Bosaniyorum ve cok uzgunum

Ayferda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
50
-7
1
39
Merhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu

Eşiniz çok edepsiz, saygısız biri. Bu insan için değil de verdiğiniz emeklere üzülmenizi anlarım.

Ayrıca bu ilişkide hep verici siz olmuşsunuz. Yalvar yakar nereye kadar devam edeceksiniz? Yol yakınken ayrılın, hayatınıza size yakışacak birilerini alın. Eşiniz için değmez üzülmeye kusura bakmayın.

Bu adama yalvarıp defalarca tutmanız ve hala suçu kendinizde aramanız sağlıklı bir düşünceye sahip olmadığınızın bir göstergesidir.. Bence bir uzmandan yardım alıp bu durumunuzu aşmanız gerekiyor ve bu adamdan biran önce kurtulmamız gerekiyor...

Böyle bir insandan kurtulacağın için mutlu olman gerekir. Neden üzgünsün??
Bilmiyorum daha neler yapti bana yazmadim uzun olmasin diye mesala otobuste yolculuk yaparken antalyadan memlekete gidene kadar 3 saat herkesin icinde yuksek sesle bagirip bana ve aileme kufretti yer yarilsaydida icine girseydim keske 3 saat agladim ben Hala oyle birisi icin uzulup agliyorum kendime anlam veremiyorum

Sen değerli bir insansın. Lütfen sana kendini değersiz hissettiren bu kişiden ayrıl. Ve kurtulduğun için sevin.

Bu saatten sonra üzülüp affedip devam ederseniz herşeyi göze alıyorsanız, yaşayacaklarınızı hakediyorsunuz demektir

Evet ben yillarca verdigim emeklerime uzuluyorum hata bende bastan bitirmeliydim ama duzelir diye belki degisir diye bekledim ama tam duzeldi derken yine basladi..

Bunu söyleyen bir insan var karşınızda inanamıyorum size. Daha önce ayrılmak için neyi beklediniz?
Duzelmesini ve korktum tehdit etti Beni ayrilirsan ailne zarar veririm diye sonrada hep benim dilimde den bana bakma kalbinde kotuluk yok derdi bende inandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…