Bosaniyorum

Bi arkadasim ayni sekilde evini terk etti. Ve herkes tarafindan suclu gorundu. Adama evladiyla gorusme firsati vermedi. Kendide bu durumdan oturu uzgundu.
Gerci baska sekilde cikamazdi evden.

Onun disinda uzulme inanki geciyor. Yanip kavrulursun ama geciyor. Sadece zaman.

Genede hıc bır ınsan boyle terkedılmeyı haketmıyor.Adam içki içiyor mu hala aldatıyor mu ,eve para getırmıyor mu her gun dayak mı yıyıyorsunuz bırakmadı mı son bır kez daha konusun ama guzelce ve acele etmeyın ?bence gıdısınız kurtulus olmayabılır cunku bebek var esınız cok ugrasacak sızınle allah yardımcın olsun.
Bana bayılmıyor evet aldatıyor malesef..dusundugunuzden daha kötü biri.gidicem deyince tamm demeyecek tabiki

Ben yarm saat içinde toplanıp çıktım o işteyken kızım 6 aylıktı o gün son oldu bida hiç görmedim bi kere bile ağlamadım da gözyaşına değmez üzülme evladına tutun atlatılmicak acı yok bu hayatta evlat acısı hariç sakın üzülme önüne bak
Kızını gormedimi eski eşiniz anlamadim

Allah yardımcınız olsun umarın yeni hayatınız mutluluk ve şans getirir
dua.gif
:dua:

ayni durum bendede var bosanmak istedigimi gidicegmi soyluyorum ama umrunda degil devamli alkol iciyo eve gelmiyo ne kizim ne ben umrunda degiliz biz ekmek bekliyoruz o arkadaslariyla alemlerde gidicem gidemiyorumda bir basima ne yaparm cocukla boylede tekim ama en azndan kalacak yerim var :(

ayni durum bendede var bosanmak istedigimi gidicegmi soyluyorum ama umrunda degil devamli alkol iciyo eve gelmiyo ne kizim ne ben umrunda degiliz biz ekmek bekliyoruz o arkadaslariyla alemlerde gidicem gidemiyorumda bir basima ne yaparm cocukla boylede tekim ama en azndan kalacak yerim var :KK43:
Aileniz yokmu

Evm
Bi arkadasim ayni sekilde evini terk etti. Ve herkes tarafindan suclu gorundu. Adama evladiyla gorusme firsati vermedi. Kendide bu durumdan oturu uzgundu.

Onun disinda uzulme inanki geciyor. Yanip kavrulursun ama geciyor. Sadece zaman.[/QUO

Onun disinda uzulme inanki geciyor. Yanip kavrulursun ama geciyor. Sadece zaman.
Aynu ilcedeyiz gelir görür oğlunu alie vakit geçirir ona bişey dediğim yok benimde başka çarem yok tamm topla eşyalarını ben bırakıyorum seni annene demicene göre böyle gitmek zorundayim.cok üzdü ağlattı birazda o ağlasin o bana merhamet etmedi bende ona edemem kusura bakmasın

Merhaba arkadaşlar.. bilmem baziniz beni hatırlar.agustos ayında bosanicam demistim o büyük gün geldi çattı.bugun bu evde son günüm yarın gidiyorum eşyalarımı topladım.esimin haberi yok hoş her fırsatta gideceğimi söyledim ama beni kaale dahi almıyor insan yerine saymıyor yapamam sanıyor.hersey normal ona göre.yarin o işteyken herseyimi alıp oğlumda alip gidiyorum.ne zormuş ne ağır bir yukmus kötü bir piskolojiymis.bu boşanan insanlar nasıl boşanmış insan çok yaralaniyor dağılıyor.aglma krizlerdeyim günlerdir.bosanan bu travmayı atlatan varsa duygularını paylaşabilir.simdiden teşekkür ederim..

Ağlama sakın..
Bak ne güzel oğlun var yanında o senin en güzel gücün
Sakın kendini bırakma, Güçlü ol Arkana bile bakma :KK15:

Ağlama sakın..
Bak ne güzel oğlun var yanında o senin en güzel gücün
Sakın kendini bırakma, Güçlü ol Arkana bile bakma :KK15:
Allah razı olsun böyle düşünceleriniz bir nebze olsun ıyi hissettiriyor.kismet hayırlısı olsun artik.insan ne umutlarla yuva kuruyor ona üzülüyorum

Merhaba arkadaşlar.. bilmem baziniz beni hatırlar.agustos ayında bosanicam demistim o büyük gün geldi çattı.bugun bu evde son günüm yarın gidiyorum eşyalarımı topladım.esimin haberi yok hoş her fırsatta gideceğimi söyledim ama beni kaale dahi almıyor insan yerine saymıyor yapamam sanıyor.hersey normal ona göre.yarin o işteyken herseyimi alıp oğlumda alip gidiyorum.ne zormuş ne ağır bir yukmus kötü bir piskolojiymis.bu boşanan insanlar nasıl boşanmış insan çok yaralaniyor dağılıyor.aglma krizlerdeyim günlerdir.bosanan bu travmayı atlatan varsa duygularını paylaşabilir.simdiden teşekkür ederim..
Konu sahıbı durum nedır merak ettım .

Eğer kararlı tavrını sürdürüp , o evi terkettiysen, tebrik ederim ! Bazı erkekler güzellikten ,hoş laftan anlamıyor ..hak ettiğini vermişsin ..bir süre neye uğradığını şaşırır ,anlamaz ,sonra pişman olur ,ayakları totosuna vura vura kapına koşar ..affetme!

Back
X