Boşanıyorum yardım edin :((

Aileniz boşanmanin en guzel örnekleri olsa gerek..

Suan 3 bin tl maasi var isi ben buldum benim zorumla calisiyor eger bodanirsak kendini calismak zorunda hissetmez ve elundeki parayi ickiye verir ickiyi de ben biraktirdim ina

Anladım sorumsuz bir insan. Sen şuan inanılmaz zor durumda değilsen bekle. Çünkü bu salgının sonu belli değil yani 1 aya mi bitecek 5 aya mi kimse bilmiyor. Is bulman zor bulsan bile kalman zor ki bebeğe kim bakacak ? O nedenle onunla muhattap olmadan aynı evde ne yazıkk ki bir süre daha yasamaya çalış. Ne derse desin ne yaparsa yapsın kendi haline bırak. Karışma boşver allahindan bulacaktır zaten eminim.

Eğer evde siddet yoksa ve sığınma evine basvuramıyorsan is bulana kadar sabret derim. İs bulduktan sonra senden parani ister verme sakın bir yıl birikim yap. Sonra cek git.
Bir de esinin sana siddet göstermesini mi sağlasan kadin siginma evi icin en azindan kolunu falan morartsa polise icip icip beni dövüyor dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…