• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşaniyorum, soranlara her şeyi anlatmam doğru mu?

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, boşanma davam açıldı vs derken herkes arıyor neden diye? Cocugum var ve ben her pisliğini herkese anlatmak istiyorum. Herkes bilsin ben yandım eğer ikinci evliliği olursa sağdan soldan ne mal oldugunu öğrensinler diye anlatmak istiyorum. Annem doğru olmadığını söylüyor. Açıkçası öfke ve hirs doluyum, sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum. Ne yapmalıyım?

Bence de herkese her şeyi anlatmayın. Sizin bir duruşunuz bir karakteriniz bir tavrınız var. Size çirkin şeyler yaşatan insan hakkında konuşmak bunlardan az da olsa bir şeyler alır. Çok hoş olmayan şeyler yaşadım diyip üstü kapalı bahsederseniz hanımefendilik sizde kalmış olur. Şu dakikadan sonra insanlar onun hakkında ne düşünürse düşünsün,kiminle olursa olsun umrunuzda olmamalı.

Bencede annenizi dinleyin öfkeniz geçtiğinde kendinize kızabilirsiniz iyi yada kötü birseyler olmuş herkese hersey anlatılmaz

Hayır çocuğunuz var onu düşünün sizin eski eşiniz olacak ama onun hala babası.

Bir de ne kadar kötü de olsa Emin’im bir zaman sonra söylenen laflar sizindir ağrınıza gidecektir. Yapmayın.

Merhabalar, boşanma davam açıldı vs derken herkes arıyor neden diye? Cocugum var ve ben her pisliğini herkese anlatmak istiyorum. Herkes bilsin ben yandım eğer ikinci evliliği olursa sağdan soldan ne mal oldugunu öğrensinler diye anlatmak istiyorum. Annem doğru olmadığını söylüyor. Açıkçası öfke ve hirs doluyum, sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum. Ne yapmalıyım?
Ne yaptığına bağlı. Aldattıysa anlatıp rezil etmeye hakkın var.

Anlatacağınız şeylere bağlı bu. Anlatacaklarınızın ucu kime dokunacak, eşinize ne zararı size ne faydası olacak, çocuğunuzu etkileyecek mi? Bu soruların cevabını bulup ona göre karar verin derim.

Her arayip sorani dost sanmayin.Insanlar malzeme arar ne oldu ne bitti meraklilar. Anlatmayin kimseye anlatmakta zorunda da deglsiniz anlasamadik oldu bitti zaten insanlar esinizin ne oldugunu az cok bilir

Bir hikaye var bilmem hic gordunuz mu okudunuz mu?
Bir adama diyorlar ki haniminla sorunun ne? Diyorki sizene
Adam hanimindan bosaniyor tekrar soruyorlar hanimin sorunu neydi?
Adam diyor ki banane?!
Tam oradasiniz bosverin herkes hakettigini yasayacaktir merak etmeyin

bence neden ayrıldığınıza bağlı ... kumarbaz ,dayakçı, bağımlı, hırsız falansa anlatın ...siz yandınız başkası yanmasın ha ama sadece fikir ayrılıkları zıtlıķlar yada aile düşkünlüğü gibi bir durumsa boşver adını bile ağzına almadan geleceğine bak

Teşekkür ederim herkese ayrı ayrı, şiddet, aldatılma her şey var. O yüzden fazla yaralıyım. Çocuğum için susmam en doğrusu o halde. Allah büyük

O zaten belasını bulacak. Evet belki siz insanlara anlattiginizda rahatlayacaksiniz fakat daha çok dilden dile dolanacak. Anlaşamadık bitti. Kimseye dert anlatmayın, önünü alamazsınız.

Back
X