kusura bakma canim senin ve esinin yasini ögrenebilirmiyim
ufff yazdıklarını okudumda bende aynı durumdayım benimki 2 şiddet uygulaması oldu bugün anneme söylemeyi düşünüyorum 1 yıllık evliyim çocuğum yok annemleride üzmek istemiyorum üzüntüden 3ay içinde kist çıktı dr üzülmiceksin dedi bunuda biliyor memurum farklı şehirdeyim ailemden kafamı alıp gidemem çok moralim bozuk
Sizin hayatınızı bu şekilde idare ediyor olabilirsiniz, mutluysanız ne güzel Allah daha mutlu etsin, dirliğinizden ayırmasın...
Siz Okypete arkadaşın görüşüne katılmıyorum diyerek görüşlerinizi yazdınız ben ve bir çok arkadaş da sizin görüşlerinize katılmadığını yazdı, bu kadar sinirlenmenize gerek yok, burası fikir alışverişi yapılan bir platform buna da hakkım var, ayrıca kendi görüşlerinizi din üzerinden yani en hassas konu üzerinden fetva vermeye kalktınız , dinimizde "erkek kadından üstündür" dediniz, benim için de din çok hassas bir konu, din üzerinden yalan yanlış bilgiler verilmesine hiç dayanamam, siz görüşlerinizi yukarıda yazdığınız gibi belirtmiş olsaydınız, diğer yazılarınızda genellemeler yapmamış olsaydınız kimse size bu kadar tepki vermezdi...
Anlaşıldı mı?
arkadaşım beni gerçekten yanlış anlıyosuyunuz.
ben din hakkında bilip bilmeden asla fetva vermem ben dinimi dört dörtlük yaşıyorum da diyemem ama dinimin emrettiği şeyleri gerektiyince yapıyorum derim .
zaten dinimizde hocalar bile fetva veremez ki benim ne haddime...sadece hadislerle anlata bilir ve bende bunu bir hadisle anlatacağım bulup buraya tam olarak yazacagım.dedimya siz beni yanlış anladınız dinimiz demiyo kadını ezin dövün vurun kırın atın.sadece kocanın yeri birazdaha farklıdır kadında öyledir dinimi,zde çok üstün bir varlıktır ama koca biraz daha farklıdır anlatabildimmi arkadaşım bunu daha detaylı anlatacağım dediğim hadisle...
umarım buna inananırsınız benim anlatmaya çalıştığım bu
yoksa kadınları aşağılamak gibi bi iddiam yok canlarım sevgiyle kalın
hakkında hayırlısı olsun. desteğe dertleşmeye ihtiyacın olursa her zaman elimden geleni yaparım. ben geleceğin için doğru kararı verdiğini düşünüyorum.
sağol cnm..
bu sabah görüştük konuştuk.ben daha özür dilemesini beklerken bana bi de demezmi, sen mutlu ol diye boşanıyorum.sana layık değilim ondan fln...
herhalde beni kek sandıki buna inanacam mafoldumben
Canim sen tabii daha iyi tanirsin ama..
Belki de dediginin arkasindadir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?