Bosaniyorum

gizemllllf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
8
1
1
31
Merhaba ben 25 eşim 32 yaşında yaklaşık 2 sene sevgililik ve 10ay nisanlilik sürecinden sonra evlendik 10aylik evliyim. Eşimin ailesi beni ve ailemi hic bir zaman istemedi onlar tesettürlü ben açık olduğum icin eşim her zaman arkamda durdu başlarda istemeye bile zorla geldi ailesi nisanlilik sürecinde maddi manevi hiç bir şekilde yardimlari olmadı beni gelini olarak gormediler evlerine bir kez davet etmediler düğünümüze bile zorla katıldılar ben bunlari hep görmezden geldim çünkü eşim iyiydi arkamdaydi evlendikten sonra asla onlarla görüşmem dedi sürekli ailesini kotuluyordu zaten bana karsi evlendikten sonra ailem ailem demeye başladı bende hiç bir mutlu günümde yanımda olmayan beni gelini olarak gormeyen bir aileyle gorusmek istemedim(BU arada eşimin benim ailemle arası çok iyiydi) sonrasında tartıştık ve ben ailemin yanına geldim baktım dava bosanma davasi acmis

Kızılcık şerbeti doğa sendromu bu. Gerçekten bu ayrıştırma açıklarda da çok görüyorum kapalılarda da. Onların zihniyeti darmış arkadaşım. Böyle bir cahil ailede kendini yıpratıp ne yapacaktın? Armut dibine düşer kocan da en sonunda rengini belli etmiş. Boşa geç çocuk olmadan.

Büyü mü yapmışlar diyorsun
gerek mi var ki?

aileler arasında bu kadar fark varken mutlu olmak çok kolay değil, ancak aşırı bireysel bir tarzınız olacak aile de gerçekten erol taş-aliye rona olacak yani, yoksa ortalama muhafazakar aile muhtemelen.

kaldı ki karakter sahibi bir erkek ailesini kötülemez, evet farklısınız ama bunu ben yönetirim, seni üzmem demek başka şey
sürekli sevgiliye aile kötülemek çok leş bir hareket, ailene karşı doluysan bile yapılmaz...

neyse çok seviyoruz, illa ki oldururuz yaparız farklarımıza rağmen neden dememeliyiz, mesajlı konu olmuş...

Çok yeni bir evlilik bitmek üzere sebebin bu olmasi canımı sikan bunca zaman ailem demeyen onlardan kaçan biri simdi onlara duskun oldu

Yok ya ne büyüsü cazisi
Eşin ailesine bağımli bir hoduk
Aileye bağımlı erkeklerin travmasi evlenince ortaya çıkarmış olay bu
Iyi ki çocuğun yok gerçek yüzünü hemen gostermis

Ben buradaki konuları okuyunca daha iyi fark ediyorum. Evlenmek için aşk sevgi yetersiz . Biz aşkımızla engelleri aşarız olmuyor öyle . Aileler kültürler çok önemli

Bilmiyorum eşim çok dengesiz biriydi sırf ailesi yuzunden bitmesine çok üzülüyorum
Yardım mı ettiler siz evlenirken ev, para, iş mi kurdular? Para harcadılarsa biraz, erkek hemen o tarafa geçiyor. Tabi genel olarak evlenince aileleriyle daha fazla yakınlaşıyorlar erkekler. Ama anormal bir durum diyorsanız da, genelde düğün vs de bir şeyler yaptılarsa, adama kendini borçlu hissettiriyor aile.

Benim öğrendiğim bir şey varsa oda şu ailesinin sözüne bakan o ne derse onu yapan erkekler asla bir ev geçindiremez sorumluluk nedir bilmez. İyi olmuş bittiği önünüze bakın.

Hayir hiç bir yardimlari olmadı maddi manevi bir kuruş paraları geçmedi bize

Ve maddi durumlari iyi olduğu halde yapmadılar
Benim öğrendiğim bir şey varsa oda şu ailesinin sözüne bakan o ne derse onu yapan erkekler asla bir ev geçindiremez sorumluluk nedir bilmez. İyi olmuş bittiği önünüze bakın.
Aileye düşkünlüğü hic yoktu hatta ailesi sıkıntılı evlerinde kavga gürültü eksik olmuyordu bir tek sen ol diyen evim olsun yuvam olsun diyen biri sırf görüşmek istemediğim icin yıktı inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…