Bosaniyorum

Ymnelf

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
130
94
13
34
Merhaba arkadaşlar.. bilmem baziniz beni hatırlar.agustos ayında bosanicam demistim o büyük gün geldi çattı.bugun bu evde son günüm yarın gidiyorum eşyalarımı topladım.esimin haberi yok hoş her fırsatta gideceğimi söyledim ama beni kaale dahi almıyor insan yerine saymıyor yapamam sanıyor.hersey normal ona göre.yarin o işteyken herseyimi alıp oğlumda alip gidiyorum.ne zormuş ne ağır bir yukmus kötü bir piskolojiymis.bu boşanan insanlar nasıl boşanmış insan çok yaralaniyor dağılıyor.aglma krizlerdeyim günlerdir.bosanan bu travmayı atlatan varsa duygularını paylaşabilir.simdiden teşekkür ederim..

canım eski konunada baktım şimdi. aslında verdiğin bu kararda geç bile kaldın sende farkındasın. umarım bundan sonrasında bebeğinin ve senin yollarınız açık olur. rabbim yar ve yardımcın olsun..

Hayırlısı olsun inşallah da akşam eve gelince adam anlamayacak mı eşyalarınızı görmeyince?

Sonat ' in " Bende soyadin kaldi " parcasi geldi aklima.

Toplanan sadece esyalar degil ki
Yuregimde benimle parcalanmis
Herseyi topladim bir de baktim ki
Bende soyadin kalmis :KK43:

Hayatta en azından tutunacagin bir evladın var bence eğer bu evlilik yürümüyorsa karşılıklı oturun anlasın öyle boşanin alıp çocuğunu gidersen suçlu duruma düşersin

Esınız şiddet uyguluyormuş dedıgınıze göre eskı konunuz da ve bosanıcagınızı söyleyınce tehdıt etmıs yanı sımdı adamdan habersız gıdeceksınız şoka ugrayacak cunku yapamaz dıye dusunuyor hep lafla söyleyıp durmussunuz küçük bebekte var bırakmaz pesınızı .Televızyonda neler göruyoruz dıkkat edın kımseyı tahrık edıcı laflar söylemeyın o evden ayrıldıktan sonra yada oturup konussanız bence daha ıyı böyle olmaz .

Kanıtın varsa bunları tazminat için kullan derim. Adamın her şeyini al elinden. Bence de mektup bırakma evi terkettiğine dair kanıt bırakmış olursun. Hayat bundan sonra karşına hep güzel şeyler çıkarsın :KK37:

Hayatta en azından tutunacagin bir evladın var bence eğer bu evlilik yürümüyorsa karşılıklı oturun anlasın öyle boşanin alıp çocuğunu gidersen suçlu duruma düşersin
Oturup konuşmaya çalıştım defalarca 1 yıldır uğraşıyorm konusulmuyor anlaşmıyor napaym

Kanıtın varsa bunları tazminat için kullan derim. Adamın her şeyini al elinden. Bence de mektup bırakma evi terkettiğine dair kanıt bırakmış olursun. Hayat bundan sonra karşına hep güzel şeyler çıkarsın :KK37:
Yanlz mektubu hakime göstermeye sıkar bnce ayrıca kuzenm avukat eside

Oturup konuşmaya çalıştım defalarca 1 yıldır uğraşıyorm konusulmuyor anlaşmıyor napaym
Genede hıc bır ınsan boyle terkedılmeyı haketmıyor.Adam içki içiyor mu hala aldatıyor mu ,eve para getırmıyor mu her gun dayak mı yıyıyorsunuz bırakmadı mı son bır kez daha konusun ama guzelce ve acele etmeyın ?bence gıdısınız kurtulus olmayabılır cunku bebek var esınız cok ugrasacak sızınle allah yardımcın olsun.

Back
X