- 28 Mayıs 2024
- 8
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi gizemllllf
-
Büyü mü yapmışlar diyorsunAllah Allah bu degısım bence havas ılımlerıyle alakalı olabılır.
İnanmayanlar olsa da her ne kadar
Ya zanda bulunmaktan da cok korkarımBüyü mü yapmışlar diyorsun
gerek mi var ki?Büyü mü yapmışlar diyorsun
Çok yeni bir evlilik bitmek üzere sebebin bu olmasi canımı sikan bunca zaman ailem demeyen onlardan kaçan biri simdi onlara duskun olduKızılcık şerbeti doğa sendromu bu. Gerçekten bu ayrıştırma açıklarda da çok görüyorum kapalılarda da. Onların zihniyeti darmış arkadaşım. Böyle bir cahil ailede kendini yıpratıp ne yapacaktın? Armut dibine düşer kocan da en sonunda rengini belli etmiş. Boşa geç çocuk olmadan.
Bilmiyorum eşim çok dengesiz biriydi sırf ailesi yuzunden bitmesine çok üzülüyorumAllah Allah bu degısım bence havas ılımlerıyle alakalı olabılır.
O ne demek ya?Allah Allah bu degısım bence havas ılımlerıyle alakalı olabılır.
Yardım mı ettiler siz evlenirken ev, para, iş mi kurdular? Para harcadılarsa biraz, erkek hemen o tarafa geçiyor. Tabi genel olarak evlenince aileleriyle daha fazla yakınlaşıyorlar erkekler. Ama anormal bir durum diyorsanız da, genelde düğün vs de bir şeyler yaptılarsa, adama kendini borçlu hissettiriyor aile.Bilmiyorum eşim çok dengesiz biriydi sırf ailesi yuzunden bitmesine çok üzülüyorum
Hayir hiç bir yardimlari olmadı maddi manevi bir kuruş paraları geçmedi bizeYardım mı ettiler siz evlenirken ev, para, iş mi kurdular? Para harcadılarsa biraz, erkek hemen o tarafa geçiyor. Tabi genel olarak evlenince aileleriyle daha fazla yakınlaşıyorlar erkekler. Ama anormal bir durum diyorsanız da, genelde düğün vs de bir şeyler yaptılarsa, adama kendini borçlu hissettiriyor aile.
Aileye düşkünlüğü hic yoktu hatta ailesi sıkıntılı evlerinde kavga gürültü eksik olmuyordu bir tek sen ol diyen evim olsun yuvam olsun diyen biri sırf görüşmek istemediğim icin yıktı inaninBenim öğrendiğim bir şey varsa oda şu ailesinin sözüne bakan o ne derse onu yapan erkekler asla bir ev geçindiremez sorumluluk nedir bilmez. İyi olmuş bittiği önünüze bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?