- Konu Sahibi morgana_aa
-
Tökezleme..?
Evliliğinin 8. ayında dayak yemiş..
Eşi boşanmak istiyor zaten,biz sen boşan demesek de adam boşanmak istiyor..
taktik değiştirdik zaten..
git yalvar diyoruz artık..
dövsün ama bırakmasın kızımızı,eee yuva kolay kurulmuyor..
ecük dayak yemiş ne olur yani..?
arkadaşım boşver gidenı tutma bıtak gıtsın..
3 senedır evlıyım eşim benım haklı oldugumu bılır yınede annem o benım yaşlı yada cahılder asla laf söletmez...
geçen arkadaş toplantısında bir arkadaş gemı batsa annenımı eşinımı kurtarırsın dedı eşim hiç beklemedı bıle annem dedi...
sorunlarımız yok çok sukur ama ne dıyceksın annesı bende ısterım 2. pılanda olmayayım ama ne yapayım bunun için evlılğiğmi de yıkamamsevıyorum ve ıyı anlaşıyoruz ama sizin durumunuz faklı dövmüş senı sende bunu unutma affetmede...
benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız
Yok canim ne kalpte yarasi , ne beresi ...
Bilakis aliskanlik yapiyo zamanlaa ..
Sonra koyunun cobanin sopasina sürünmesi gibi sen istiyosun dene de görr ..
alsanaalsanasmile Arkadaslar ciddi ve cözüm yolu bulunduran mesajlar yazarsaniz daha mantikli olurr .. Bu isin girgiri yok .
canım neden seni suçlayalım ki, yani ne haddimize
bazen ilk yıllar böyle problemler oluyor, hemen pes etme, erkeklerde daha çocuk ruhlu olduklarından artık evlendiklerinin ayrı yuvaları ayrı hayatları olduğunun idrakına geç varıyorlar, eğer eşin seni seviyorsa zaten ayrılmanız imkansız
bence bu olayları rölantiye al soğut, biraz zamana bırak yani, hergün kavga ediyorsanız ikinizde sağlıklı düşünemez hale gelmişsinizdir
daha 8 aylık evlisin erken bir karar bence
eşin ailesine çok bağlı anladığım kadarıyla
ama düzeltmek için biraz uğraşsan
eşinide seviyorsun ayrılmak istemiyorsun galiba
baktın olmadı o zaman düşün boşanmayı.
zor bi durum, eşine bu olayın artılarını eksilerini hayatınızın nasıl değişeceğini uygun bir dille oturup anlatmalısın. yine anlmazsa sana biraz zaman veriyorum de düşün taşın de evlilik kolay bişey değil de. pişman olacağın şeyler yapma de ve sus zaman ver 1 hafta ver mesela o 1 haftada düşünsün taşınsın bakalım annesimi ağır basacak senmi? eminim ozaman daha sağlıklı düşünür.bu konuların aslında evlenmeden önce konuşulması lazım neden böyle yan çizmişki anlam veremedm.
bazen bu durumlarda konuşmak mümkün olmayabilir iyi niyetle konuşcam diye oturur 5 dakka sonra kendinizi kavgada bulabilirsiniz eğer öyleyse yaz bence duygularını düşüncelerini, benim senin annenle bi problemin yok, anneni seviyorum ama herhaftasonu köye gitmekten çok sıkılıyorum, diğer evli çifler gibi daha çok başbaşa kalalım daha farklı aktiviteler istiyorum sadece, köye de gidebiliriz ama bu kadar sık olunca çok sıkılıyorum vs.. vs.. diye otur yaz, okuyana kadar konuşmadan ve onuda konuşturmadan başında bekle
sonra aynı şekilde onun sana yazmasını iste
bazen yazmak konuşmaktan çok çok etkili olur
ben çalışan bayanım eve geliyorum koştur koştur yemek yap sürekli şunu kaldır bunu kondur eleştiri eleştiri bende beraber yapalım diyorum bu konuda tartışırken seninle evlendiğime çok pişman oldum dedi bende çok üzüldüm dedimki insan hayatı boyunca en çok annesiyle muhatap olur senin annen ev hanımı çok ta maharetli sabah 5 te yufka açar ama ben öyle değilim dediki sen benim annemi nasıl ağzına alırsın istemiyorsun sen benim ailemi benim annemi ağzına alma sonra burnumun dibine kadar geldi benim teyzem sana ne yaptı dedi ve vurmaya başladı yani her olayımız böyle sen benim ailemle aynı yerde yaşamak istemiyorsun onları istemiyorsuna bağlanıyor ve bağırma itme
ben çalışan bayanım eve geliyorum koştur koştur yemek yap sürekli şunu kaldır bunu kondur eleştiri eleştiri bende beraber yapalım diyorum bu konuda tartışırken seninle evlendiğime çok pişman oldum dedi bende çok üzüldüm dedimki insan hayatı boyunca en çok annesiyle muhatap olur senin annen ev hanımı çok ta maharetli sabah 5 te yufka açar ama ben öyle değilim dediki sen benim annemi nasıl ağzına alırsın istemiyorsun sen benim ailemi benim annemi ağzına alma sonra burnumun dibine kadar geldi benim teyzem sana ne yaptı dedi ve vurmaya başladı yani her olayımız böyle sen benim ailemle aynı yerde yaşamak istemiyorsun onları istemiyorsuna bağlanıyor ve bağırma itme
Kocası ''affet beni boşama sakın seni dövdüm diye'' demiyor ki zaten..
Aam göğsünü gere gere, şartlarım bu ya gelirsin ya da seni boşarım diyor, arada da dövüyor..
Yani boşanma önerisini getiren bizden önce kocası zaten..
Ama arkadaş ortada boşanacak bir sebep göremediği için vicdan yapıyor ve eşini boşanmadan nasıl vazgeçiririm diye öneri bekliyor..
Ben de naçizane olarak tekrarlayım; adamın suyuna gidip kayınvalide ile aynı şehirde yaşamayı kabul etmekten başka çaren yok..Yoksa kocan seni boşar bak haberin olsun bence çok ciddi kocan boşanmak konusunda, dayak da attığına göre sana gemileri yakmış çok da sorun değil yani yuva falan ya da senin hissettiklerin onun için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?