Boşanıyorum.

konu sahibi olayları abartmış diye bir adam abisinden tokat ve hakaret yiyor, bir kadın küfre maruz kalıyor, biz konu sahibi boşanmıyor diye sevineceğiz öyle mi?

Allah eşinize sabırlar versin.. Fırat Abiyi de insana insan gibi davranması için ıslah etsin.. Sizin de olayları içinize sindirsin..

son bir not, umarım bu şiddet ve hakaret, iki mağduru (eşiniz ve kuzen) yakınlaştırmaz, amin.

Şimdi Ne Alaka Bu Sözün Kavrayamadım Canım..

Özlü Söz Yerinde Söylenir..
Benim Yazdıklarımla Alakası Yok Bunun..

Bir de Varsa Böyle Bir Şey ki Bence Yok, Kapatamam Valla Böyle Bir Hatayı..
Anasından Emdiği Süt Burnundan Gelir Böyle Hatunların..
Evli Adamlarla Takılıyor Diye Affedemem..

Cümlenin Başını Okuyun, Ortalık Karıştıracak Bir Şey Yok.
Rahat Olun..
Eylemlerle Hareket Edin Dedik..

Cahil İnsanlar Değiliz..

pire için yorgan yakma bence :26:

evliliğine verdiğin emekleri bir dön düşün iyi karar ver kimseninekmeğine yağ sürme derim

seviyorsan sonuna karar savaş amasevgim bitti diyorsan sen sağ o selamet nasıl evlenmek normal bişeyse boşalmakta o kadar doğal ......

ama en son karar senin hayırlısı olsun

Ne biçim koca be bu sanki senle evli değil senin kırılman üzülmen onu hiç mi ilgilendirmiyor?
nasıl olur yani senin öyle bir durumun olsa o ne hisseder acaba ?
kocanı o kızın yanında sahiplensen böyle yanına gitsen otursan kocanla sohbet etsen belki o kız girmek istemez sizin olduğunuz ortama bunları denedin mi?

hiçbir şey anlamadım...
şimdi sen boşanmaya karar verdin, insanlar haklı değilsin, bundan boşanılır mı dedi; ama belli ki bize anlatmadığın başka şeyler de oldu; çünkü olay sadece eşniin kızla aynı odada oturması ve birkaç laf atmasından ibaret olsaydı, sen boşanmaya kalkmazdın sanırım, hadi sen boşanmaya kalktın diylim, kocan umursamaz davranamzdı, hadi o da davrandı diyelim, fırat abin kızı arayıp küfre kadar vardırmazdı olayı. belli ki senin bildiğin başka şeyler vardı.
bildiğin o şeylere rağmen, neden taksi gönder beni aldır dedin adama? sonrasındaki konuşmanızda da ne üzerine özür diledi kocan sizden? yani umursamaz davrandığı için mi özür diledi, kızla fingirdeğiştiği için mi özür diledi?
canım bence senin de kafan karışık, tamam eşinin ailesi arkanda olabilir; ama kocan yanında olmadıktan sonra, eşinin ailesi arkanda olsa ne olur ki? hee eğer ben yanlış anladıysam, affola yorumum, anlamamışsın de geç, maksadım asla seni üzmek değil, zaten sıkıntıdasın... ben sadece daha iyi anlamaya çalıştım. allah gönlüne göre versin.

tamam işte barışmış uzatılmasa artık bu konu..mutluluklar arkadaşım bidaha sorun yaşamaman dileğiyle

FIRAT ABİ SEN ÇOK YAŞAA
çok sevindim valla ah şöyle arkamda duran bi akrabam olsa ya benimde

ilk bi kaç sayfayı okudum şimdilik.devam da edicem ama yazmadan duramadım.
"boşanmaya ne gerek vaar" diyenleri anlamıyorum.tamam elbette çocuk oyuncağı değil evlenme/boşanma.ama adam burda teyzesinin kızıyla çıktığını eşine söylememiş ya,böyle bi şey var mı?hadi eşiyle bir araya gelmeyecek biri olsa,huzurumuz bozulmasın der gizler belki,ama bu adam hiç mi düşünmüyo ya eşimle aynı yerde oturup da sohbet ederseler diye.onu da geçtim "seni boşarım bak" tarzında konuşmak pek doğru olmasa da,adam gene de "aman yaaa nolceeaak" diyebiliyosa rahatlıkla,kimse kusura bakmasın hiç uğraşamam yani,sabrın da bi dozu var.çocuğun da yokmuş arkadaşım.her kötü şeyi yeni nesile bulurlar ama ne varsa iğrenç akrabalık ilişkilerinde var,neler duyuyoruz.kendin için en mantıklı kararı vermeni umuyorum arkdaşım.

Bu tokatla bence teyzesinin kızını faha çok aklına sokmuşsun bna emin ol artık hiç çıkarmyacak o kızı aklından nerden biliyosun sonradan kıza tel edip özür dilemediğini ayrıca telden sildirebilir ama unutma asla insan sevdiğinin tel numarasını asla unutmaz

onla çıkmış olabilir ama senle evlenmiş çok sevseydi onla evlenirdi bence böyle kaçmak falan olayı daha büyütmüş bırak kız kaçsın sen kocanla onun yanında tatlı dilli rahat ol onu takmıyomuş gibi davrran boşanmak için bi sebep değil bu çözülmeyecek bişeyde değilll kocanda kendini bişey sanacak sen böyle yaptıkça

Arkadaşlar yemekleri yaptım geldim
Selamlar.
Eşim bir marketde 8 senedir çalışıyor çok şükür.
Şuan aramadı sormadı, Bakalım akşama ne olacak buraya yazaçağım. Başbaşa kalınca ne olacak.
Korkmuyor değilim.

yukardaki yazıyı ilk konuyu okuyunca yazmıştım meğer neler olmuşş bence kaynanan falan yokmu olayı bilmiyolarmı ben kızıda rezil ederdimmm

yukardaki yazıyı ilk konuyu okuyunca yazmıştım meğer neler olmuşş bence kaynanan falan yokmu olayı bilmiyolarmı ben kızıda rezil ederdimmm

Fırat abi yani eşimin abisi söylemeyin olay kapansın burada dedi.
Bizde susuyoruz fazla kişi bilmiyor.
eşim, abim, abimin karısı, fırat abi yani eşimin abisi ve karısı:26:

Sence kocan şimdi akıllandı mı?
Güldürme beni, bırak Allah askına.
Bak gör bundan sonra hersey daha kötü olacak.
O tokatların acısıda senden cıkacak.
Neyse umarım kötü seyler olmaz ama böyleside hic iyi olmamıs..

Yorumların hepsini okuyamadım.Sadece anlattıklarınla kimse boşanmaya kalkışmaz
belki arada tatsızlık olur kavga bile ama bu sebep yeterli değil boşanma için 1,eşiniz
boşanma talebinizi gayet soğukkanlı karşılayıp direkt kabul ediyor çok ilginç 2,daha
sonra abisi devreye girip tokatla sizi barıştırıyor olmadı kıza küfür ediyor 3.....

Ben bu olan bitenden birşey anladım,tuhaf bir durum.Aklınızı karıştırmak istemem ama
bize anlatmadığınız başka şeyler mi oldu ve abisinin tokatı gibi ilkel bir yöntemle size
dönen adam ne kadar masum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…