Aynen oyle olduSu cumleyi dikkate alsaydiniz keske de vaktinde bitirseydiniz. Adami anasi yurtdisina yerlessin diye evlendirmis bariz
İnsanları düzeltemezsiniz, değişmezler kendileri istemedikçe. Şimdi ne güzel ayrılmışsınız bu kararın arkasında olun ve sakın barışmayın.Duzelmesini ve korktum tehdit etti Beni ayrilirsan ailne zarar veririm diye sonrada hep benim dilimde den bana bakma kalbinde kotuluk yok derdi bende inandim
Ailemde oyle soyluyo sen alismissin kotu laf duymaya diye bana kiziyo hepsi 7 yil den bunj niye cektin diyeNeye üzülüyorsun?
Hakaretler bittiği için mi?
Dogru soyluyorsunuzBu saatten sonra üzülüp affedip devam ederseniz herşeyi göze alıyorsanız, yaşayacaklarınızı hakediyorsunuz demektir
İnsanları düzeltemezsiniz, değişmezler kendileri istemedikçe. Şimdi ne güzel ayrılmışsınız bu kararın arkasında olun
Nolur konu şaka olsun. Nolur...Merhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu
Dünyaya 1 kere geliyoruz kendinize değer verin o adamı daha fazla çekmeyinDogru soyluyorsunuz
Gercekten boyle ailemde aynisi soyluyo ve bana sinir oluyolar artik sen bukadar asalikmisin diye evet ben aradim Ben soyle dusundum kavga aninda kendini kaybediyodu bas bas bagirip bunlari soylerdi sonrada ben kotu bir insan degilim kimseye zarar vermem derdi bende unuturdum 1 ay olmadi 2 hafta sonra yine ayniGit gide verdiğiniz detaylar beni şüpheye düşürdü doğrusu. Kimse bu kadar gurursuz ve ezik olamaz bence. Belki de gerçek bir konu değil bu. Detay verdikçe saçma gelmeye başladı bana. Otobüste hakarer edecek bağıracak ailen yalvarsın diyecek filan siz de hala nolur dön diyeceksiniz.
Herkes destek ama siz istemiyorsunuz bu saygısız adamdam kopamıyorsunuz. Kimi der is yok, imkan yok boşanamıyorum kimi de yalvarırve
Yazik degil mi size,ailenize?Aynen oyle oldu
gurur diyorum. Gurur. Ama böyle kötü adamlar değerli oluyor işte. Biri benim aileme ve bana hakaret edecek, ben de dön diye yalvaracağım. Gülüyorum şu anMerhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu
Aynen oyle ailemde bana bu yuzden kiziyo senin ona ihtiyacin yok calisip kendi parani kazanan birisin diyolar kazanmasan bile ben onlara bu kavgaya kadar hic birsey anlatmadim simdi herseyi anlatinca biz senj ezdirmeyiz deyip birakmuylar satenHerkes destek ama siz istemiyorsunuz bu saygısız adamdam kopamıyorsunuz. Kimi der is yok, imkan yok boşanamıyorum kimi de yalvarır
Sensin kopek demişsindir umarım. Kendini ne sanmış hasbam.Evet yaptim ve bana ailene soyle gelsinler kopek gibi yalvarsinlar oyle donerim dedi
Gercek ama benim kafam basmiyo Hala o iyi birisiydi diyorum dedikce bizimkiler cildiriyoNolur konu şaka olsun. Nolur...
Demedim ben hep sustum dinledim 7 yil...Sensin kopek demişsindir umarım. Kendini ne sanmış hasbam.
İnsan hayret ediyor...Bilmiyorum daha neler yapti bana yazmadim uzun olmasin diye mesala otobuste yolculuk yaparken antalyadan memlekete gidene kadar 3 saat herkesin icinde yuksek sesle bagirip bana ve aileme kufretti yer yarilsaydida icine girseydim keske 3 saat agladim ben Hala oyle birisi icin uzulup agliyorum kendime anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?