Boşanıyorum perişanım

bu 2. dayağı yüzümü kapadım koltuğa doğru kafama çok vurdu bacaklarıma vurdu nasıl vurduğunu görmedim

sende ona vursaydınya yüzünü kapatacağına ya sinir oluyorum böyle erkekler ne zannediyor acaba kendini, bence birazda kendini düşün aileni düşünüyosun anlıyorm ama buda çekilmez. o dayaktan sonra sende kocana karşı sevgi kaldımı?????

Kusurabakma arkadaşım..

senin arkadaşın defalarca şiddet görmeyi sineye çekti diye bunu herkesin normal karşılamasını bekleyemezsin zaten de çok anormal bir durum..
dayak evlilikte normaldir olabilir gibi bir sonucu çıkarman da çok yanlış..

Ne yani dayak yiyen otursun öyle mi?

Ne mecburiyetim var ya..?
Anam beni elin adamından saçma sapan bir sebepten dayak yiyeyim diye mi büyüttü?
Hadi ordan ya..

Hiç samimi gelmiyorsunuz bana..Dayağı normal bir davranış gibi karşılamanız çok komik..

Hele ki bu arkadaş gibi; ortada çocuk yok ve maddi durumu da çok iyi ama evliliği ve arkadaşı kıçına takmayan bir kocası var (istediği kadar kocam bana değer veriyor vs desin bana göre hava) ve ben bu evlilik için çabalıycam..?:))))

neyse o çabalasın yine de benim bu sözlerim dayağı normal sayıp, olsun evliliğini kurtarmaya bak diyenlere.

Ortada çocuk olur, gidecek yeri olmaz, ekonomik özgürlüğü olmaz, kocası da pişmandır köpek gibi yalvariyordur ben ettim sen etme diye hadi belki bir derece anlarım yuvayı kurtarma çabasını..

Dayak affedilir bir durum değil ve bu kaç defa oldu bende merak ettim. Birkeresi bile affedilir değil tabi ki . ınsanın böyle bir insana sevgisi de saygısı da kalmaz. Vicdanım rahat olsun diyorsan eğer arkadaşlarında dediği gibi açıkça içinden geçenleri yazacaksın yada anlatacaksın. Hala anlamıyorsa yapılabilecek birşey yok bu insan için. Ayrılınca hayatım değişecek diyorsun ama ya içindeyken. ıçindeyken değişmekle kalmayacak TÜKENECEKSıN. Herşeyi devamlı alttan almak çözüm değil. Eğer bu insan ailem ailem diye tutturuyorsa önce kendi kurduğu aileye saygı göstersin. Ya da gitsin onlarla yaşasın. Sonra aklı başına gelir bence.
Ben aynı şehirde oturmak istememeni abes bulmuyorum açıkçası , bu benim fikrim. Eğer bu şekildeyken bile dengeyi kuramıyorsa bu insan bunu istememekte haklısın. Eğer sende kesinlikle aileni istemem bize gelmesinler diye tepki göstermişsen en başından beri orda da sen haksızsın , böyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama.
Allah hakkında hayırlısını versin.

bu 2. dayağı yüzümü kapadım koltuğa doğru kafama çok vurdu bacaklarıma vurdu nasıl vurduğunu görmedim

Neden bunları baştan yazmıyorsun böyle parça parça koyuyorsun önümüze.Şuan okuyanların sadece sinirleri zıplıyor

biliyormusunuz. onun için sordum. çünkü bunun ilk olmadığını tahmin ettim vede bu kadar şiddetli olduğunu.
diyecek kelimem kalmadı artık.. bunun arkası gelir demek ki....

Orasını bilemeyiz..
Arkadaş ne kadar doğruları anlatıyor bilemeyiz ama anlattıklarına göre yorumlarımız çok normal bence.

ooyy oyyy oyyyy
hani sinirlenip bi tokat atma değil (tokatta benim için dayaktır da hani burda adamı sinirlendirsen çakar bi tane bişey olmaz sinirlendirme sus alttan al diyenler var ya onlar için söylüyorum)
adam resmen tekme tokat dalmış sebebine bakmıyorumm bile
ve sen hala boşanırsam vizdan azabı duyarımmı diyosun
ne zaman duymassın peki seni bir dahaki dövdüğünde hastanelik oluncamı

vallahi pes sinirlerim gerildi en iyisi gideyim ben bu konudan lmaz:

Artık yorum yazmıcem...akannehir
Dileyen yardımcı olsun..
Siz de nasıl isterseniz öyle yapın...
Çocuk değilsiniz nasıl olsa..

valla bu bölümde, eşim beni dövdü ama çok seviyorum ayrılmak istemiyorum tarzı ne kadar çok başlık açılıyo, ve de üyeler arasında hep benzer polemikler, sadece durum tespiti, ilgimi çekti bu durum:uhm:

Morgana ya bu adamı yıllarca çekicen bu şekilde dayak yiyerek, ya evlilik terapisine gidip kocanı tedavi ettiricen ya da boşanıcan. 3 seçeneğin var canım.Seç birini.

kocana eş değil hala anne lazım...bırak nereye gidiyosa gitsin bu kadarda olmaz artık ya koca adam olmuşlar hala anne anne ne diye evleniyon ozaman...

boşanırken,vicdanın dünyadaki ennn rahat vicdan olsun arkadaşım..
mesela kapının önüne çıksan,bi anket yapsan,(üstelik para da kazanan birisin) 100 kişiye sorsan boşanılır mı bu bu sebepten diye,herbiri,evet boşanılır der..
bak KK de aynı görüşte,çekilcek bi dert deil bu dert..

allah hakkında hayırlı yazılar yazsın tatlım,üzülme..

Haklısın hatta KK tecrübelerime dayanarak finali söyliyim..

''eşim geldi özür diledi çok yalvardı ben de affettim..'' gerçi burda durum farklı yalvaracak olan bizim ki gibi ay neyse....:)

inş burdaki eş de yalvarır da bari az da olsa biz rahatlarız, ''ay en azından yalvarmış özür dilemiş adam bu bile biz kadınlar için bir gelişme diye''..aklinialirimsmile

dayak yemissiniz sesiniz cikmiyor,bosanmakta istemiyorsunuz esinizde dedikleri her olmadiginda sizi dovecek peki bizden ne dememizi bekliyorsunuz??
esine karsi kendini haksiz mi goruyorsun dayak yemeni sineye cekiyorsun?sen alttan aldikca esin degismeyecek yazik ki!
bir ark.yakini cok hos ayni zamanda iyi bir kariyere sahip bir bayanmis..esinden devamli siddet goruyormus bunuda 1 kisi haric herkesten sakliyormus.cok seviyorum dovsede ayrilamam diyormus.biz bayanlar aciyi fena seviyoruz sanirim..

Son düzenleme:
benim eşim hep şöyle der ben onun annesine annecim dicekmişim çok yakın olmamı istedi ben öyle biri değilim normal hayatımdada saygı mesafem hep olmuştur hep kibar konuşurum ama mesafem hep vardır ama bu onları sevmediğimi göstermez bende böyleyim napıyım olmadığım biri gibi davranamam ve mesafeli olmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum kişiliğimdede yok kendi annemlerin yanında öyle değilmişim kendi ailemle kıyaslaması saçma değilmi

Dayağın sonu yok. Aman yuvam bozulmasın diyip bu huzursuzluğa bir de çocukları ortak edip yürütmenin anlamı yok. Çünkü kendinizin de çocuklarınızın da hayatını mahvetmiş olursunuz. Ben bu tarz bir ortamın içinde büyüdüm. Keşke diyorum ki annem bıraksaymış babamı. Öyle etkilenmişim ki eşim şakayla azcık sarssa beni acayip tepki gösteriyorum ,oda şaşırıyor. Silinmiyor izler çocuklarda bile.

senin huylarını eşin evlenmeden önce bilmiyormuydu? sevgiliyken şözlüyken nişanlıyken görmemişmi senin huylarını?
görücü usulümü evlendiniz??

evlenmeden once bunları konusmadınız sız kultur farkından bahsedıyorsunuz
aılesını tanımıyor muydunuz
esınız yetımaneden gelmedı bır anne ve babası var..

madem aılesınden uzak kalmak ıstıyorsunuz evlenmeden bu konuyu konusmadınız mı

Burdaki herkes,'boşanma sebebi deil bunlar,bi yuva kolay kurulmuyo,tekrar düşün' demeyi isterdi sana..

Ama.....................aması var işte maalesef

tekrar söylüyorum,üzülme sakın canım benim,bu da geçer,toparlarsın kendini zaman içinde..

Son düzenleme:
valla siz, hala eşiizin anne olayına takmışsınız. dayağı hiç önemsemiyorsunuz.
yazdıklarınızdan bunu,
çok hafife aldığınızı görüyorum.. dayaktan çok anne problemi sizi üzüyor. garip gerçekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…