- Konu Sahibi morgana_aa
-
bu 2. dayağı yüzümü kapadım koltuğa doğru kafama çok vurdu bacaklarıma vurdu nasıl vurduğunu görmedim
Yakın arkadaşım(eşi de eşimin arkadaşı) eşinden şiddet gördü üstelik 1 defa da değil bir kaç kez.Bu yeri geldi 1 tokat oldu yeri geldi,itip kakma..Üstelik 1.5 yaşında çocukları da var.Sorun adamın ailesi,kıskançlıklar,asosyal yaşam...vb
Adam annesinin evine gitti ,arkadaşım kendi evlerinde kaldı.Aileler girdi araya yapmayın etmeyin diye ara bulmaya...Arkadaşım kesin kararlıydı bu defa boşanacaktı.O isterse boşanmayı eşide zorluk çıkarmayacaktı ama çocuk var diye o da boşanmak istemiyordu aslında..10 gün ayrı kaldılar ve birbirlerini aramadılar.Sonra bu durumdan huzursuz olan ve çocuğunun hasretine dayanamayan adam yola geldi.Gitti özür diledi,hediyeler aldı,hatalarının farkına vardı ve karşılıklı konuşarak anlaştılar.Şuan ikiside çok mutlu.. Adam özür dilemek için gittiğinde tamam bundan sonra ailemden uzak olacağız demiş.(aileside bunu istiyor zaten onlar evlerinde mutlu olsunlar bize gelmeseler de olur diyorlar.)
Sonuç olarak arkadaşım 3 hafta dayanabildi eşinin ailesini görmemeye ve kendi rızasıyla gidelim diye direterek gitti.Bu olay da çözülmüş oldu.
Şuan 3 yıllık evliliklerinde hiç olmadığı kadar mutlu olduklarını söylüyor arkadaşım.
ben çalışan bayanım eve geliyorum koştur koştur yemek yap sürekli şunu kaldır bunu kondur eleştiri eleştiri bende beraber yapalım diyorum bu konuda tartışırken seninle evlendiğime çok pişman oldum dedi bende çok üzüldüm dedimki insan hayatı boyunca en çok annesiyle muhatap olur senin annen ev hanımı çok ta maharetli sabah 5 te yufka açar ama ben öyle değilim dediki sen benim annemi nasıl ağzına alırsın istemiyorsun sen benim ailemi benim annemi ağzına alma sonra burnumun dibine kadar geldi benim teyzem sana ne yaptı dedi ve vurmaya başladı yani her olayımız böyle sen benim ailemle aynı yerde yaşamak istemiyorsun onları istemiyorsuna bağlanıyor ve bağırma itme
bu 2. dayağı yüzümü kapadım koltuğa doğru kafama çok vurdu bacaklarıma vurdu nasıl vurduğunu görmedim
Haklısın canım söylediklerine katılıyorum da burada tek taraflı dinliyoruz.Ben inanmıyorum durduk yere adamın gideceğiz lan dahi pata küteee dayağa giriştiğine.
Bence adamın bi yerden sonra ailesininin gelip gitmemesi ya da eşinin onlara karşı bu olumsuz düşünceleri tak etti ve çareyi son kozu olan boşanma fikrini ortaya atmak da buldu. Kendinde de bazı hatalar olmasa sanırım bu şiddet karşısında arkadaşımız da ilk olarak boşanmayı düşünürdü.Oh be gidersen git,ben burada kalıyorum bundan sonra hayatıma bakarım derdi.Demek ki seviyor ve her zaman burada anlattığı gibi bir adam değil.
Ayy bilmiyorumm başkalarının sorunlarına böyle dalıyorum sonra da başım ağrıyor sanki evde sorun var onu çözmeye çalışıyormuşum gibi...
valla bu bölümde, eşim beni dövdü ama çok seviyorum ayrılmak istemiyorum tarzı ne kadar çok başlık açılıyo, ve de üyeler arasında hep benzer polemikler, sadece durum tespiti, ilgimi çekti bu durum:uhm:
benim eşim hep şöyle der ben onun annesine annecim dicekmişim çok yakın olmamı istedi ben öyle biri değilim normal hayatımdada saygı mesafem hep olmuştur hep kibar konuşurum ama mesafem hep vardır ama bu onları sevmediğimi göstermez bende böyleyim napıyım olmadığım biri gibi davranamam ve mesafeli olmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum kişiliğimdede yok kendi annemlerin yanında öyle değilmişim kendi ailemle kıyaslaması saçma değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?