Diyelim söz verdi, kabul ettin 1-2 ay sonra yine aynı tas aynı hamam.
O zaman ne yapacaksın? Bir dargın bir barışık nereye kadar.
Kesin çözüm yolu bulmalı
glorya senin yazılarını biraz okudum en başa kadar okuyamasamda sanırımşiddet gördün ama ilk defa ve pişman olduysa onunda sebebi bir başkası ise çocuğunda var ise evliliğine şans vermni tavsiye ederim
kaç yıllık evlisin ve şiddetmi gördün aldatılma varmı? ne zamandır ayrısın
glorya erkekleri boş bırakmaya gelmez sen biran önce onu bir bahane ile ara ve fikrini öğren derim
cnm valla ne deyip arıyacam...bu sefer daha da şımaracak.oh kabullendi bide aradı die.
bahanem ne olabilir ki? :gitme
Kusura bakma cnm senin ve esinin yasini ogrenebilirmiyim?
sevgili arkadaşlar sözüm benim görüşüme katılmayanlara....
kimse benim gibi yapmak zorunda deil.ben im fikrim bu ve ben böyle mutluyum ve bu kimseyi ilgilendirmez
ayrıca evet doğuluyum ve gurur duyuyorum ayrıca eşim ve ben ikimizde üniversite mezunuyuz ben çocuklardan dolayı çalışmaya ara verdim .sizler gibi hava basmak için meslek atıp tutmuyorum şuan evde olduğum için ev hanımıyım dedim.,
eşim gayet ileri görüşlü ama biraz asabi bir insandır ben onu bu şekilde idare ettiriyorum ve ikimizde bu hayatımızdan çok memnun ve mutluyuz.
dininizin ne olduğu beni ilgilendirmez benim bu dediğim sadece müslümanlar için geçerlidir.
yanlış anlaşılmasın bi arkadaş benim dinimi biliyomusunki demiş sözüm onadır...
benim fıtratımda koca demek herşeyden önce gelir onu çok seviyorum o benim herşeyim bende onun birbirimizi kaybetmek istemiyoruz
bu kutsal müessesede ben eşimi böyle üstün görmeyi uygun görüyorum
tavsiye ettiğim arkadaş bana hak verdi onayladı
bu şekilde mutlu olan çok insan tanıyorum ben
diyer katılmayan insanlara diyiyorum katılmayabilirler benim evli,liğimde bu şekilde kimseyi ilgilendirmez anlaşıldımı byyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?