- 28 Ekim 2010
- 475
- 205
- 83
- Konu Sahibi Hasibeerem
-
Bence yanlış arkadaşlarMevlananın bır sozunu hatırlatmak ısterım""BAŞKALARININ KUSURLARINI ÖRTMEDE GECE GİBİ OL""""dınımızde de bu boyledır gecmışte yapılmış bır hata var ise bıle onu ortalıga cıkartmak kıme kar getırecek ki....gunaha gırmeye hıç gerek yok bence
Anlamadan dınlemeden bosan dıyen yok kı zaten bu konuda hemfikirizBen gayet guzel okudum anlıyacagımı anladım. Ben sadece sızın """"" o kızın ne oldugunu anlasın kısmınız dakı yazınız ıcın """"""ortalık karıstırıcı olarak buldum ara duzeltmek degıl ;sorun buyutur dıye dusundugum ıcın yazmıştım sız yazılanı okuyamadınız galıba :44::44::44:
Olay ve yaşanlar.
Arkadaşlar bugün abim, Eşimin abisini ( kendisinden 5 yaş büyük ) aradı.
Durumu ve vurdumduymazlığı anlattı. Kardeşine gereken dersi ve müdaheleyi yap dedi. Biz bacımızı sokakta bulmadık dedi.
Fırat abi ( eşimin abisi ) beni evden aldı, Eşimide işten arabada hiç konuşmadık, bizi eve götürdü.
Eşimle konuşmaya çalıştı, Baktı anlamıyor ! Eşime 2 tane tokat attı ( ohhhh içim soğudu ) terbiyesizlik yapma ! karına sahip çık, seni duman ederim dedi.
Eşim 2 tokatdan sonra mantıklı düşünmeye başladı bendende abisindende özür diledi. Bir daha böyle birşey asla yapmayacak !
SONRAAA KIZ KUZENE NEMİ OLDU ?
Yanımda aradı, bir güzel küfür etti, Senin miden çok genişmiş seni böyle bilmezdim dedi.
Bugün burdan defolup gidiyorsun, Beni babanı arattırma dedi ! Kocaman bir kızsın sen utan mıyor musun dedi ? Bunu ailemiz duyarsa neler olur dedi !
Evet bugün bilet aldı dönüyor barıştık kocamla !
Fırat abi sana çok teşekkür ederim ! Site yönetimi sizede ! Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun !
Bu Fırat Abi,siteye takılsa keşke :)
Gider iki tokat atar,sorunları çözer.
Neyse geçmiş olsun diyelim.
yukardaki yazıyı ilk konuyu okuyunca yazmıştım meğer neler olmuşş bence kaynanan falan yokmu olayı bilmiyolarmı ben kızıda rezil ederdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?