Boşanıyorum.

Aynı fikirdeyim, zaten tepkim de bu yüzden benim, sırf kadına yadırgıyoruz böyle şeyleri, bir de biri çıkıp dinimizde "erkek kadından üstündür" "Aldatan kadın dövülür" diye yalan yanlış fetvalar vermeye kalkarsa, kadına erkeğin öfkesi karşısında sürekli susmayı alttan almayı doğru bir şeymiş gibi empoze etmeye çalışıyorsa ben tepkimi veriririm, orada bir dur derim bu ülkede bu zihniyet yüzünden kadınlar aldatılıyor şiddet görüyor bu değişmeli derim

siz yine de güzellikle anlatın, neden sinir oluyorsunuz ki??

depresifim. bu ülkede "din" deyince duruyorum artık gerçekten. günahın kadını-erkeği mi var benneyaptımki

Konu sahibi kocamdır döver de sever de, ben böyle mutluyum diyor.alsanaalsanasmile
Ama burası yine karışmış.
Bırakın arkadaşlar herkes her şeyin bilincinde.
İnsanlar hakettiği hayatı yaşar.:hulya:

Konu açılıyor dayağa katlanma çözüm bul diyenler sanki ara bozucu oluyor.
Ne olursa olsun dövse de aldatsa da katlan diyenler yuva kurtarıcı oluyor.
Hiç kendinizi yormayın.a.s

neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? medeni insanlar sinirlenmez mi dedik biz? yoksa kontrollü davranmayı bilirler mi dedik.

sizin derdiniz fikir alışverişinde bulunmak değil, altta kalmamak bence.

bu yüzden artık sizinle tartışmayı gereksiz görüyorum.

iyi geceler

son olsun diyorum ama tutamıyorum kendimi çünkü bana öyle cevaplar veriyosunki savunmam için adeta yer hazırlıyosun yani:sm_cool: bak ben gayet iyiyim sanal burası beni görmüyosun değilmi? surat ifadem nasıl bunu bilmeden sinirli olduğuma karar veremessin!!! al sana ünlem:roflol:

hayır bende sizi anlayamıyorum, nerde kaldı medeniyet, medeniyet karşı tarafın fikrine saygı duymak değil midir? bana mı yanlış öğrettiler...????

ben tartışmıyorum kesinlikle, bu benim düşüncem, katılırsıınız katılmazsınız ama eleştiremezsiniz. o hakkı vermiyorum size.

size de iyi geceler..

ya aslında bende söyledim bunları ama öyle cevaplar veriyolarki insan dayanamıyoDD aslında bizim asla cevap vermememiz lazım işte. konuyu nerelere getirmişler gelde cevap verme gelde savunmakaydirigubbakcemile3 hele ki eşilik olursa konu.

oyy oyy ne diyim, kendiniz dediniz kim olsa sinir olur diye. hem ben sizi neden sinir edeyim ki? benim fikrim bu, tahammülsüz olan sizsiniz...
saatlerdir konuyu bıraktınız benim fikirlerimi tartışıyorsunuz, afedersiniz de size ne? nasıl istersem öyle düşünme hakkına sahip değilmiyim? hangi hakla ve hangi sıfatla eleştiriyorsunuz?

ben bu kadar saçma bir durum yüzünden banlanmak istemiyorum kusura bakmayın...

evet size yanlış öğretmişler. karşıdakinin fikrine saygı duymak demek eleştirmemek demek değildir. eleştiri saygıyı yıkmaz ki, hakaret yıkar. kimse sizin fikirlerinize hakaret etmedi ama siz olayı farklı boyutlara çektiniz.

kusura bakmayın benim hakaret anlayışımda biraz farklıdır. sizin bana sayfalarca yaptığınız eleştiri değil saldırıdır. ikisi arasında taktir edersiniz ki çok fark var. ben şiddeti savunmadığım halde öyle göstermeye çalışıyorsunuz nedendir bilinmez? ben çok büyük bir sözlü şiddete maruz kalmadığım sürece (kişiliğime, değerlerime) elbette ki sizin yaptığınız gibi medenice!!! konuşurum. hatta ilginçtir ses bile yükseltmem. ama narin dmarlarım vardır ki onlara dokundurtmam...
olayı farklı boyuta çekmedim aksine bilmem kaç mesajdır kendimi ifade etmeye çalışıyorum. nedense...

depresifim. bu ülkede "din" deyince duruyorum artık gerçekten. günahın kadını-erkeği mi var benneyaptımki

Evet Officecim öyle kadını erkeği yok, ama bazılarımız hala erkeği bu konularda üstün tutan toplumsal yargıyı din emretmiş gibi gösteriyor, ben böyle mutluyum diyene benim de lafım yok ama böyle olmalı doğrusu budur din böyle emrediyor diyip tepki alınca da ben böyle yaşıyorum mutluyum diye kıvırıyor

işte önceki sayfalarda da bir arkadaş demiş ya, herksin mutluluğa giden yolu farklıdır diye. o öyle mutluysa biz ne diyebiliriz ki?

her neyse, bu konu çözüme bağlanamayacak anlaşılan. ben saldırıda bulunma amacında değildim, o şekilde anlaşıldıysa ve istemeden kırdıysam özür dilerim. ben kendi fikirlerimi savunuyorum sadece. takdiri okuyanlara bırakıyorum. bir kişinin bile fikirlerini sorgulaması için aklında soru işareti yaratabildiysem ne mutlu bana.
herkese iyi geceler

işte önceki sayfalarda da bir arkadaş demiş ya, herksin mutluluğa giden yolu farklıdır diye. o öyle mutluysa biz ne diyebiliriz ki?

Zaten mutluluğuna diyecek bir lafım yok zaten söyledim de okuduysan ama arkadaş "Din böyle emrediyor erkek kadından üstün dedi" bu yüzden tepki aldı,

Bence de hiç tartışmaya gerek yok, gerçekten mutluluğa giden yollar farklı hepimizin yolu dolambaçlı olabilir ama aynı yerde buluşuyoruz, konu sahibi kararını verdi Allah yolunu açık etsin

Son düzenleme:
Zaten mutluluğuna diyecek bir lafım yok zaten söyledim de okuduysan ama arkadaş "Din böyle emrediyor erkek kadından üstün dedi" bu yüzden tepki aldı

oyy orayı da kaçırmışım, gerçekten din konusu neden yasak artık daha iyi anlıyorum :1no2:
haklısın a.s.

eğer bizi ilgilendirmiyosa yazmıcaksın düşüncelerin sana kalıcak istedğin gibi düşün millete ne? bizim yorum yapmaya hakkımız var.illa seni savunmakmı gerekiyo ya da bir başkasını. buraya düşünerek yaz o zaman.olumlu olumsuz eleştiriler gelir diye düşün tart öyle yaz o zaman. sinir konusunu hiç söylemiyorum çünkü hala anlayamadın sen.neyse ben sana saldırmıyorum sadece şiddeti ufakta olsa savunan insanlara tepki veriyorum.sondaki yorumlarını gördüm iyi güzel o zaman baştaki gibi yazmasaydın böyle yazssadın belki bu kadar tepki almazdın. neyse iyi geceler

allah aşkına o kadar yanlı, o kadar yanlı okuyorsunuz ki görmüyorsunuz. bütün mesajlarımı şablon olarak birbirine cuk oturur. kelime farkı bile yok. bence siz anlamaya karar verdiniz ondan size öyle geldi son mesaj.

nereye yazıp nereye yazmayacağımı size sormayacağım, saldırıyorsunuz yine. tepki vermek farklıdır,saldırmak farklı... ki ben şiddeti savunmuyorum.offf offf
neyse artık size anlatmayacağım he he nasıl isterseniz öyle...

Kiz barismis siz neden tartisiyorsunuz arkadaslar.
Herkesin dusuncesi kendine bu forumda paylasimlar olsun diye var
Herkes ayni sekilde dusunmez ki senin yanlisin onun dogrusudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…