Bosaniyorum ve cok uzgunum

Duzelmesini ve korktum tehdit etti Beni ayrilirsan ailne zarar veririm diye sonrada hep benim dilimde den bana bakma kalbinde kotuluk yok derdi bende inandim
İnsanları düzeltemezsiniz, değişmezler kendileri istemedikçe. Şimdi ne güzel ayrılmışsınız bu kararın arkasında olun ve sakın barışmayın.

Git gide verdiğiniz detaylar beni şüpheye düşürdü doğrusu. Kimse bu kadar gurursuz ve ezik olamaz bence. Belki de gerçek bir konu değil bu. Detay verdikçe saçma gelmeye başladı bana. Otobüste hakarer edecek bağıracak ailen yalvarsın diyecek filan siz de hala nolur dön diyeceksiniz.

Herkes destek ama siz istemiyorsunuz bu saygısız adamdam kopamıyorsunuz. Kimi der is yok, imkan yok boşanamıyorum kimi de yalvarır

Nolur konu şaka olsun. Nolur...

Gercekten boyle ailemde aynisi soyluyo ve bana sinir oluyolar artik sen bukadar asalikmisin diye evet ben aradim Ben soyle dusundum kavga aninda kendini kaybediyodu bas bas bagirip bunlari soylerdi sonrada ben kotu bir insan degilim kimseye zarar vermem derdi bende unuturdum 1 ay olmadi 2 hafta sonra yine ayni

Yazik degil mi size,ailenize?
Her gorucu usulu evlenen boyle olmuyor,sucunuz neydi yani de kendinize bunu reva gordunuz? Sakin yalvarmayin,donmesin. Hatta pislik yapin,sana verdigim emegin yarisini baskasina verir daha iyisini alirim deyin. Patlasin sinirinden

gurur diyorum. Gurur. Ama böyle kötü adamlar değerli oluyor işte. Biri benim aileme ve bana hakaret edecek, ben de dön diye yalvaracağım. Gülüyorum şu an

Annemde aynisi soyluyo
Herkes destek ama siz istemiyorsunuz bu saygısız adamdam kopamıyorsunuz. Kimi der is yok, imkan yok boşanamıyorum kimi de yalvarır
Aynen oyle ailemde bana bu yuzden kiziyo senin ona ihtiyacin yok calisip kendi parani kazanan birisin diyolar kazanmasan bile ben onlara bu kavgaya kadar hic birsey anlatmadim simdi herseyi anlatinca biz senj ezdirmeyiz deyip birakmuylar saten

İnsan hayret ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…