- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
islamda kesinkes kadınların aldatması günahtır diye birşey yazmıyor.. kadın-erkek ayırt etmeksizin zina günahtır der nokta. kitabın her yerinde zina eden kadınlar ve zina eden erkekler,iman eden kadınlar ve iman eden erkekler diye görürsünüz ayırt etmeden...sadece kadınlar derseniz inkar edersiniz vebalide büyüktür...erkek yapar kadın katlanır lafı erkeğin fiziksel gücü dolayısıyla toplumun düşünce yapısına malesef yerleşmiş olan erkek tahakkümünün yanılsamasıdır..ne yazıktır ki kitapta aksi yazıldığı yerde kadınlarda susuyor..resmen istismar..
cümlelerine dikkat et ders verme edası filan yok bunu ben genel olarak söyledim anladınmı? git bu konuyu dışarıda herhangi bir yerde tartışta bak ne oluyo.kim olsa sinir olur böyle bir şeye.çevremizde görmedik böyle şeyleri tabikide garibimize gidiyor. konuyu saptırma tamammı düşüncelerin o kadar anlamsız ve garipki ne anlamlar yüklemişsin kendi kendine! aman ya sana 1 cevap yeterdi aslındada neyse bu son olsun artık aaalmaz:
Aynı fikirdeyim, zaten tepkim de bu yüzden benim, sırf kadına yadırgıyoruz böyle şeyleri, bir de biri çıkıp dinimizde "erkek kadından üstündür" "Aldatan kadın dövülür" diye yalan yanlış fetvalar vermeye kalkarsa, kadına erkeğin öfkesi karşısında sürekli susmayı alttan almayı doğru bir şeymiş gibi empoze etmeye çalışıyorsa ben tepkimi veriririm, orada bir dur derim bu ülkede bu zihniyet yüzünden kadınlar aldatılıyor şiddet görüyor bu değişmeli derim
siz yine de güzellikle anlatın, neden sinir oluyorsunuz ki??
son olsun diyorum ama tutamıyorum kendimi çünkü bana öyle cevaplar veriyosunki savunmam için adeta yer hazırlıyosun yani:sm_cool: bak ben gayet iyiyim sanal burası beni görmüyosun değilmi? surat ifadem nasıl bunu bilmeden sinirli olduğuma karar veremessin!!! al sana ünlem:roflol:siz yine de güzellikle anlatın, neden sinir oluyorsunuz ki??
neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? medeni insanlar sinirlenmez mi dedik biz? yoksa kontrollü davranmayı bilirler mi dedik.
sizin derdiniz fikir alışverişinde bulunmak değil, altta kalmamak bence.
bu yüzden artık sizinle tartışmayı gereksiz görüyorum.
iyi geceler
Konu sahibi kocamdır döver de sever de, ben böyle mutluyum diyor.alsanaalsanasmile
Ama burası yine karışmış.
Bırakın arkadaşlar herkes her şeyin bilincinde.
İnsanlar hakettiği hayatı yaşar.:hulya:
Konu açılıyor dayağa katlanma çözüm bul diyenler sanki ara bozucu oluyor.
Ne olursa olsun dövse de aldatsa da katlan diyenler yuva kurtarıcı oluyor.
Hiç kendinizi yormayın.a.s
son olsun diyorum ama tutamıyorum kendimi çünkü bana öyle cevaplar veriyosunki savunmam için adeta yer hazırlıyosun yani:sm_cool: bak ben gayet iyiyim sanal burası beni görmüyosun değilmi? surat ifadem nasıl bunu bilmeden sinirli olduğuma karar veremessin!!! al sana ünlem:roflol:
hayır bende sizi anlayamıyorum, nerde kaldı medeniyet, medeniyet karşı tarafın fikrine saygı duymak değil midir? bana mı yanlış öğrettiler...????
ben tartışmıyorum kesinlikle, bu benim düşüncem, katılırsıınız katılmazsınız ama eleştiremezsiniz. o hakkı vermiyorum size.
size de iyi geceler..
evet size yanlış öğretmişler. karşıdakinin fikrine saygı duymak demek eleştirmemek demek değildir. eleştiri saygıyı yıkmaz ki, hakaret yıkar. kimse sizin fikirlerinize hakaret etmedi ama siz olayı farklı boyutlara çektiniz.
depresifim. bu ülkede "din" deyince duruyorum artık gerçekten. günahın kadını-erkeği mi var benneyaptımki
Evet Officecim öyle kadını erkeği yok, ama bazılarımız hala erkeği bu konularda üstün tutan toplumsal yargıyı din emretmiş gibi gösteriyor, ben böyle mutluyum diyene benim de lafım yok ama böyle olmalı doğrusu budur din böyle emrediyor diyip tepki alınca da ben böyle yaşıyorum mutluyum diye kıvırıyor
işte önceki sayfalarda da bir arkadaş demiş ya, herksin mutluluğa giden yolu farklıdır diye. o öyle mutluysa biz ne diyebiliriz ki?
Zaten mutluluğuna diyecek bir lafım yok zaten söyledim de okuduysan ama arkadaş "Din böyle emrediyor erkek kadından üstün dedi" bu yüzden tepki aldı
eğer bizi ilgilendirmiyosa yazmıcaksın düşüncelerin sana kalıcak istedğin gibi düşün millete ne? bizim yorum yapmaya hakkımız var.illa seni savunmakmı gerekiyo ya da bir başkasını. buraya düşünerek yaz o zaman.olumlu olumsuz eleştiriler gelir diye düşün tart öyle yaz o zaman. sinir konusunu hiç söylemiyorum çünkü hala anlayamadın sen.neyse ben sana saldırmıyorum sadece şiddeti ufakta olsa savunan insanlara tepki veriyorum.sondaki yorumlarını gördüm iyi güzel o zaman baştaki gibi yazmasaydın böyle yazssadın belki bu kadar tepki almazdın. neyse iyi geceleroyy oyy ne diyim, kendiniz dediniz kim olsa sinir olur diye. hem ben sizi neden sinir edeyim ki? benim fikrim bu, tahammülsüz olan sizsiniz...
saatlerdir konuyu bıraktınız benim fikirlerimi tartışıyorsunuz, afedersiniz de size ne? nasıl istersem öyle düşünme hakkına sahip değilmiyim? hangi hakla ve hangi sıfatla eleştiriyorsunuz?
ben bu kadar saçma bir durum yüzünden banlanmak istemiyorum kusura bakmayın...
eğer bizi ilgilendirmiyosa yazmıcaksın düşüncelerin sana kalıcak istedğin gibi düşün millete ne? bizim yorum yapmaya hakkımız var.illa seni savunmakmı gerekiyo ya da bir başkasını. buraya düşünerek yaz o zaman.olumlu olumsuz eleştiriler gelir diye düşün tart öyle yaz o zaman. sinir konusunu hiç söylemiyorum çünkü hala anlayamadın sen.neyse ben sana saldırmıyorum sadece şiddeti ufakta olsa savunan insanlara tepki veriyorum.sondaki yorumlarını gördüm iyi güzel o zaman baştaki gibi yazmasaydın böyle yazssadın belki bu kadar tepki almazdın. neyse iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?