ölüp bitip sevmiyorum dedi bana ya evliliğimin ilk yılında ne çok sorun yaşadım roman gibi hayatım oldu bana kalsa defolup gidicem ama ailem üzülecek benden utanacaklar onları hayal kırıklığına uğrattım diye endişem

evlilik bir insanın hayatını ancak böyle zehir edebilir kanserli bir yapı gibi alınması koparılması gerekiyor hastalıklı kısmın yoksa rahat yok huzur yok

bana kalsa defolup gidicem ama ailem üzülecek benden utanacaklar onları hayal kırıklığına uğrattım diye endişem

ailen senden neden utansın? modern insanlar diyorsun, hiç böyle düşünme. utanacak bile olsalar sen onları utandıracak birşey yapmıyorsun ki. boşanmak ayıp mı? illa kaderim bu deyip çekmek zorunda mı insanlar? okumuş yazmış kadınsın, geçen yüzyılın kafasıyla düşünme Allah aşkına.

eşin dayak olayı için terapiye yanaşmıyorsa boşuna zorlama, çünkü bu tip tedavilerde kişi kendi gönüllü değilse doktor da birşey yapamıyor. önce o yardım alması gerektiğini, bu konuda bir problemi olduğunu kabul etmeli ki biri de ona yardım edebilsin.

arkana bile dönüp bakmadan ailene git bu adamdan sana hayır gelmez kusura bakmada hatta dua et çocuğun yok vurmak ne demek yani ne hakla bu kadar taviz verirsen herseyi yapar. Ailesine köle yapar seni kimse kimseye zorla bırseyler yaptıramaz aklın varsa ayrıl kımsenın kölesi olma derim yazık neden dayak yıceksın bunun için mi evlendi senınle.direk kararını söyle inan ki ilerde bırakmazsan çok pişman olursun hele bırde çocuk olursa hakkında hayırlısı olsun.

en baştan takip ediyorum daha önce yorumda yazdım, bence arkadaşım sen boşan kurtul tamam bunu söylemek kolay değil ama durumunuz artık başka bir yola götürmez, seni sevmiyor dayakta var e istemiyorda seni başkada bişey kalmamış artık, herkes yoluna gitmeli bence inan boşanıncada pişman olacak seni kaybettiğine ama bence çark etmemelisin, seni normalde cicim ayı sayılan aylarda bu hale getirdiyse bunun 40 yılını düşünemiyorum.
ailende senden utanmaz merak etme asıl kocandan dayak yiyip yüzün gözün morarmış olarak baba evine gelmen daha utanç verici olur, ilk dul kalan sen olmayacaksın neden bilmiyorum ban artık boşanmak kötü bir kelime gelmiyor şey gibi ağrıyan dişiniz var çektirirsiniz biter çektirmezseniz size dünyayı dar eder rahat vermez
sende şu durumda bu adamı hayatından çekip atmalısın, şansında bahtında yolunda açık olsun arkadaşım.

evde yaşıyoruz ama böyle karşılıklı masalarda çalışan iş arkadaşları gibi kendisi böyle yaparak iyi geçindiğimizi düşünüyor yataklarımızda aramızda kamyon geçer gibi soğuk sesle iyi geceler deyip yatıyoruz sadece evliyim mutlu değilim hergün eve boşanalım diye konuşacağım diye gidiyorum zaman kazanmaya çalışıyorum galiba yada kaybediyorum sanırım bu adam beni sevmiyor

kendine bu kadar eziyet etme bence,evet çok zor bi durum,seviyorsun da belli ki ama istenmiyorsan kendini daha fazla küçültme bence.seni istemiyorsa sen de ona yol ver gitsin

Sanırım derken???
Daha farkedemediniz galiba...
Adam daha fazla ne yapmalı duygularını belli etmesi için sizce?:uhm:

Terapistimiz evi terkedip geri yaptığı hataları anlayıp döndüyse ben seni sevmediğini sanmıyorum kapalı toplumlarda erkekler bunu söylemekten utanır yada taktiktir bu dedi ikimiz birlikte gidiyoruz onuda tanıyor benide. doğru boşanma için bütün şartlar sağlanmış o kadar yıprandımki açıkçası bu dönemi dinlenerek geçiriyorum eve döndü ama bir ilgi bir alaka yok iş arkadaşı gibiyiz ben onu bırakıcam diye yanağını öpüyorum yeter tamam herşey bu değil diyor desin onu bırakıcam ama hergün bir ertesi güne erteliyorum

hayatımın hiçbir döneminde bu kadar küçülmedim. hep ben kararlarımı aldım hep ben terkettim ama bu kez sevilmedim ben sevilmicek bir insanmıyım severek evlendik biz çok kavga etmişiz sevgisi çok azalmış kavga ile sevgi azalırmı hepsi bahane ben bunlara layık değilim mutlu değilim evimde iş arkadaşı istesem 24 saat işyerinde kalırım bu adama bağıra bağıra söylüyorum sen beni sevmiyorsun diye hayır bile demiyor zorla olmaz bugün söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…