yapmayın Allah aşkına!!! adam kadını kaç kere dövmüş, her seferinde ağlamış yalvarmış, ama değişmemiş yine yine yine yapmış.
şimdi de ben sana layık değilim ayağına kendini acındırıyor! merhamet duygunuza oynuyor
merhamet etmeyin!!! o size dayak atarken merhamet gösteriyor muydu?
Gloryaa .!.:ne yani sevdiği içinmi boşanıyor? bence bu tipik bi "kırmadan bitireyim" taktiği.
bi kere seven insan nasıl ayrılır?
yuva yıkmak bu kdr basit olmamalı.. evlililer boşanınca arşı aladaki melekler aglarmış.. ne kdr kötü bir durum sen tahmin et..
bence evlilik danısmanına basvurun hemen bitirmeyin evliliginizi.. en azından savaşın yuvanız için..
yaşım 30 ne hayallerim vardı çocuğum olsun istiyordum.30 yaşında boşanmış biri herkese karşı 1-0 mağlubum yeni biri yeni beni kim ne yapsın bu saatten sonra
yaşım 30 ne hayallerim vardı çocuğum olsun istiyordum.30 yaşında boşanmış biri herkese karşı 1-0 mağlubum yeni biri yeni beni kim ne yapsın bu saatten sonra
yuva yıkmak bu kdr basit olmamalı.. evlililer boşanınca arşı aladaki melekler aglarmış..
Glorya mesajlarından boşanmaya emin olmadığını görüyorum çünkü eşine karşı olan hislerin bitmemiş, bence bir müddet ayrı yaşamayı deneyin, inan çok faydası oluyor kendimden biliyorum, bir süre ailene git yada o gitsin, ayrı kalın biraz, sonra yine denersiniz baktın eşin hala aynı o zaman ayrılma kararını düşünürsünüz şimdi şu durumunla alacağın bir karar ileride pişmanlık verebilir, topiği başından beri takip ediyorum karşımda boşanmaya kararlı bir kadın göremedim
ne yani sevdiği içinmi boşanıyor? bence bu tipik bi "kırmadan bitireyim" taktiği.
bi kere seven insan nasıl ayrılır?
Sen de öyle yapıyorsun ama boşanıyorum diyorsun ama hala seviyorum diyorsun belki o da senin gibi düşünüyordur :teselli:
doğru :sinifsinif:çok çaresizim mafoldumben
sağol cnm..
bu sabah görüştük konuştuk.ben daha özür dilemesini beklerken bana bi de demezmi, sen mutlu ol diye boşanıyorum.sana layık değilim ondan fln...
herhalde beni kek sandıki buna inanacam mafoldumben
o melekler bu kadıncağız dayak yediğinde gülüyorlar mı acaba?
Allah insanlara kendi hakkını korumayı emretmiş, zulme karşı durmayı emretmiş, bu kadının uğradığı zulüm değil mi?
yuva kutsaldır ama iki kişi de kutsallığına inanıyorsa. evlilik iki kişilik birşeydir. sadece bir tarafın istemesiyle, çaba göstermesiyle yürümez.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?