Boşanıyorum.

eşinin içini bilemem ama böyle bir durumda ilişkisine sahip çıkmalı senden pişman olduğunu belirtip özür dilemesi gönlünü alması gerekirdi gerçi özür bişey ifade etmez ama en azından seni biraz rahatlatır.Bende aynı durumdayım benimki sanki kendisi vurmamış gibi bir özür bile dilemedin dememe rağmen sen hakettin dedi kafam hala acıyor anneme söylicem o da üzülecek iki ucu ....değnek

yuva yıkmak bu kdr basit olmamalı.. evlililer boşanınca arşı aladaki melekler aglarmış.. ne kdr kötü bir durum sen tahmin et..
bence evlilik danısmanına basvurun hemen bitirmeyin evliliginizi.. en azından savaşın yuvanız için..

yaşım 30 ne hayallerim vardı çocuğum olsun istiyordum.30 yaşında boşanmış biri herkese karşı 1-0 mağlubum yeni biri yeni beni kim ne yapsın bu saatten sonra

zararin neresinden dönülürse kardir....zaman herseyin ilacidir zamanla alisirsin...bi erkek icin üzülmeye degmez ben bunu bilir bunu sölerim....

Gloryaa .!.:
ne yani sevdiği içinmi boşanıyor? bence bu tipik bi "kırmadan bitireyim" taktiği.
bi kere seven insan nasıl ayrılır?

Arkadaslar ben olayin icinde olmadigim icin, durumun ciddiyetini de ucu ucuna olcemiyorum
Bunu en iyi arkadasimiz bilir. Gloryaa birbirlerini cok sevdiklerini soyledi, ve aileninde rolu olmus olanlarin icinde.. Tabii siddet olduktan sonra askindan yansada cekmesini istemem. Fakat bazilarina gore siddete tesebbus te siddet sayilir.. Bazilari bi tokata bile dayak demez. Ben hala objektif bakmaya calisiyorum bu yuzden. Ille ayril diye diretip vebale de girmek istemem acikcasi. Son karar arkadasimizin.
Ben belki evliliklerinin bi sansi vardir diye oyle konustum. Eger bastan o sansi bile degerlendirmek istemiyorsa, tabii elden bisey gelmez..

Seven insan nasil ayrilir diye soruyorsun.. Insan sinir ve stres halindeyken bin defa da ayrilir, ama zaman biraz sinirleri yatistirinca. bin pisman olur..

ben barışmak için arayarak adım attım ama adamın bana yaptığına bak...o kdr rahattıki..

yaşım 30 ne hayallerim vardı çocuğum olsun istiyordum.30 yaşında boşanmış biri herkese karşı 1-0 mağlubum yeni biri yeni beni kim ne yapsın bu saatten sonra

hiç de böyle düşünmeyin. ben de boşandım, ne oldu dünyanın sonu mu geldi? hayır! kısmetse yaza tekrar evleniyorum. boşanmak dünyanın sonu değil.

canım bu nasıl söz...kendine haksızlık etme..sen yenilgiyi kabul edersen herkes yenmeye yeltenir zaten..yapma..30 yaş çok yaşlı falan değil..30 unda evlenen insan yokmu? bu düşünceyi bir an önce kafandan at olurmu..herkesin nasibi bir yerlerde bekler kendisini...

yuva yıkmak bu kdr basit olmamalı.. evlililer boşanınca arşı aladaki melekler aglarmış..

o melekler bu kadıncağız dayak yediğinde gülüyorlar mı acaba?

Allah insanlara kendi hakkını korumayı emretmiş, zulme karşı durmayı emretmiş, bu kadının uğradığı zulüm değil mi?

yuva kutsaldır ama iki kişi de kutsallığına inanıyorsa. evlilik iki kişilik birşeydir. sadece bir tarafın istemesiyle, çaba göstermesiyle yürümez.

.

Bekar olan yasitlarina gore 1-0 öndesin

Cunki hayat tecruben var, ve bu senin icin bir avantaj

Dezavantaj degil

Yasin, ve yasadiklarin seni daha degersiz kilmaz!

Kimse bekar ve genc diye senden daha ustun degil

Bunu sakin unutma..

Glorya mesajlarından boşanmaya emin olmadığını görüyorum çünkü eşine karşı olan hislerin bitmemiş, bence bir müddet ayrı yaşamayı deneyin, inan çok faydası oluyor kendimden biliyorum, bir süre ailene git yada o gitsin, ayrı kalın biraz, sonra yine denersiniz baktın eşin hala aynı o zaman ayrılma kararını düşünürsünüz şimdi şu durumunla alacağın bir karar ileride pişmanlık verebilir, topiği başından beri takip ediyorum karşımda boşanmaya kararlı bir kadın göremedim

yoo zaten boşanmak istemiyorum ama o artık öyle deyince, bana da yapacak bişey kalmadı.üzülüyorum ama karşımdaki üzülmüyor demekki..

ne yani sevdiği içinmi boşanıyor? bence bu tipik bi "kırmadan bitireyim" taktiği.
bi kere seven insan nasıl ayrılır?

Sen de öyle yapıyorsun ama boşanıyorum diyorsun ama hala seviyorum diyorsun belki o da senin gibi düşünüyordur :teselli:

doğru :sinifsinif:çok çaresizim mafoldumben

Çok üzüldüm haline, zor bir durum böyle durumlarda kararsız kalmak, ne karar alırsan hakkında hayırlısı olsun... eşinle eğer hala yapılacak şeyler olduğuna inanıyorsanız aile terapistine de gitmenizi öneririm...

sevgili gloryaa belkı gercekten kendının sana verdıgı zararı gordugu ıcın,bu evlılıgın bu sekılde bırgun mutlaka bıtecegını gordugu ıcın bugun oyle demıstır ama bencede dogru olan bu.3,5 yıl az bır zaman degıl,3,5 yılda bırbırınze uyum saglayamadıysanız daha ılerıde saglayacagınızın garantısınıde yok etmıs gıbısınız.bıde dusunku cocgun oldu.onun yanında sana hakaret etmesını,belkı vurmasını nasıl kaldıracaksın.yada kendıone hakım olamadıgı bır gun sıddetın dozunu artırıp senı hastanelık ettıgınde dahamı kolay kaldıracaksın yasadıgını.
hepımız esımızle tartısıyoruz,haksız oldugumuz anlarda olu7or ama el kaldırmak ayrı bısey.
hayatın neresınden basladıgın onemlı degıl,yenıden baslaman onemlı.yenı bır duzen kuracaksın,bu zaman ve emek gerektırecek ama yapacaksın.yapmak zorundasın.kendıne ve ınsanca haklarına olan saygından yapmalısın.
zor bır donem ama atlatan cok ınsan var.canının acısıda hafıfleyecektır zamanla. ınsan yasamadan bılemez tabı ama sartlarınhıcte ıc acıcı degıl ne yazıkkı.

alla alla ya ne üzüülüyorsun bırak o üzülsün seni tanımıyorum ama duyarlı bir insan olduğun belli seni kaybetti için o üzülsün. Sevmesini bildiğim gibi nefret etmesini de bilirim diyen bir bakış açım var benim sana öneririrm. Her şerde bir hayır var salla gitsin böle zamanları bi iki antidepresan halleder diye düşüyorum. ınsanlar annelerini babalarını kaybedio 3 gün sonra alışıyor buna mı alışılmıcak. Boşver ya sıkma canını.

Neden çaresiz olasın ki hemen kendini bu duygu durumuna kaptırma. Evet alışmış olduğun bir adamı ve düzeni bırakıyorsun tekrar bir düzen kurmak ve bir adama kendini alıştırmak şuanda zor geliyo kiminle karşılaşıcağını da bilmiyorsun ve korkuosun endişen çaresizliğin de bundandır diye düşünüyorum ama emin ol belli bir süre sonra allah ameline göre vericektir.

sağol cnm..
bu sabah görüştük konuştuk.ben daha özür dilemesini beklerken bana bi de demezmi, sen mutlu ol diye boşanıyorum.sana layık değilim ondan fln...
herhalde beni kek sandıki buna inanacam mafoldumben

öyle deyince sen ne dedin o mu aradı sen mi

dayak yedigini bilmiyordum ki daa:gitme:
ne diyim zor durum ..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…