Boşanıyorum.

mafoldumben ne yapacağımı şaşırdım....
gururum hayır diyor ama kalbim hala seviyor...napiim elimde değil :sinifsinif:

Kadına el kaldıran biri nasıl hala sevilebilir bunu anlayamıyorum ama yine de arayan sen olma sakın.lmaz:
O arasın ve sana yaptığı yanlışları yapmayacağına söz versin.
Diyelim söz verdi, kabul ettin 1-2 ay sonra yine aynı tas aynı hamam.
O zaman ne yapacaksın? Bir dargın bir barışık nereye kadar.
Kesin çözüm yolu bulmalı

Diyelim söz verdi, kabul ettin 1-2 ay sonra yine aynı tas aynı hamam.
O zaman ne yapacaksın? Bir dargın bir barışık nereye kadar.
Kesin çözüm yolu bulmalı

Sana katiliyorum arkadasim
Fakat isin ic yuzunu bilmiyoruz..
Tartismalari.. siddetin derecesini.. verilen sozleri.. yasananlari..
Bunlari konu sahibi arkadasimiz yasiyor, biz bilemeyiz..

Yinede kesin cozum olayina katiliyorum..
Ince eleyip syk dokumalisin bu sefer..
Dikkatli ol, cok duygusal bir donemden geciyorsun..
ve su anda ayri oldugun icin iyi yonleri, ve sevgisi agir basiyor
Cok iyi dusun derim..
Istersen icini uzun bir mektuba dok.. veya maile..

Cok beklerseniz hic bir sorun cozulmeyecek gibime geliyor..
Aksine bazi seyleri unutacaksin belkide, veya sana oyle kabul ettirecek..

Kendini cok uzme ama :teselli:

glorya senin yazılarını biraz okudum en başa kadar okuyamasamda sanırımşiddet gördün ama ilk defa ve pişman olduysa onunda sebebi bir başkası ise çocuğunda var ise evliliğine şans vermni tavsiye ederim

glorya senin yazılarını biraz okudum en başa kadar okuyamasamda sanırımşiddet gördün ama ilk defa ve pişman olduysa onunda sebebi bir başkası ise çocuğunda var ise evliliğine şans vermni tavsiye ederim

çocuğum yok..şans vermek istiyorum ama..arayanım yok mafoldumben

bende eşimle ayrılma aşamasına bir kaç kez geldim 3 yıllık evliyim 1 de oğlumuz var çok şükür herşey düzeldi tabi dahada düzelecğine inanıyorum çünki benim dayak yememde tamamen kaynanam ve görümcemin rolü var çok doldurular drken bizimkide patladı bana sonunda ama benimle hiç konuşmadan tek taraflı dinlemelerle derken olanlar oldu ama şimdi onlar kapı dışarı oldu eşim nekadar kayırmaya çalışsada onların suçu olduğunu biliyor ve beni çok seviyor benden ben ayrılsamda o ayrılamaz

glorya canım bak ne diycem aşkta grur olmaz bırak sen ol arayan barışan ne kaybedersinki için içini yemendense ara yada bir sms yaz rahatla çünki siz evlisiniz aynı yastığa baş koymuşsunuz uzun zaman olmuş 3.5 yıl ama inan pişman olmazsın iyişeyler olunca iyikide aramışım dersin cevap gelmezse senden günah gitsin elinden geleni yapmış olursun yuvan için

glorya erkekleri boş bırakmaya gelmez sen biran önce onu bir bahane ile ara ve fikrini öğren derim

sevgili arkadaşlar sözüm benim görüşüme katılmayanlara....
kimse benim gibi yapmak zorunda deil.ben im fikrim bu ve ben böyle mutluyum ve bu kimseyi ilgilendirmez
ayrıca evet doğuluyum ve gurur duyuyorum ayrıca eşim ve ben ikimizde üniversite mezunuyuz ben çocuklardan dolayı çalışmaya ara verdim .sizler gibi hava basmak için meslek atıp tutmuyorum şuan evde olduğum için ev hanımıyım dedim.,
eşim gayet ileri görüşlü ama biraz asabi bir insandır ben onu bu şekilde idare ettiriyorum ve ikimizde bu hayatımızdan çok memnun ve mutluyuz.
dininizin ne olduğu beni ilgilendirmez benim bu dediğim sadece müslümanlar için geçerlidir.
yanlış anlaşılmasın bi arkadaş benim dinimi biliyomusunki demiş sözüm onadır...
benim fıtratımda koca demek herşeyden önce gelir onu çok seviyorum o benim herşeyim bende onun birbirimizi kaybetmek istemiyoruz
bu kutsal müessesede ben eşimi böyle üstün görmeyi uygun görüyorum
tavsiye ettiğim arkadaş bana hak verdi onayladı
bu şekilde mutlu olan çok insan tanıyorum ben
diyer katılmayan insanlara diyiyorum katılmayabilirler benim evli,liğimde bu şekilde kimseyi ilgilendirmez anlaşıldımı byyyyyyyyyyy

işin içine şiddet girdiğini yeni okudum arkadaşım.

şiddet varsa bence bu işi bitirmelisin. gerekçesi ne olursa olsun, kimsenin kimseye vurmaya hakkı yoktur. şiddetin bahanesi olamaz. dayak kadar insan onurunu ayaklar altına alan birşey yoktur. o atılan tokatlar tekmeler insanın içinde çok derin yaralar açar. bedendeki morluklar geçer ama o yaralar geçmez. kimsenin sana bunu yapmasına izin verme.

mecbur değilsin o adama, ki ailen de arkanda, kendine bu kötülüğü yapma. aşkmış duyguymuş bunlar gelir geçer. bir kaç ay üzülürsün ama sonra hayat yeniden yoluna girer. ezik, pısırık, çaresiz kadın rolünü bile bile giyme üzerine.

ve inan bana, bu adamdan bir de çocuk yaparsan o şiddetin dozu giderek artar. çocuk yokken bırakamadı beni nasıl olsa artık hiç bırakamaz diye düşünür çünkü.

ben şunu söylerim, insan birinden dayak yiyorsa ilk seferinde bu dayak atanın suçudur, ama sonrakilerde dayak yiyen de suçludur. arsızlığa müsade ettiğiniz sürece arsızlığın boyutu artar çünkü. tokatla başlar, baktı ki bir şey olmuyor, yumruk olur, tekme olur. bir gün bir bakarsınız hastanelik olmuşsunuz. yapmayın, yazık etmeyin kendinize

Sizin hayatınızı bu şekilde idare ediyor olabilirsiniz, mutluysanız ne güzel Allah daha mutlu etsin, dirliğinizden ayırmasın...
Siz Okypete arkadaşın görüşüne katılmıyorum diyerek görüşlerinizi yazdınız ben ve bir çok arkadaş da sizin görüşlerinize katılmadığını yazdı, bu kadar sinirlenmenize gerek yok, burası fikir alışverişi yapılan bir platform buna da hakkım var, ayrıca kendi görüşlerinizi din üzerinden yani en hassas konu üzerinden fetva vermeye kalktınız , dinimizde "erkek kadından üstündür" dediniz, benim için de din çok hassas bir konu, din üzerinden yalan yanlış bilgiler verilmesine hiç dayanamam, siz görüşlerinizi yukarıda yazdığınız gibi belirtmiş olsaydınız, diğer yazılarınızda genellemeler yapmamış olsaydınız kimse size bu kadar tepki vermezdi...
Anlaşıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…