• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşaniyorum, soranlara her şeyi anlatmam doğru mu?

Merhabalar, boşanma davam açıldı vs derken herkes arıyor neden diye? Cocugum var ve ben her pisliğini herkese anlatmak istiyorum. Herkes bilsin ben yandım eğer ikinci evliliği olursa sağdan soldan ne mal oldugunu öğrensinler diye anlatmak istiyorum. Annem doğru olmadığını söylüyor. Açıkçası öfke ve hirs doluyum, sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum. Ne yapmalıyım?
Hele ki çocuk varken susmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.sonra en büyük zararı siz vermiş olursunuz çocuğunuza

Bence hem çocuğunuz hem de kendiniz için susmalısınız. Her arayana sebepleri anlatırsanız tekrar tekrar arayıp habire gelişmeleri öğrenmek isteyeceklerdir. Bu da bir süre sonra sizi daha çok yıpratır. Arayanlara “Birtakım sıkıntıları aşamadık, yürümedi, ayrılıyoruz. Sebepleri bende kalsın.” derseniz kimse sö sahibi olmayacaktır boşanmanız konusunda. Çocuğunuz için neden susmanız gerektiğini diğer arkadaşlar yazmış zaten.

Adam şiddet gostermiş aldatmiş herhaldeki anlatacaksiniz
Ne demek cocugunu dusun ve anlatma
Oldu, adam doverken soverken baska kadinlara giderken dusunmedi de ben dusuncem
Sanki cocuk ogrenmeyecek ilerde, kaldi ki ogrensin zaten
Anlatin herkes bilsin ne mal oldugunu, kimseye melek rolu kesemesin

Merhaba bende 10 gün önce boşandım.Bu sürecin hala içimdeyim ve hala sorularla boğuşuyorum.O sorular bitmiyor siz anlattıkça herşeyi anlatmayın.Her soruyu da cevaplamayın.Ağzınızdan çıkanlara çok dikkat edin.Çünkü herkes iyi niyetle sormuyor.Hiçbirşey anlatmayın da diyemem.Çünkü karşı taraf yani eş kişisi bu süreçte tam bir çirkef olup seni kötülüyor yalan yanlış.Sevdiklerini ve çevreni doldurmak istiyor.Ondan hızlı davranıp genel anlamda yüzeysel kötüleyin.Çünkü biri çıkar sende böyleymişsin der onun ağzından içinden çıkamazsın işin.Yüzeysel kötüle derim.Sustukça tepene binen seni kötüleyip üstüne gelen çok olur çünkü.Çocuğunuz olduğu İçin de dikkat edin yine de hakaret boyutunda olmasın hiçbirşey.Çok zor ve sıkıntılı bi süreçtesin çok iyi biliyorum bol bol zikir çekin çok iyi geliyor ve sizi üzen yoran insanlardan uzak durun Allah yardımcınız olsun

Karma is a bitch...
Türkçe de ki manası= Nasıl olsa bir gün yediği hurmalar bir tarafını tırmalayacak.
Siz boş yere ağzınızı kirletmeyin o hak ettiğini bulur.

Merhabalar, boşanma davam açıldı vs derken herkes arıyor neden diye? Cocugum var ve ben her pisliğini herkese anlatmak istiyorum. Herkes bilsin ben yandım eğer ikinci evliliği olursa sağdan soldan ne mal oldugunu öğrensinler diye anlatmak istiyorum. Annem doğru olmadığını söylüyor. Açıkçası öfke ve hirs doluyum, sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum. Ne yapmalıyım?
Sen ne anlatirsan anlat herkes anlamak istediğini anlıyor boşuna nefesini tüketme ... Ne çektiğimi gördüğü halde bambaşka anlayanlar ,öyle anlamak isteyenler oldu . Duruşunu bozma kötü kendini belli ediyor zaten er geç

Anlatma büyüyünce çocuğun hepsini duyar üzülür. Gerçekleri bilen biliyordur

Çocuğunuz için susun derdim ama yaptıkları yenilir yutulur şeyler değilmiş. Aldattı, şiddette vardı o yüzden ayrılıyoruz deyin soran olursa. Daha fazla soru olursa yeterince yıprandım konuşmak istemiyorum dersiniz.

Kuzum annem derki dosta ah dusmana oh dedirtme Allah seni biliyor sen dua et hem icin rahatlar hem ofken gecer

Millette ne meraklı kendi söylerse söyler arayıp sormak ne.
Soran olursada sebebini derim ben.öyle herşeyi oturup anlatmaktansa

Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.Annenizi dinleyin en azından boşanana kadar suskunluğunuzu koruyun.Sonrasında siz bilirsiniz...

Çocuğunuzu düşünün babasını insanların gözünde küçük düşürüyorsunuz. Boşverin zaten ayrılıyorsunuz, bu saaten sonra gereksiz bence.

Ben bole milletin derdi vaeken arayipta malzeme toplayanlarada tav oluyorum.sanki sizi cok dusunuyorlar.amac belli malzeme toplamak

Soran olursa "aldatıldım" denebilir bence ama şimdi değil, resmen boşandıktan sonra

Millet zten mazlzeme ariyor kendine.insanlardan uzak durun bence gidin bir pisikologa ona anlatin burada anlatin duvara suya anlatin ama cevrenize insanlsra anlatmayin asla bu hatayi yapmayin insanlar cok kotu....

Ozelinizi herkese anlatmayin lütfen.
Ağzı olan konuşur.
Olayları bilen ve duyanlardan emin misiniz?
Başka ilaveler de yapabilirler malum hepimiz kendi penceremizden bakiyoruz.
Öfkeli olmanız doğal bi durum. Yaşadığınız sıradan bi durum değil ama lütfen kendi degerinizi koruyun ilk önce.
Ben annenize katılıyorum.

anlatsanız ne değişecek bir e bin katacaklar . Siz önünüzdeki güzel günlere bakın

Bu ofkeyle herkese anlatmak istiyorsunuz ama yapmayin.sizce insanlar esinizin bu huylarini ogrense ne degisecek ki olan olmus.bosverin kim sorarsa anlasamadik diyin

Back
X