- 29 Eylül 2014
- 9.573
- 19.437
- 498
- Konu Sahibi YazYagmuru1
Soran olursa gerçeği söylerim ben. Doğruyu söylemek herzaman en güzeli. Durduk yere anlatmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele ki çocuk varken susmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.sonra en büyük zararı siz vermiş olursunuz çocuğunuzaMerhabalar, boşanma davam açıldı vs derken herkes arıyor neden diye? Cocugum var ve ben her pisliğini herkese anlatmak istiyorum. Herkes bilsin ben yandım eğer ikinci evliliği olursa sağdan soldan ne mal oldugunu öğrensinler diye anlatmak istiyorum. Annem doğru olmadığını söylüyor. Açıkçası öfke ve hirs doluyum, sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum. Ne yapmalıyım?
Sen ne anlatirsan anlat herkes anlamak istediğini anlıyor boşuna nefesini tüketme ... Ne çektiğimi gördüğü halde bambaşka anlayanlar ,öyle anlamak isteyenler oldu . Duruşunu bozma kötü kendini belli ediyor zaten er geçMerhabalar, boşanma davam açıldı vs derken herkes arıyor neden diye? Cocugum var ve ben her pisliğini herkese anlatmak istiyorum. Herkes bilsin ben yandım eğer ikinci evliliği olursa sağdan soldan ne mal oldugunu öğrensinler diye anlatmak istiyorum. Annem doğru olmadığını söylüyor. Açıkçası öfke ve hirs doluyum, sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum. Ne yapmalıyım?