Bosanıyorum yardım

Güvenlik kameralarına baktirdim demesine pek inanamadım. Normalde öyle şeyleri yapmaz siteler falan. Mahkeme kararı getirin derler. Öyle demeden verirlerse ve siz davada kullanırsanız da başları belaya girebilir pek inanamadım. Bizim arabanın üstüne bir araba uçmuştu otoparktada onun görüntüsünü bile zar zor almıştık. Ki bir olay vardı yani...Bilemedim

Yuva yıkanın yuvası olmaz kardeşim. Sen içini ferah tut. İlâhi adalet illaki tecelli eder. Rabbim sabırlar versin 🙏🏻😔

kadını evime getirmiş demesi güvenlik kamerası falan bu kadar da tesadüf olur mu
Evet ayrıca bir daha da girmedi yine, acaba Ruhsal sorunun hangi evresi bu. Hikayeyi anlatıp yarıda bırakıp gitmek😁 yazar bizim hayal gücümüze guveniyii🥴

Evet ayrıca bir daha da girmedi yine, acaba Ruhsal sorunun hangi evresi bu. Hikayeyi anlatıp yarıda bırakıp gitmek😁 yazar bizim hayal gücümüze guveniyii🥴
Ben o değilim.
Ya bu konunun neredeyse aynısını daha önce okudum. Sadece detaylar azaltılmış ve yalınlaştırılmış bir şekilde yazılmış bu sefer.

Gökçenkatun, paradisekiss, sizsiniz değil mi??

Yıllar evvel yaşanan olayları yeniymiş gibi anlatıp duruyorsunuz sürekli. Bildiğim kadarıyla bir kez affettiniz ve pişman oldunuz çünkü eşiniz aldatmaya devam etti.

Lütfen boşanın artık ve terapi alın. Kendinize yazık ediyorsunuz…

Ya bu konunun neredeyse aynısını daha önce okudum. Sadece detaylar azaltılmış ve yalınlaştırılmış bir şekilde yazılmış bu sefer.

Gökçenkatun, paradisekiss, sizsiniz değil mi??

Yıllar evvel yaşanan olayları yeniymiş gibi anlatıp duruyorsunuz sürekli. Bildiğim kadarıyla bir kez affettiniz ve pişman oldunuz çünkü eşiniz aldatmaya devam etti.

Lütfen boşanın artık ve terapi alın. Kendinize yazık ediyorsunuz…
Dediğiniz kişi kim tanımam etmem ama demek ki benim hikayeme benzer bı hikaye onun hikayesinde.İnsAllah hayatını düzene sokmuştur.ben de sokarım insAllah.eski eşim diyeyim artık her yerde çok mutluyum kurtuldum ondan falan diyomus.terbiyesiz herif.ben üzülüyordur diye düşünürken hey gidi hey

Dediğiniz kişi kim tanımam etmem ama demek ki benim hikayeme benzer bı hikaye onun hikayesinde.İnsAllah hayatını düzene sokmuştur.ben de sokarım insAllah.eski eşim diyeyim artık her yerde çok mutluyum kurtuldum ondan falan diyomus.terbiyesiz herif.ben üzülüyordur diye düşünürken hey gidi hey
Dur sen, yalnız kalınca öyle demez. Erkekler sonradan ayıkıyor mevzuya.

Kıza da dava açar mısın? Benim için evli olması önemli değil ne demek ya?

Nasıl yani evli erkeklerle birlikte olan kişilere dava açılamıyor mu artık? O zaman kızı çevresine rezil et. Yaptıgı yanına kar mı kalacak??
Bunu önermek yanlış olur. Kadın yaftalanacak, fişlenecek, dışlanacak ama erkek mazur görülecek üstüne üstlük sırtı sıvazlanacak bu toplumda. Eylemi yapan iki kişi, ama en çok zararı gören yine kadın.

Bunu önermek yanlış olur. Kadın yaftalanacak, fişlenecek, dışlanacak ama erkek mazur görülecek üstüne üstlük sırtı sıvazlanacak bu toplumda. Eylemi yapan iki kişi, ama en çok zararı gören yine kadın.
Eşini de zaten mesleginden atacak duruma getirmiş. Ki adamı kesinlikle savunmuyorum. Sadece "evli olması benim için sorun teşkil etmiyor" diyen kişinin de mağdur olmasını istiyorum.

Eşini de zaten mesleginden atacak duruma getirmiş. Ki adamı kesinlikle savunmuyorum. Sadece "evli olması benim için sorun teşkil etmiyor" diyen kişinin de mağdur olmasını istiyorum.
Ailesi varsa onlara söylenebilir, eğer çevreye rezil edilirse açık av haline gelir kadın.

Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Yaziklar olsun böylelerine...asla kaybetmedin

Back
X