Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.