• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşaniyorum, soranlara her şeyi anlatmam doğru mu?

Çevrenizi kendinize terapi alanı olarak kullanıp o an rahatlayacaksınız. Ama bilmiyorsunuz ki insanlar bunu yıllar sonra çocuğunuzun önüne koyacak.

Çocuğunuzu mutsuz etmek adına gönlünüz el veriyorsa yapın..

Adam şiddet gostermiş aldatmiş herhaldeki anlatacaksiniz
Ne demek cocugunu dusun ve anlatma
Oldu, adam doverken soverken baska kadinlara giderken dusunmedi de ben dusuncem
Sanki cocuk ogrenmeyecek ilerde, kaldi ki ogrensin zaten
Anlatin herkes bilsin ne mal oldugunu, kimseye melek rolu kesemesin

8-10 yaşındaki bir çocukla, 18-20 yaşındaki biri aynı düşünmez. Yanlış düşünüyorsunuz.
Bir çocuk için annesi/babası yanında olsun olmasın çok önemlidir..
Siz sanıyor musunuz ki insanlar 'o daha çocuk babası sonuçta aman susun' deyip susacaklarını?
İnsanlar cahil, bencil, kötü..
Bunlar kendi çocuklarının yanında bile konuşulur çevresi tarafından.. Sonra o çocuklar konu sahibinin çocuğuna söyler..

Bu kadar tek taraflı düşünmeyin. Kimse adamın yanına kalsın demedi. Çocuğun penceresinden bakarak cevaplandı..
Şimdi hangi uzmana sorsanız çocuk için detaylı anlatmayın der..

Dış kapının en dış mandali insanlara ozelini döküp herkesi söz sahibi yapma.. Sonra bi de lafla sözle baş etmeye çalışırsın.. Hem bilseler derdine derman mi olacaklar?
Hazmedememe, uzuntu, haksizliga ugramis olmak, ofke, hınç, sinir vs harmanlanmis durumdadir icinde, biliyorum ama asaletinle susmak en guzelidir bence..
Sebebini tabii ki soylersin ama KISACA.. Vay ay tüh diye en olmadik kişilere her şeyi dokersen sonra karsina o sozler silah gibi geldiğinde yine uzulen sen olursun..

Valla ben şoyle ifade edeyim size;
sizi arayanlarin cogu merak duygusunu gidermek icin ariyordur. Eger kocani kötülersen o anda sana ah vah deseler bile kendilerince seni gözlerinde kücültüceklerdir. Birde yasadiklarina oh cekilecegi cabasi. Ama sen arayanlara ANLASAMADIK YIPRANMAMAK ICIN AYRILIYORUZ dersen açik vermedin diye sinir olacaklardir. Kisacasi kocani istedigin kadar kötüle,arkalarini doner donmez gene suçlu seni ilan ediceklerdir
O yüzden en saglam yol detay vermemek.. tecrubeyle sabittir bunlar.

Back
X