Boşanıyorum.

Ya sen gerçekten psikoloKKKK musun? Çünkü o psikoloG diye yazılır. Kendi mesleğini yanlış yazan ve imla kurallarından bi haber bir sözel bölüm mezunu hiç görmedim ben. Bizi yiyor olmayasın ?

bende dayağı yedikten sonra senden boşanıcam seni yarın bu evde görmek istemiyorum dedim dün eve gelmedi nasıl haksızlığa uğradım hayatım mahvoldu onu görmek istemiyorum karar vermek için 8 inde aile terapistimizle görüşcem ondan sonra kararımı vericem bide hastalığım var kistim daha çok ağrıyor adamın umrunda bile değil bu adam beni sevmiyor sevmiyor

evet canım bu konuda kesinlikle sana hak veriyorum zaten bende ezbere konuşacak olsaydım dün hadis kitabını açar öyles,ine yazardım.
fakat ben araştırıp bunu yazacağımı söyledim dikkat edersen
bu arada kuranı kerimlede baya alakalı bir insanım yani birşey yaptığımı söylemek için deil inanın diye söylüyorum haftalık derslerimiz falan var zaten bunuda hocamla ve arkadaşlarımla kuranda araştırıp yazacağım o yüzden biraz geciktirecem dedim.
arkadaşlar benim amacım sizleri ezmek değil dedimya bildiğim veya olması gereken dinimizde doğru olan ALLAH ın emri olan bir kaç bişeyi paylaşmaktı bu evlilik gibi kutsal bi müessesede ama bütün arkadaşlar beni yanlış anlayıp üstüme geldiler
bende biraz buna tepkilendim işte anlatabiliyormuyum

Tepkilenmene gerek yok güzelim....

Sen esinle böyle mutlu huzurlu isen gerisi bos.

Neticede hepimiz inandigmiz gibi yasiyoruz! Önceki yorumumdada yazdigim gibi mutluluga giden yol tek degildir....farkli farkli yollari vardir bunun cünkü insanlarda farklidir, yapi, karekter, inanc, egitim ve cevremizden aldiklarimizla düsünce ve fikirlerimiz olusuyor.
Her insanin yasantisi düsüncesi bir olamazki.

Hangi yol bizim icin dogru hangi yolu gitmeliyiz bunu yasayarak, aci tatli tecrübeler edinerek ögreniyoruz iste.

Bazi dogrular ve yanlislar vardirki her normal insan bunlara evet dogru veya evet yanlis diye cevap verir, toplumsal yanlislar ve dogrulardir bunlar....karaya kara beyaza beyaz demek gibi....ama bazi dogru ve yanlislar kisiseldir, bunlara her insanin cevabi farkli olabilir....
O yüzden bence hic kimseye birseyler ispat etmeye calisma, senin dogrun sanadir cünkü

canım yazdıklarını başından sonuna kadar okudum ve üzüldüm sen gerçekten ayrılığı hak etmiyorsun.bende 1,5 yıllık evliyim eşim bana hiç şiddetde bulunmadı fakat ilgisiz hep ilgi çekmeye çalışıyorum.televizyona bi bakışı var sanki akşama kadar onu görmiyor bide ben okuyorum geceleri ,anlayacan gecede pek görüşemiyoruz telefon desen ben aramazsam aramaz,söylüyorum yüzüne eden aramıyorsun geçiştiriyor ,bi gün istanbula gidiyor otobüse binme saati gelmiş ve hala aramadı aradım bağırdım çağırdım telefonda bitti dedim.bana sen bilirsin demezmi bu seferde ben kendime kızdım kendi içimde çelişkiye düştüm.eve gittiğimde bana o kadar güzel not yazmışki istanbula gitmeden önce yaptığıma üzüldüm.neyse canım fazla uzattım eşimi çok seviyorum ayrı kalmayı hiç göze alamıyorum sende benim gibisin ayrılık kararı nı iyi düşün ara eşini görüşelim bi yerde başbaşa de. mutsuz olduğunu belli et. belliki hatasının farkında ve tekrar yapmaktan korkuyor ve senin adına üzülüyor ayrıldıktan sonra eminim eşin kendini salı verecek ne bilim içkiye kumara düşecek yazık üç yıl baş koymuşsun.erkekler duygu sömürüsüne dayanamaz. kırıldığını üzüldüğünü belli et ona . iyi günlerinizi konuşun sanki kötü şeyler yaşanmamış gibi davranın bence son bir şansı hak ediyor canım

ayrıldıktan sonra eminim eşin kendini salı verecek ne bilim içkiye kumara düşecek yazık üç yıl baş koymuşsun.erkekler duygu sömürüsüne dayanamaz.

şimdi anlıyorum dayak yiyen kadınların neden hala kocalarının dizi dibinde oturduklarını. adamın haline acıdıklarından demek.

size kim acıyacak peki? dayağı attıktan sonraki ağlamaları yalvarmaları gerçekten pişmanlıktan mı sanıyorsunuz? insan hata yaptığını düşünürse bunu tekrarlamaz değil mi? bi laf var biraz argo ama bu durum için biçilmiş kaftan : acıma yetime, döner koyar g...

yemin ediyorum bu arkadaşın anne babası için çok üzülüyorum, kesinlikle onların yerinde olmak istemezdim. sen onca sene gözünden sakın, yeme yedir, giyme giydir, elin adamı gelsin kızını dövsün, insanlık onurunu çiğnesin. kızın da "bi daha , bi daha" diye gönüllü olsun. niye? seviyormuş! bu sevgiyi aklım almıyor benim. sevginin hiç bir yerine şiddeti sığdıramıyorum ben.

ben 5 yaşında babamdan yediğim dayak için babamı 30 yaşımda affettim. dile kolay 25 sene sonra. siz, size vuran adamla nasıl aynı yatağa girip sevişiyorsunuz, nasıl "koca" diyorsunuz anlayamıyorum

bu adamlar size azıcık bir saygı bile duymuyor ki o eller havaya kalkabiliyor. bunu göremiyor musunuz? hayatta sinirlendiği tek insan siz misin? sokakta, trafikte, iş yerinde hiç mi kimseye sinirlenmez bu adamlar? onları da sizi dövdükleri gibi dövüyorlar mı? yoksa olacaklardan çekinip sinirlerine hakim mi oluyorlar? sizi saymayan adamı silin atın yahu, aşkından geberseniz de atın, sırf kendinize saygınızdan yapmanız gereken budur! bugün 3 ay - 5 ay üzülmeyi göze alamayıp bir ömür üzüntüye ve aşağılanmaya mahkum ediyorsunuz kendinizi. yazıktır günahtır, o ananın babanın emeğine yazıktır. alemin adamı sizi ayağının altına paspas yapsın diye mi yetiştirdi onlar sizi?

ne diyeyim. dayak yiyip kocasına dönen kadınlara Allah tez zamanda akıl, fikir, kendine saygı ve özgüven ihsan etsin.

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sizin üzerinize alınmanızı gerektirecek bir konu yok ki, ben mesajımda sizi kastetmedim. siz haline acı deyince demek ki kadınlar adamların haline acıyıp sineye çekiyorlar diye düşündüm sadece.

dayak yer misiniz, yemez misiniz orasını bilemem.ama dayak yiyen bir kadına 3 seneni yakma bi daha düşün demenizi de anlayamam. 3 seneyi yakmamak için koca bir ömrü yaksın yani.

hata var, hata var. elbet bazı hataların üzeri örtülür ama dayak üzeri örtülecek bir hata sınırlarını fazlasıyla aşıyor. adamın gerçekten eşini kendinden kurtarmak istediği için öyle söylediğine inanıyorsanız bence fazlaca saf düşünüyorsunuz. özür dileyip hatasını kabul edeceğine, düzelmek için çaba göstereceğine dair güvenilir teminatlar vereceğine, bariz biçimde acıma duygusuna oynuyor, "sana layık olamıyorum, ben böyleyim" diyor. yani "edeceksen beni böyle kabul et" diyor. siz de "evet, evet, acı haline" diyorsunuz. adam kadınları çok iyi tanıyor, nereden vuracağını iyi bilmiş gerçekten.

bu olay tekrarlanır ve adam da "ben sana değişicem demedim ki" derse hiç şaşırmam. o zaman da kendi düşen ağlamaz artık, ne yapalım.

Son düzenleme:
evet kabul ediyorum erkeklerde ben sana demiştim söylemi var.bilemiyorum bir evliliği bitirmek kolay değil evli olmayana basit gelebilir, bence eşi bi psikoloğa görünsün eşine neden şiddet uyguluyor,ya aslında karı koca arasına girilmez diye bi laf vardır.haklılar galiba ne desek olmuyor

benim başımdan bir evlilik geçti, evliliğe çok yabancı değilim. kısmetse yaza tekrar evleniyorum. ben istiyorum ki insanlar sırf boşanma korkusundan dolayı bir arada kalmasınlar. dünyanın sonu değil çünkü. olmuyorsa olmuyordur. ben bir de ne çekerlerse çeksinler, kadınların kocalarının kucağına itilmesine çok karşıyım. bazen bitmesi sürmesinden hayırlıdır çünkü. öyle olmasa Allah boşanmayı yasak ederdi, ama değil.

dediğiniz gibi keşke eşi dese ki "bende bir sorun var, ben bir uzmandan yardım alayım". o zaman ben de çok mutlu olurum ama adamın hiç böyle bir düşüncesi yok. eşinin zoruyla gitse o zaman da hiçbir şey olmayacak biliyorum çünkü kişinin kendisi tedaviye gönüllü değilse psikolojik tedaviler sonuç vermiyor. etrafımda çok tecrübe ettim bunu.

hayırlısı diyelim.

galiba haklısın arkadaşım ama benim amacım GLARYO arkadaşa bi tavsiyede bukunup biraz yardım edebilmekti ama bazı arkadaşlar olayı öyle yere getirdilerki anlatamam
tepkiler yağmaya başladı haksız yere ben kimseye illede böyle olun demedim ama arkadaşlar baya sinir yaptılar umrumdada değil valla nasıl biliyolarsa öyle yaşasınlar ben böyle mutluyum deneyen arkadaşlar olursa tavsiye ederim sadece....
bence
başarılı bir yol neyse dedimya uyarın için sarkadaşımm....opuyorumnanaktan

Sizin böyle mutlu olduğunuz ve önerdiğiniz için tepki almadınız.
Din konusunu gündeme getirdiğiniz ve dinimizce erkek üstündür dediğiniz için tepki aldınız.
Bunu bir türlü anlamak istemiyorsunuz.
Uydurma hadislerden burada fetva vermeye çalıştınız.
Yazdıklarınızı dönüp okuyun unuttuysanız.

canım bır yuva kolay kurulmuyor hem bır evlılık 5 senede otururmus yerıne bence sorununuz fazla buyuk deıl neden ayrılasınkı sankı yerıne ıyısımı gelecek ayrılma bosver bak ben 5 sene cektım herseyı ama sımdı hersey yolunda bence ayrılma hyırlısı cnm

ama neden nedennn
herseyin bir çözümü var glorya
neden sevdiğin halde basite kaçıp seviyorum ama olmuytor boşanıyoruz diyorsun anlamıyorum'!
neden kaçıyorsun...onu kolay mı buldun ki bu kadar kolay vazgeciyorsun
?
bir sans daha olmuyor mu biraz direnseniz ya da biraz ara sı ksık görüşmesenzi belk, yoluna girer hersey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…