Boşanıyorum.

şiddet başlı başına onur kırıcı bir durum kişi kendine olan güvenini kaybedebiliyor çünki artık o durumdan sonra ezikdir. ha birde aldatılma giriyorsa işin içine durum dahada vahimleşiyor bu durumu yaşayan herkezin Allah yardımcısı olsun keşke cesaret ve maddiyat herkezde istenilen ölçüde olsada budurumu kimse kabullenmese ozaman erkekler anlıycak hatalarını ama işte şu varki o evlilik biterse ve hala seviyorlarsa birbirlerini aceba ilerde keşke ayrılmasaydım sorusu olurmu?

piskoloğum demişsiniz. eşinizin piskolojisini tanımlayabiliyormusunuz ? hani tanımlasanız ve sorunun üzerine bu şekilde gitseniz ? belki bir çözüm yolu olur ?

bence boşanmadan bir evlilik danışmanına gidin lütfen

sevgili Glorya, barışmışsınız, umarım sizin için en hayırlısı olur a.s.

öptüm cnm opuyorumnanaktan

ne güzel işte...ayaklarının üstünde yalnız başına yaşa..sana bişey diyen mi var?

ne güzel işte...ayaklarının üstünde yalnız başına yaşa..sana bişey diyen mi var?
ne alaka şimdi. ayakları üstünde ,her dimdik duran, yalnız mı yaşıyor. evliler ,ayaklarının üstünde ,dimdik duramyorlar mı?. illa dayak mı yiyorlar.:hulya:

ne alaka şimdi. ayakları üstünde ,her dimdik duran, yalnız mı yaşıyor. evliler ,ayaklarının üstünde ,dimdik duramyorlar mı?. illa dayak mı yiyorlar.:hulya:

sana cvp yazmak istemiyorum biliyormusun...burda o kdr gereksiz tartışma var ki, bi tanede benimle başlatılmasın..

ya arkadaşım siz niye taktınız bana benim kıvırdığım falan yok siz ve sizin gibi düşünenlere ben birşeyi anlatamadımya ondan açıklama gereği duyum ve başka yollardan anlatmaya çalıştım okadar
bu kadar büyütmeyin ya
ama şuan hala araştırıyorum bulunca ıspatlıcam bekleyin tamammı şimdi susuyorum...

bunu yazmak istemezdim. ama çok üzgün olarak yazıyorum.,kocişime, doğruyu söylüyor.
benim dine bakış açım farklı ama dinimizde bu var ...
nisa suresi.,

Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. ıyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. [COLOR="Red"]Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün.[/COLOR] Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.

Son düzenleyen: Moderatör:

peki arkadaşım geldinizmi sözüme
anlatmaya çalıştığımı anladınızmı
dur bitanede ben yazacağım

yok kocişime, ben öyle bir şey demedim. bunu baştan beri biliyordum zaten. dikkat et. asla savunmadım. yoktur dinimizde bu diye.
benim yazdıklarıma dikkat et.
ben ne yazmışım. ben dini kurallara göre yaşamımı idame etmiyorum demişim ..
,benim için din ön planda hiç olmadı. daha fazlada kendimle ilgili açıklama yapmak istemiyorum.
ama, ben bunu asla savunmadım . baştan beri bu sureyi bildiğim içinde, o tarz bir şey yazmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır okypete bu meali nerden aldın bilmiyorum ama böyle bir ayet yok.
İlahiyat profesörünün mealinden yazıyorum.

Allah insanların bazılarını bazılarından üstün kılmıştır . İyi ve temiz kadınlar saygılıdırlar. Allah kendilerini koruduğu gibi gizliliği gereken şeyi korurlar.
Sadakatsizlik ve iffetsizliklerinden korktuğunuz kadınlara önce öğüt verin, sonra yataklarında yalnız bırakın ve nihayet onları evden çıkarın.
Bulundukları yerden başka yere gönderin.

Ben 2 değişik kaynaktan Kuran-ı kerim meali okudum.
Böyle yazdığın gibi bir ayet olsaydı mutlaka dikkatimi çekerdi ve burda dinimizde ve hukuken eşitlik var diye kesin konuşmazdım.
Herkes çeviri yapıyorum diye işine geldiği gibi yazıyor.akannehir

sizce mümkünmü böyle birşey olması ya? yüce allah'ın gönderdiği kitabı değiştirmek isteyen ve değiştiren o kadar çok insan var ki. ona bakarsanız bazılarıda diyorki kura'nda erkeğin 4 kadın almaya hakkı vardır gibi. kocisime arkadaş allaşkına bişey ıspat etmeye çalışma burada cahil insanlar yok okypete de dediği gibi seni savunmamış.hemen ayaklanma.bize dinin ne olduğunu sen öğretemessin.biz aklı başında insanlarız senden bu gibi şeylerimi öğrenicez güldürme benilmaz:

ama inanın arkadaşlar sizler beni haksız çıkarmak için bunada bir bahane uyduracaksınız
inanın büyük bir merakla cevabınızın ne olduğunu bekliyorum
amacım kendimi hakli çıkarmak değil
ama okadar saldırdınızi yer yer haklı olduğum konularda neye uğradığımı şaşırdım
neyse belki bu bu bişraz size yardımcı olur
sağol arkadaşım
devamınıda benden gelecek
opuyorumnanaktan

34. Allah'ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılması sebebiyle ve mallarından harcama yaptıkları için erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudur. Onun için sâliha kadınlar itaatkârdır. Allah'ın kendilerini korumasına karşılık gizliyi (kimse görmese de namuslarını) koruyucudurlar. Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve (bunlarla yola gelmezlerse) dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.

diyanet işleri başkanlığı...aynı buda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…