arkadaşlar ikili tartışmalara girmeyelim...
Bende kavga etmekten çok bıktım artık.2 gün iyiseydi,5 gün didişiyorduk.Bana ağır gelen ilk başlarda eşimle evlenebilmek için karşıma herkesi almamdı,şimdide bu duruma gelmek insanı yıkıyor.Dediğini daha öncede yapmıştım,avukata kdr bile gitti bu iş,ama işlem yapılmadan geri alınmıştı.Ama araya zaman atınca,tekrar sil baştan.Çok zor bi evreden geçiyorum çünkü boşanmakla birlikte herşeyim değişecek,evim,düzenim...Nasıl atlatacağımı bilemiyorum,işin traji komik tarafıda psikolok olmam ve bu durumda herkes benden gayet rahat,aldırmaz,üstesinden gelebilen biri olmamı bekliyor,kimseye derdimi anlatamıyorum da,çünkü etrafımdakiler anlamak istemiyorlar.Boşanmam gerek biliyorum ama bu boşluğun içinden nasıl çıkacam bilemiyorum.Ayrıca yorumun için teşekkür ederim,insan psikolokta olsa acaip bunalıma girebiliyor mafoldumben
sen ve senin gibi zihniyette olanlar herseyi hak ediyor. iyi dayak yemeler mutluluklar.
zihniyetinde ne varmıs arkadasım anlamadım...
dayak ii bişi diil kimseye yastmasın allah ama eski zamanlarda degiliz gloryanın kocası içip zıcıp karı kızla yatıp zil zurna gelip keyfi keder dövüyomus gibi konusmussun... tartısmıslar gerilmişler ve belkide bu sırada glorya cok tahrik etti kocasını nerden bilioruz ?
öle kapı carpıp cıkmak cok kolay degil? zaman ne gösterecek bilmiyoruzzz belki cok mutlu olucaklar belki 2 gün sonra yine aynı sey olacak ama hayat onların hayatı.
Bence o duruma getirmiceksin bu senin elinde yukardada yazdım bende benzer seleri yasıyorum ama saglıklı düşündügümde onun beni hırpalaması için kavga sırasında bu zemini birazda ben hazırlıyorum damarına basıyorum dahada sinirlendiriyorum..ama eger bu zemini hazırlamazsam o sinirliyken ben onun damarına basbazsam emnim o bunu cesaret edemicek. oyüzden canımızın yakılmasını istemiyosak ona bunun zeminini yasatmıcaz !!!!!! umarım anlatabilmisimdir düşüncelerimi??şutarafagitti
dayağı haketmek diye birşey yoktur. önce bu zihniyetinizi değiştirin.
herkes kocasını sever, önemli olan insanın kendisini de sevebilmesi
kendisini seven insan bu muameleye razı olmaz.
ana baba evlat hariç, hayatta herkesin yeri dolar.
ben de sivri dilliyim, karşımdakine diklenirim, tartışırken bağırır çağırırım, bazen sinirden gözüm döner. bugüne kadar ne eski eşim (4 sene evli kaldık), ne erkek arkadaşlarım (her biri en az 1 sene süren ilişkilerden bahsediyorum) bana elini kaldırmadı. çünkü bunu sadece ve sadece bir kez yapabileceklerini, bir daha asla yüzümü göremeyeceklerini çok iyi biliyorlardı.
pısıp kalacağınıza, ezik kadın rolünü benimseyeceğinize ayağa kalkın. dizleri üstünde yaşamaktansa ayakta ölmeyi yeğlerim.
ne alaka şimdi. ayakları üstünde ,her dimdik duran, yalnız mı yaşıyor. evliler ,ayaklarının üstünde ,dimdik duramyorlar mı?. illa dayak mı yiyorlar.:hulya:ne güzel işte...ayaklarının üstünde yalnız başına yaşa..sana bişey diyen mi var?
sevgili Glorya, barışmışsınız, umarım sizin için en hayırlısı olur a.s.
ne alaka şimdi. ayakları üstünde ,her dimdik duran, yalnız mı yaşıyor. evliler ,ayaklarının üstünde ,dimdik duramyorlar mı?. illa dayak mı yiyorlar.:hulya:
Evet Officecim öyle kadını erkeği yok, ama bazılarımız hala erkeği bu konularda üstün tutan toplumsal yargıyı din emretmiş gibi gösteriyor, ben böyle mutluyum diyene benim de lafım yok ama böyle olmalı doğrusu budur din böyle emrediyor diyip tepki alınca da ben böyle yaşıyorum mutluyum diye kıvırıyor
bunu yazmak istemezdim. ama çok üzgün olarak yazıyorum.,kocişime, doğruyu söylüyor.
benim dine bakış açım farklı ama dinimizde bu var ...
nisa suresi.,
Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. [COLOR="Red"]Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün.[/COLOR] Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.
bunu yazmak istemezdim. ama çok üzgün olarak yazıyorum.,kocişime, doğruyu söylüyor.
benim dine bakış açım farklı ama dinimizde bu var ...
nisa suresi.,
Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. [COLOR="Red"]Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün.[/COLOR] Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?