• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum ve cok uzgunum

Kendini daha ne kadar küçülteceksin yapma..
O sana değer vermemiş bari sen kendine değer ver...
Yaptıkları hoş şeyler değil..
Barışsan bile bunların daha fazlası olacaktır..

Yok ben başımı yakicam diyorsan bizden akıl isteme🤦‍♀️

Yurtdisinda yasarken Turkiye'den bir erkekle evlenerek ilk hatani yapmissin zaten. Bana katilmayanlar olacaktir ama yurtdisinda buyumus bir kadinin kafa yapisi ve Turkiye'de yetismis bir erkwgin kafa yapisi buyuk farkliliklar gosterebiliyor. Buyuk risk almissin. Ayrica 30undan sonra yurtdisina gelen adam zaten sudan cikmis baliga doner. Dil bilmiyor, muhtemelen Ingilizce hic bilmiyor. O yastan sonra oraya alismasi cok zor. Sen habire pesinden kosturmussundur. Erkekler bunu kendilerine yediremiyorlar. Cevremde cok ornegi var.

Bunu kendine niye yaptin ki? Bitmis olmasina sukret. Bosa gitsin bu hanzoyu ne diye yalvariyorsun. Dayak yemeyi mi bekliyorsun? Hayret ediyorum boyle bir durumda hala seviyorum diye aglayanlara.

Üzülmeni anlıyorum ama kendine gel psikolojik destek alman lazım.
Çok daha güzel bir insanla tanışıp daha güzel bir yuva kurabilirsin, çıkar şu hanzoyu hayatından. Mutlu olmaya bak

Kendini daha ne kadar küçülteceksin yapma..
O sana değer vermemiş bari sen kendine değer ver...
Yaptıkları hoş şeyler değil..
Barışsan bile bunların daha fazlası olacaktır..

Yok ben başımı yakicam diyorsan bizden akıl isteme🤦‍♀️
Akadasim biliyorm bana deger verseydi boyle yapmazdi cocugumuz ondan dolayi olmuyodu uzuluyo diye nebileyim iyi oldugu zamanlarda vardi ailem 7 aydir ugrasiyo benimle laf anlatamadilar bana kendimi suclamama anlam veremiyolar ben anlamiyorum kendimi beni hic tanimayan insanlardan akil almak istedim sadece tesekkurler

Duzelmesini ve korktum tehdit etti Beni ayrilirsan ailne zarar veririm diye sonrada hep benim dilimde den bana bakma kalbinde kotuluk yok derdi bende inandim
Gercekten hayret ettim. Guc sizin elinizdeyken o sizi nasil tehdit edebiliyor. Ne yapabilir en fazla. Bosasaniz gerisin geri sinir disi edilir ki muhtemelen aile birlesme kanunu ile oturumunu aldi. Sizin sayenizde zaten yurtdisina gelebilmis. Sanki siz gelin geldiniz yurtdisina. Inanilmaz valla.

Git gide verdiğiniz detaylar beni şüpheye düşürdü doğrusu. Kimse bu kadar gurursuz ve ezik olamaz bence. Belki de gerçek bir konu değil bu. Detay verdikçe saçma gelmeye başladı bana. Otobüste hakarer edecek bağıracak ailen yalvarsın diyecek filan siz de hala nolur dön diyeceksiniz.😒🤥
Var canım var böyleleri, bizzat yakından tanıyorum kocası hakaret ediyor, dövüyor sonra kadın barışmak için gidip kocasını öpüyor ki araları düzelsin.

Ha kadın diyor ki 'napalım mecburuz çekmeye, ne olursa olsun insanın gideceği yer yine kocasının yanıdır'

Ağzım açık dinliyordum bunları. İnsan denen varlık bazen çok gurursuz olabiliyor, gururdan ziyade ezdikçe ezdiriyo kendini. Yazık.

Yurtdisinda yasarken Turkiye'den bir erkekle evlenerek ilk hatani yapmissin zaten. Bana katilmayanlar olacaktir ama yurtdisinda buyumus bir kadinin kafa yapisi ve Turkiye'de yetismis bir erkwgin kafa yapisi buyuk farkliliklar gosterebiliyor. Buyuk risk almissin. Ayrica 30undan sonra yurtdisina gelen adam zaten sudan cikmis baliga doner. Dil bilmiyor, muhtemelen Ingilizce hic bilmiyor. O yastan sonra oraya alismasi cok zor. Sen habire pesinden kosturmussundur. Erkekler bunu kendilerine yediremiyorlar. Cevremde cok ornegi var.

Bunu kendine niye yaptin ki? Bitmis olmasina sukret. Bosa gitsin bu hanzoyu ne diye yalvariyorsun. Dayak yemeyi mi bekliyorsun? Hayret ediyorum boyle bir durumda hala seviyorum diye aglayanlara.
Haklisin 7 yil once geldi saten buraya evet bir dovmuyodu beni ama lafiyla dovuyodu ben saten kendime anlamiyorum..

Gercekten hayret ettim. Guc sizin elinizdeyken o sizi nasil tehdit edebiliyor. Ne yapabilir en fazla. Bosasaniz gerisin geri sinir disi edilir ki muhtemelen aile birlesme kanunu ile oturumunu aldi. Sizin sayenizde zaten yurtdisina gelebilmis. Sanki siz gelin geldiniz yurtdisina. Inanilmaz valla.
O beni ezdi hep susarak herseyin iyi olucagini dusundum ama olmadi derdi burasiymis saten

Var canım var böyleleri, bizzat yakından tanıyorum kocası hakaret ediyor, dövüyor sonra kadın barışmak için gidip kocasını öpüyor ki araları düzelsin.

Ha kadın diyor ki 'napalım mecburuz çekmeye, ne olursa olsun insanın gideceği yer yine kocasının yanıdır'

Ağzım açık dinliyordum bunları. İnsan denen varlık bazen çok gurursuz olabiliyor, gururdan ziyade ezdikçe ezdiriyo kendini. Yazık.
Avrupa medeniyeti görmüş insan da hala bu durumda olmaz bence. Hadi hiçbi şey görmedi güvencesi yok filan olsa yine anlamaya çalışırım da yurtdışında yaşayan biri köyden çıkmamış kadın triplerinde olmasına inanmam valla ben.

Bende oyleyim yoksa niye 7 aydir uzuntu yasiyayim...

Avrupa medeniyeti görmüş insan da hala bu durumda olmaz bence. Hadi hiçbi şey görmedi güvencesi yok filan olsa yine anlamaya çalışırım da yurtdışında yaşayan biri köyden çıkmamış kadın triplerinde olmasına inanmam valla ben.
Sizden duymuyorum bunu kendi ailemde bana ayni seyi soyledi sen koydemi yasiyodunda cektin bunca yil diye ...

altından falan mı yapılmıs bu adam da gıtmesın dıye bu kadar yalvarmalar altdan almalar
?
burdan bakınca samandan yapılmıs bır adam gıbı duruyorda ? anlayamadım kacırdıgım bırsey mı var yanı evlı kalırsanız dunyanın 8. harıkasına sahıp olacaksınız da ondan mı yalvarıyorsunuz bu kadar

amac ne yanı ?

Herkes oyle soyluyo ama ben anlamiyorum...

Bilmiyorum daha neler yapti bana yazmadim uzun olmasin diye mesala otobuste yolculuk yaparken antalyadan memlekete gidene kadar 3 saat herkesin icinde yuksek sesle bagirip bana ve aileme kufretti yer yarilsaydida icine girseydim keske 3 saat agladim ben Hala oyle birisi icin uzulup agliyorum kendime anlam veremiyorum

Evet yaptim ve bana ailene soyle gelsinler kopek gibi yalvarsinlar oyle donerim dedi

Ailemde oyle soyluyo sen alismissin kotu laf duymaya diye bana kiziyo hepsi 7 yil den bunj niye cektin diye

Gercekten boyle ailemde aynisi soyluyo ve bana sinir oluyolar artik sen bukadar asalikmisin diye evet ben aradim Ben soyle dusundum kavga aninda kendini kaybediyodu bas bas bagirip bunlari soylerdi sonrada ben kotu bir insan degilim kimseye zarar vermem derdi bende unuturdum 1 ay olmadi 2 hafta sonra yine ayni

Annemde aynisi soyluyo

Aynen oyle ailemde bana bu yuzden kiziyo senin ona ihtiyacin yok calisip kendi parani kazanan birisin diyolar kazanmasan bile ben onlara bu kavgaya kadar hic birsey anlatmadim simdi herseyi anlatinca biz senj ezdirmeyiz deyip birakmuylar saten

Gercek ama benim kafam basmiyo Hala o iyi birisiydi diyorum dedikce bizimkiler cildiriyo

Demedim ben hep sustum dinledim 7 yil...

Bu siralar duydugum en cok kelime bu

Akadasim biliyorm bana deger verseydi boyle yapmazdi cocugumuz ondan dolayi olmuyodu uzuluyo diye nebileyim iyi oldugu zamanlarda vardi ailem 7 aydir ugrasiyo benimle laf anlatamadilar bana kendimi suclamama anlam veremiyolar ben anlamiyorum kendimi beni hic tanimayan insanlardan akil almak istedim sadece tesekkurler

Haklisin 7 yil once geldi saten buraya evet bir dovmuyodu beni ama lafiyla dovuyodu ben saten kendime anlamiyorum..

O beni ezdi hep susarak herseyin iyi olucagini dusundum ama olmadi derdi burasiymis saten

Sizden duymuyorum bunu kendi ailemde bana ayni seyi soyledi sen koydemi yasiyodunda cektin bunca yil diye ...

e madem oyle doktora gıdın ?

aılenız arkadaslarınız herkes sıze kafayı yemıssın nıye boylesın dıyormus
habıre kendımı anlayamıyorum dıyorsunuz anlayamayacak ne var bende onu anlayamadım yanı yasadıgınız seyın nesını anlamadınız mesela ?

hayır bu kadar kotu durumdaysanız saglıklı dusunemıyorsanız dusuncelerınız zıhnınız hastalandıysa bırsuru doktor var destek alın o zaman boyle olmaz kı hayat sıze cok zor olur soyleyeyım yanı boyle bır omur gecmez

e madem oyle doktora gıdın ?

aılenız arkadaslarınız herkes sıze kafayı yemıssın nıye boylesın dıyormus
habıre kendımı anlayamıyorum dıyorsunuz anlayamayacak ne var bende onu anlayamadım yanı yasadıgınız seyın nesını anlamadınız mesela ?

hayır bu kadar kotu durumdaysanız saglıklı dusunemıyorsanız dusuncelerınız zıhnınız hastalandıysa bırsuru doktor var destek alın o zaman boyle olmaz kı hayat sıze cok zor olur soyleyeyım yanı boyle bır omur gecmez
Gidiyorum piskologa bende mantikli dusunmeyi istiyorum bana yaptigi kotulukleri dusunmeyip yaptigi bir iyilik gelip aklima takiliyo onu beynimden hafizamdan silmeyi bende istiyorum ...

Back
X